Life

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva, interviu sincer, după 10 ani de relație: „E greu de crezut că aceste lucruri vor funcţiona perfect”

Ștefan Bănică jr. a vorbit despre relația cu Lavinia Pîrva. Cei doi formează de 10 ani un cuplu și au împreună un băiat, Alexandru, care urmează să împlinească 3 ani în luna mai.
30.03.2022 | 17:55
Stefan Banica si Lavinia Pirva interviu sincer dupa 10 ani de relatie E greu de crezut ca aceste lucruri vor functiona perfect
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică sunt împreună de 10 ani. Foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva sunt destul de discreți când vine vorba de relația lor și nu de puține ori s-a zvonit că divorțează. Recent, aceștia au vorbit despre căsnicie și au dezvăluit care este secretul unui mariaj fericit, din punctul lor de vedere.

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva au vorbit sincer despre relația lor. Cei doi sunt împreună de 10 ani

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva vor împlini în curând 10 ani de când formează un cuplu. Ei au apărut pe coperta revistei Viva, publicație pentru care au oferit și un interviu. Cei doi artiști au recunoscut că odată cu trecerea timpului au evoluat, iar dragostea lor a devenit și mai puternică.

ADVERTISEMENT

Cel care i-a unit și mai mult a fost băiețelul lor Alexandru, care în luna mai va împlini trei ani. Micuțul le aduce cea mai mare satisfacție părinților săi.

„Cred că cel mai important lucru din acești aproape 10 ani este faptul că am trecut împreună şi prin bune, și prin rele, iar lucrurile astea întăresc o relație.

ADVERTISEMENT

Nu-mi dau seama dacă ne-am schimbat neapărat unul pe celălalt, dar ținem cont unul de celălalt. Dacă vrei, mai degrabă ne-a schimbat venirea pe lume a lui Alexandru, care a adus cu el un nou univers, în care trăim toți trei. Acum 10 ani nu-mi închipuiam că o să trăim în universul lui Alexandru.”, a declarat Ștefan Bănică.

Lavinia Pîrva: „Sunt la fel de îndrăgostită ca în prima zi”

Lavinia Pîrva a vorbit, la rândul său, despre relația cu Ștefan Bănică. Recunoaște că în căsnicia lor nu au fost doar momente roz, dar greutățile nu au făcut altceva decât să-i apropie. Mai mult, artista a dezvăluit că, de când este mamă, simte că este o femeie cu adevărat împlinită.

ADVERTISEMENT

„S-au schimbat multe lucruri, însă eu sunt la fel de îndrăgostită ca în prima zi. Sigur că ne-am maturizat în relație. Au existat momente mai ușoare, dar și mai dificile, peste care am trecut împreună.

Cel mai mult cred că ne-a unit venirea pe lume a acestui spiriduș. Așa îmi vine să-i spun, pentru că asta îl caracterizează.

ADVERTISEMENT

Alexandru este cu totul deosebit și de foarte multe ori mă uit și mă întreb: ‘Doamne, cum am adus pe lume o asemenea minune?’ Pentru mine e copilul perfect.”, a dezvăluit Lavinia Pîrva.

Valorile care stau la baza relației dintre Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică: „E greu de crezut că aceste lucruri vor funcționa”

Când vine vorba de valorile pe care este clădită relația lor, Lavinia și Ștefan Bănică au viziuni diferite. Astfel, pentru artistă este important ca partenerii să aibă libertate deplină și consideră că fiecare persoană este responsabilă pentru acțiunile sale.

„Relația noastră e construită pe încredere şi libertate. Eu merg pe premisa că nimeni nu poate pierde pe nimeni, pentru că nimeni nu deține pe nimeni. Așa că ne iubim necondiționat.”, a spus Lavinia Pîrva.

În schimb, pentru vedeta Antena 1 contează mult să fie pe aceeași lungime de undă cu persoana iubită. E conștient că în orice cuplu pot apărea neînțelegeri, însă acestea trebuie să fie rezolvate cu calm.

„Pe înţelegere reciprocă şi comunicare, chiar dacă e greu de crezut că aceste lucruri vor funcţiona tot timpul perfect într-un cuplu. Ideea e că trebuie să te străduieşti să funcţioneze.

Când cuplurile se despart, cele două valori menţionate la începutul răspunsului meu pot fi principalul motiv. Şi cred că e important să fim amândoi pe aceeași frecvenţă.”, a încheiat prezentatorul de la Dancing on ice. 

 

 

ADVERTISEMENT