Sport

Ștefan Baiaram, cel mai în formă jucător de la Universitatea Craiova! Cifre excelente sub comanda lui Petev

Ștefan Baiaram este într-o formă de zile mari la Universitatea Craiova, iar „decarul” grupării din Bănie are cifre excelente sub comanda lui Ivaylo Petev.
24.03.2024 | 08:03
Stefan Baiaram cel mai in forma jucator de la Universitatea Craiova Cifre excelente sub comanda lui Petev
Ștefan Baiaram, on fire la Universitatea Craiova! Cifre excelente sub comanda lui Petev. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

„Alb-albaștrii” au urcat pe poziția secundă după ce au învins CFR Cluj cu 2-1, iar Ștefan Baiaram și-a trecut din nou numele pe tabela de marcaj în Gruia. Mijlocașul Universității Craiova a ajuns la șase goluri marcate în SuperLiga, iar cinci dintre reușite au venit în 2024.

Ștefan Baiaram, on fire la Universitatea Craiova! Cifre excelente sub comanda lui Petev

S-a sfârșit calvarul accidentărilor pentru Ștefan Baiaram, iar mijlocașul Universității Craiova este on fire în Cetatea Băniei. „Decarul” s-a pregătit cot la cot cu restul lotului în Antalya, după două cantonamente marcate de accidentări, iar acest detaliu a contat pentru starul oltenilor.

ADVERTISEMENT

Ștefan Baiaram a început titular în 2024 cu Farul Constanța, iar Ivaylo Petev a crezut în continuare în potențialul mijlocașului. Titularul „alb-albaștrilor” i-a răsplătit încrederea antrenorului bulgar cu Sepsi OSK, atunci când i-a oferit un assist lui Crețu.

„Decarul” Universității Craiova a înscris cu FC Voluntari pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar de atunci a urmat o serie excelentă. Ștefan Baiaram a mai înscris o „dublă” cu Petrolul Ploiești, care i-a fost dedicată tatălui său adoptiv.

ADVERTISEMENT

Ștefan Baiaram a marcat din nou în derby-urile cu FC U Craiova 1948 și CFR Cluj și a ajuns la șase reușite în sezonul actual din SuperLiga. Evoluțiile de la Universitatea Craiova l-au convins și pe Daniel Pancu, care l-a convocat pentru confruntarea cu Armenia U21.

Internaționalul U21 a avut doar un singur sezon mai productiv în SuperLiga la Universitatea Craiova, atunci când era antrenat de Laurențiu Reghecampf. În ediția 2021-2022 a înscris de opt ori și a oferit trei pase de gol.

ADVERTISEMENT

„Alb-albaștrii” au intrat în lupta pentru titlu! Anunțul lui Mihai Rotaru: „FCSB nu are bancă”

Mihai Rotaru a pus presiune pe FCSB, după ce „alb-albaștrii” au câștigat cu 2-1 în Gruia și au urcat pe poziția secundă din SuperLiga. Finanțatorul „alb-albaștrilor” este de părere că formația lui Gigi Becali nu are soluții pe bancă, iar acest detaliu poate conta în lupta la titlu.

Nu e nevoie de analiză. Mai ţineţi minte ce v-am spus după meciul cu FC U? Aşa şi acum. Cred că ocaziile CFR-ului au izvorât dintr-o sumedenie de pase greşite. Puteam lua câteva, dar hai să vedem puţin. Cele mai mari ocazii au fost cea unu la unu cu Creţu şi cea în oglindă a lui Creţu.

ADVERTISEMENT

Şi noi puteam da trei până la pauză. Am suferit în prima repriză, e adevărat. Cred că ăsta a fost şi planul lui Ivaylo. Strategia a fost să îi prindem pe contre. Dar am dat această senzaţie neplăcută că am fost dominaţi total. Dar le-am dat mingea la fiecare fază. Am aceeaşi constanţă vis-a-vis de mersul la biserică. 

A doua repriză a fost mult mai bună. Îmi pare rău că n-am făcut 3-0. Putea să ne coste. Aveau penalty, dar a fost offside. Eu nu ţin minte o ocazie a CFR-ului în repriza secundă. Pentru lupta la podium este etapa noastră. 

Este o echipă grea, cu un antrenor foarte bun. Să nu uităm, FCSB nu are bancă, nu are vârf, under. Echipa noastră nu este constantă”, a spus Mihai Rotaru la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,52 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova - Rapid