Life

Stela Enache îi pune la zid pe Dorian Popa și influencerii de azi: “Influența lor e proastă. Noi am avut influenceri din cărți”

Stela Enache îi pune la zid pe Dorian Popa și influencerii de azi, din cauza comportamentului lor. Ce spune artista despre ei.
07.11.2023 | 19:08
Stela Enache ii pune la zid pe Dorian Popa si influencerii de azi Influenta lor e proasta Noi am avut influenceri din carti
Stela Enache îi pune la zid pe Dorian Popa și influenceri. Foto colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Stela Enache îi pune la zid pe influencerii din ziua de azi, inclusiv pe Dorian Popa. Ce spune celebra artistă despre generația de azi.

Stela Enache îi pune la zid pe Dorian Popa și influenceri

Vedeta este nemulțumită de actuala generație. Aceasta spune că influencerii nu sunt curați ca lacrima și îi influențează în rău pe copiii care îi urmăresc, și în niciun caz în bine.

ADVERTISEMENT

Stela Enache spune că pe vremuri oamenii își luau etalonul din cărți și se inspirau de acolo despre cum ar trebui să fie în viață.

Acum, influencerii sunt „doar o făcătură”, spune cântăreața din epoca de aur. Mai mult, artista spune că tinerii din ziua de azi pot fi învățați numai lucruri rele de influenceri.

ADVERTISEMENT

„Influența lor e foarte proastă. Noi am avut influenceri din cărți și învățam din cărți. Acolo aveam etalonul pe care voiam să-l atingem, personaltățile după care ne luam.

Acești influenceri reprezintă o făcătură de niște oameni care nu au  nimic de spus, decât să-i învețe la rău”, a mărturisit Stela Enache pentru Cancan.

ADVERTISEMENT

Stela Enache, dură cu influencerii

Stela Enache a vorbit și despre Dorian Popa, artistul care a fost recent prins drogat la volan.

Cântăreața spune că influencerii ar trebui să fie foarte atenți la ce fac și cum se prezintă în lume. Ar trebui să fie mereu un etalon și să se comporte impecabil, în niciun caz să fie exemple negative.

„Știu, știu… Cu atât mai mult, aceste persoane ar trebui să aibă mai mare atenție față de ei înșiși și mai ales față de acești copii pe care-i educă.

ADVERTISEMENT

Să fie un etalon, curați ca lacrima, să nu fie prinși niciodată pe picior greșit. Și în niciun caz să facă ceea ce fac.

Condițiile sunt foarte grele, această așa-zisă libertate își spune cuvântul. Și nu mai există acea rigurozitate a societății, a școlilor, a părintelui. Pe vremea mea ne ciocăneau și acasă, și la școală. Copilul trebuie să știe și de frică și de respect”, a spus vedeta.

ADVERTISEMENT
Tags: