Life

Ștefan Bănică Jr. are de făcut o alegere grea la X Factor: „O să fie mult suspans și emoție”

Ștefan Bănică Jr. are de făcut o alegere grea la X Factor, în ediția din această seară. Este ultima parte a Bootcamp-ului, iar pe scenă vor urca băieții din echipa cântărețului.
03.12.2021 | 11:09
Stefan Banica Jr are de facut o alegere grea la X Factor O sa fie mult suspans si emotie
Ștefan Bănică Jr. are de făcut o alegere grea la X Factor. Cântărețul decide ce concurenți merg în etapa următoare. Sursa foto: a1.ro
ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică Jr. are de luat o decizie dificilă la X Factor. În ediția difuzată vineri, 3 decembrie, juratul trebuie să aleagă cei trei băieți cu care va merge mai departe.

Este ultima etapă a Bootcamp-ului în această seară, iar cântărețul este nevoit să facă o alegere grea. Toți concurenții sunt talentați, însă artistul poate alege doar trei cu care să meargă în etapa Battle-urilor.

ADVERTISEMENT

Parcursul concurenților în această competiție depinde de decizia cântărețului din această seară, iar emoțiile sunt mari.

Ștefan Bănică Jr., alegere grea la X Factor. Artistul va alege cine merge mai departe

Urmează emoții pentru telespectatorii show-ului de talente de la Antena 1. Ștefan Bănică Jr. trebuie să decidă cu cine merge în etapa următoare.

ADVERTISEMENT

Concurenții își vor demonstra talentul în ultima parte a etapei de Bootcamp și toți își doresc un loc în etapa următoare.

„În seara asta la X Factor avem bootcamp-ul băieților mei, de la ora 20:30, la Antena 1. O să fie mult suspans și emoție”, a scris cântărețul pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza, Delia și Florin Ristei și-au format deja echipele pentru etapa Battle-urilor. De data aceasta, Ștefan Bănică Jr. va fi pus în fața unei decizii extrem de dificile. Toți concurenții sunt talentați, dar nu toți pot merge mai departe.

Claudiu Chichirău, Petru Georoiu, Andrei Duțu, Cătălin Badea, DAlessandro Edson, Mihai Onilă, Ricardo Mazzi, Mihai Turbatu și Davide Cascini sunt concurenții care au reușit să obțină patru de „DA” din partea juraților. Aceștia s-au calificat direct în etapa scaunelor.

ADVERTISEMENT

Încă trei voci se vor alătura echipei în ediția din această seară.

„Este momentul vostru! (…) Trebuie să vă gândiți ce a fost bine și ce nu a funcționat în audiții. Îmbunătățiți unde credeți că este nevoie!”, le spune Ștefan Bănică Jr. concurenților, la Antena 1.

Florin Ristei este mentorul grupei de fete, iar Delia a preluat grupurile anul acesta. Grupa de mixt îi aparține Loredanei, în timp ce Ștefan Bănică Jr. lucrează cu băieții.

„E mult mai greu de lucrat cu fetele”, a mărturisit Florin Ristei într-una dintre edițiile precedente ale emisiunii de la Antena 1.

Și Delia a recunoscut că totul este în ce în ce mai greu în această etapă a competiției. „Devine cu adevărat stresant”, a spus cântăreața.

Tot vineri seară va începe și prima etapă a Battle-urilor. Cei trei concurenți rămași în fiecare echipă vor da totul pentru a-și impresiona mentorii și pentru a câștiga unul dintre cele două scaune disponibile pentru ultima etapă a Battle-urilor.

ADVERTISEMENT