Life

Ștefan Bănică, pensie alimentară generoasă pentru Violeta! Cât plătește lunar pentru fiica lui și a Andreei Marin

Ștefan Bănică și Andreea Marin s-au iubit ani buni, dar, după ce s-a născut Violeta, fiica lor, au ajuns la divorț.
20.04.2024 | 21:20
Stefan Banica pensie alimentara generoasa pentru Violeta Cat plateste lunar pentru fiica lui si a Andreei Marin
Cât plătește Ștefan Bănică pentru pensia alimentară a Violetei, fiica lui și a Andreei Marin / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Între Ștefan Bănică și Andreea Marin a fost o dragoste uriașă. S-au căsătorit, erau cuplul de aur al României, aveau un copil minunat, pe Violeta. Totul s-a prăbușit însă, la un moment dat. Cei doi au divorțat, Violeta a rămas la Andreea, iar artistul a început să plătească pensie alimentară.

Ce pensie alimentară plătește Ștefan Bănică pentru Violeta

Ajunsă la 16 ani, Violeta este motiv de mândrie pentru Andreea Marin și Ștefan Bănică. Cu rezultate fenomenale la școală, de o frumusețe răpitoare, puștoaica pare să aibă viitorul asigurat. În plus, tatăl ei are grijă să nu îi lipească absolut nimic.

ADVERTISEMENT

Nu că ar fi nevoie, având în vedere că Andreea Marin este una dintre vedetele care reușesc să câștige sume impresionante din activitățile desfășurate. Dar, oricum, artistul nu s-a zgârcit când a fost vorba să îi asigure o sumă consistentă ca pensie alimentară fiicei sale.

Conform informațiilor publicate de Cancan, Ștefan Bănică ar plăti o pensie alimentară de 1.500 de euro. Adică, lunar, în jur de 7.500 de lei merg în contul dedicat Violetei. Sumă deloc neglijabilă, având în vedere că sunt mulți oameni care nu au acest salariu.

ADVERTISEMENT

Potrivit sursei citate, Ștefan Bănică ar fi plătit o sumă asemănătoare și pentru fiul din prima lui căsnicie. Acum major, pentru Radu Ștefan, Bănică ar fi plătit tot 1.5000 de euro, lunar, în contul mamei tânărului artist care, acum, îi calcă pe urme.

Ștefan Bănică și-a refăcut viața cu Lavinia. Împreună au un copil

Ștefan Bănică a fost căsătorit, până în 2005, cu Camelia Constantinescu. După divorț, a format un cuplu cu Andreea Marin, cei doi căsătorindu-se în 2006. În 2007, Andreea Marin o năștea, chiar înainte de Crăciun, pe Violeta. Relația lor a durat doar până în 2013, cei doi sunându-și adio fără să facă publice motivel despărțirii.

ADVERTISEMENT

După divorțul de Andreea Marin, Ștefan Bănică nu a stat prea mult pe gânduri când a fost vorba de partenera sa de viață. El s-a afișat cu Lavinia Pârva, o cântăreață superbă, originară din Timișoara. După câțiva ani, cei doi au făcut pasul și s-au căsătorit.

În 2019, Lavinia l-a născut pe Alexandru, spre bucuria lui Ștefan Bănică. În plus, povestea artistul, fiul cel mic este cel care îi seamănă cel mai mult dintre toți cei trei copii pe care îi are. Totuși, el și Lavinia își expun cât mai puțin fiul, singura excepția având loc acum câteva luni.

ADVERTISEMENT

Mai exact, anul trecut, la Concertul de Crăciun susținut de artist – la care a urcat pe scenă și Lavinia Pârva – au fost în fața publicului și cei trei copii ai lui. Radu Ștefan și Violeta au fost surprinși să îl vadă pe frățiorul lor mai mic, Alexandru, urcând pe scenă și dăruindu-i o floare mamei sale, Lavinia. De altfel, cei trei copii ai artistului par să aibă o relație foarte apropiată.

ADVERTISEMENT