Sport

Ștefan Baiaram, on fire la Universitatea Craiova! Secretul mijlocașului: „Mă dedic în totalitate”

Ștefan Baiaram este într-o formă de zile mari la Universitatea Craiova, iar mijlocașul „alb-albaștrilor” își dezvăluie secretul.
01.04.2024 | 09:18
Stefan Baiaram on fire la Universitatea Craiova Secretul mijlocasului Ma dedic in totalitate
Ștefan Baiaram, on fire la Universitatea Craiova! Secretul mijlocașului: „Mă dedic în totalitate”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Ștefan Baiaram înscrie gol după gol la Universitatea Craiova, iar mijlocașul joacă un rol important în trupa lui Ivaylo Petev. „Perla” grupării din Bănie are șașe reușite în tot atâtea confruntări, iar acum dezvăluie care este secretul formei extraordinare.

Ștefan Baiaram, despre secretul formei de la Universitatea Craiova: „Mă dedic în totalitate”

„Alb-albaștrii” rămân pe poziția secundă din SuperLiga și pun presiune pe FCSB, după ce s-au impus cu 2-1 în derby-ul cu Rapid București. Ștefan Baiaram a marcat din nou pentru Universitatea Craiova și este printre marcatorii obișnuiți ai grupării din Bănie din ultimele etape alături de Alex Mitriță.

ADVERTISEMENT

Ștefan Baiaram este al doilea golgheter al Universității Craiova, cu șapte goluri, și unul dintre cei mai în formă jucători sunt 21 de ani din România. Mijlocașul „alb-albaștrilor” spune că munca este secretul ultimelor evoluții din SuperLiga.

„Am muncit foarte mult, cred că acesta e secretul, între ghilimele, pentru că nu e aşa mare secret. Mă dedic în totalitate atât la meciuri, cât şi la antrenamente. Mă ajută gândul că nu o fac pentru mine, ci pentru echipă, pentru colegi şi pentru suporteri.

ADVERTISEMENT

Mister comunică foarte mult cu mine, la fiecare meci, la fiecare antrenament. Faza de finalizare e ceva la care chiar am lucrat mult în ultima vreme. Fac tot posibilul să ajung cât mai des în careu şi mă bucur că reuşesc şi să înscriu.

Știţi cu toţii că am evoluat cam pe toate poziţiile din atac. Sunt multe diferenţe între aceste posturi, fiecare are caracteristicile lui care trebuie deprinse. Acum joc milocaş dreapta şi mă simt foarte bine. Mă bucură mult faptul că sunt un jucător polivalent şi pot să ajut Ştiinţa din mai multe roluri”, spune Baiaram.

ADVERTISEMENT

Schimbarea pentru care încă nu este pregătit Ștefan Baiaram: „Mă concentrez pe alte lucruri”

Ștefan Baiaram a vorbit și despre viața personală într-un interviu pentru programul de meci cu Rapid București. Acesta a dezvăluit că încă nu și-a pus în gând să devină tată, așa cum au făcut-o mai mulți colegi de la Universitatea Craiova în ultimul an.

„Vestiarul este într‑un moment bun, suntem toţi pentru unul şi unul pentru toţi şi am mare încredere că vom arăta tot mai bine la fiecare meci. Cred că e ceva esenţial, să avem atâţia jucători crescuţi de Universitatea Craiova. Am fost educaţi în acest spirit şi nu doar că ştim ce se cere aici, dar suntem şi trup şi suflet pentru Ştiinţa.

ADVERTISEMENT

Viaţa personală merge foarte bine, dar momentan nu ne gândim la a avea un copil. Este prea devreme pentru asta şi cred că e momentul să mă concentrez pe alte lucruri. Când o să vină momentul pentru un copil, am toată încrederea că voi fi pregătit pentru asta.

Simt că mulţi oameni sunt alături de mine şi îmi dau multe. sfaturi bune şi de ajutor: staff‑ul, familia, oamenii din anturaj, toată lumea mă sprijină şi îşi doreşte sincer să fiu un fotbalist mai bun, dar în acelaşi timp să rămân acelaşi om normal şi modest. Le mulţumesc pe această cale şi voi face tot posibilul să nu‑i dezamăgesc”, a mai spus „decarul”.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,72 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova - Rapid