Life

Giani Kiriță l-a făcut praf pe Dorian Popa în 6 cuvinte: ”Eu îmi aleg prietenii cu grijă”

Giani Kiriță l-a făcut praf pe Dorian Popa în cadrul emisiunii lui Horia Ivanovici! Ce a spus despre influencerul cu priză la tineri?
07.11.2023 | 13:40
Giani Kirita la facut praf pe Dorian Popa in 6 cuvinte Eu imi aleg prietenii cu grija
Giani Kiriță a comentat cazul Dorian Popa
ADVERTISEMENT

Giani Kiriță l-a ”rezolvat” pe Dorian Popa, prins drogat la volan de curând, în doar câteva cuvinte. A făcut-o în cadrul emisiunii Fanatik SuperLiga, emisiune realizată de Horia Ivanovici, unde a mărturisit că nu ar vrea să aibă un prieten ca el.

Giani Kiriță l-a făcut praf pe Dorian Popa în șase cuvinte!

Întrebat dacă a fost vreodată apropiat de Dorian Popa, dat fiind că amândoi au mai apărut în producții de televiziune de tip reality-show, dinamovistul a zis că au existat șanse să devină amici, dar nu și-a dorit el asta.

ADVERTISEMENT

Totodată, Giani nu a vrut să intre în profunzime în subiectul Popa și a spus și de ce nu își exprimă opinia cu privire la fapta sa penală. Kiriță a zis că a renunțat la a-i mai judeca pe oameni de multă vreme. A recunoscut că în trecut punea foarte ușor etichete, dar s-a mai maturizat și acum nu vrea să își dea cu părerea despre oameni pe care nu îi cunoaște foarte bine.

A spus, totuși, că nu a fost deloc mirat de felul în care a fost prins la volan Dorian Popa, în chiloți. Giani Kiriță susține că ăsta e stilul influencerului, cel cu care a ajuns la inimile adolescenților, așa că nu are ce să-l surprindă.

ADVERTISEMENT

„Eu îmi aleg prietenii cu grijă”

„Nu-s prieten cu el. N-avem treabă. Drumuri separate. Nu e vorba că nu ne-am plăcut, dar nu am nicio prietenie cu el. El nu e neapărat pe zona asta de TV, el are show-ul lui. Eu îmi aleg prietenii cu grijă, nu vreau eu (n. red.: să se împrietenească). 

Știi cum e, nu trebuie să judeci. Fiecare își face exact viața pe care vrea s-o trăiască. Eu nu judec pe nimeni. Înainte judecam, făceam prostia asta. Nici că l-au găsit în chiloți, în mașină, nu m-a mirat.

ADVERTISEMENT

El prin asta trăiește, ăsta e stilul lui până la urma urmei”, a declarat vulcanicul Giani Kiriță în emisiunea Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici de pe YouTube. 

Giani a zis că de obicei e foarte atent la prieteniile pe care le leagă, lucru pe care nu l-a făcut în trecut și a avut de suferit din cauza asta. Astăzi, nu oricine îi poate fi prieten cu adevărat. „Îmi aleg prietenii cu grijă, că înainte nu prea făceam asta și am avut de pierdut”, a completat ex-fotbalistul. 

ADVERTISEMENT

Giani, îngrijorat de faptul că tot mai multă lume se droghează în România

„Ți-a cerut prietenia? Înțelegi ce vreau să spun!”, l-a întrebat Horia Ivanovici, în spirit de glumă. „Nu, Doamne ferește! Au fost momente în care puteam să fim prieteni, măi, am mai filmat și Revelion împreună, ne-am văzut și pe la diverse emisiuni, doar că nu există chimia aia”, a fost răspunsul dat de Giani Kiriță.

Sportivul a vorbit și despre flagelul drogurilor din România și spune că e la curent cu ce se întâmplă, situația îngrijorându-l și pe el ca pe mulți alți români. În opinia lui Kiriță, generațiile de azi sunt pe un drum greșit.

„Din păcate, am văzut la TV ce s-a întâmplat cazul de la Vama Veche, acolo a explodat. Din păcate, generațiile din ziua de azi au de pierdut, generațiile astea din ziua de azi”, a încheiat Giani Kiriță.

Giani Kirita, ATAC la Dorian Popa

ADVERTISEMENT