Life

Reușită pentru fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr.! Violeta a dat lovitura peste hotare, e singura adolescentă din România care a ajuns aici

Reușită pentru fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr.! Ce a reușit să facă Violeta, la doar 16 ani. Aceasta a dat lovitura peste hotare.
30.07.2023 | 16:59
Reusita pentru fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica jr Violeta a dat lovitura peste hotare e singura adolescenta din Romania care a ajuns aici
Reușită pentru fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr.! Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Reușită pentru fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr.! Violeta a dat lovitura peste hotare, în America. Mama ei a lăudat-o spunând că este singura adolescentă din țară care a ajuns aici.

Reușită pentru fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr.!

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr. a ajuns în America, la un summit popular pentru tineri.

ADVERTISEMENT

Aceasta a trecut prin mai multe procese pentru a face parte dintre adolescenții care au ajuns în SUA cu Fundația Tony Robbins.

Violeta a fost aleasă alături de alți tineri de vârsta ei după mai multe interviuri, eseuri și cerințe online. Mai mult, mama ei spune că a fost singura adolescentă din România care a plecat în America la acest summit.

ADVERTISEMENT

Violeta a petrecut o săptămână alături de alți tineri din zeci de țări pentru a învăța. „Fiica mea a crescut și, prin forțe proprii, luându-și deciziile în mâinile sale, a depășit interviurile succesive de calificare, eseul, cerințele online ale binecunoscutei Fundații Tony Robbins.

A devenit singura adolescentă ce avea să plece din România anul acesta spre America, pentru a petrece o săptămână intensă de învățare, inspirațională la Global Youth Leadership Summit din San Diego”, a scris Andreea Marin.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin, clipe grele pentru că nu se putea desprinde de fiica ei

Deși spune că Violeta, fiica ei, s-ar fi descurcat foarte bine singură, Andreea Marin tot a însoțit-o până în campus.

Vedeta spune că ei i-a fost mai greu să accepte faptul că fiica ei nu mai este deloc mică și poate acum să se descurce de una singură.

ADVERTISEMENT

„Aproape că n-ar fi avut nevoie de însoțitori până în campusul universității unde am lăsat-o să se descurce singură, dar cu siguranță eu am avut nevoie să-i fiu în preajmă, nu m-am desprins ușor. Să fim cu toții sănătoși, să ne vedem copiii mergând pe drumul lor, spre liniștea inimii noastre! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a fost mesajul scris de Andreea Marin pe Facebook.

ADVERTISEMENT