Life

Ce s-a ales de Stela Enache, interpreta de muzică ușoară iubită de milioane de români. Ce face acum artista care a lansat Ani de liceu

Ce s-a ales de Stela Enache, interpreta de muzică ușoară. Este iubită de milioane de români, dar a dispărut din lumina reflectoarelor.
07.10.2023 | 12:30
Ce sa ales de Stela Enache interpreta de muzica usoara iubita de milioane de romani Ce face acum artista care a lansat Ani de liceu
Ce s-a ales de Stela Enache. Ce face acum interpreta. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Stela Enache, interpreta de muzică ușoară care este iubită de milioane de români are acum o viață retrasă. Artista a împlinit 73 de ani a începutul anului. Iată cu ce se mai ocupă acum celebra artistă care interpretează melodia Anii de liceu.

Ce s-a ales de Stela Enache. Ce face acum interpreta

Stela Enache a mărturisit că se simte foarte bine la această vârstă și chiar se simte ca la 37 de ani și nu la 73.  După ce s-a retras din lumina reflectoarelor, Stela Enache se bucură acum să fie în preajma celor dragi.

ADVERTISEMENT

Ea spune că îi place să fie cu prietenii și a spus că mereu găsește motive de sărbătoare în viața ei. Nu îi place să se plângă atât timp cât cei dragi sunt sănătoși. În rest, ia lucrurile din viața ei exact așa cum vin.

„Îmi place să fiu cu prietenii, indiferent dacă suntem în țară sau în străinătate. Las lucrurile să curgă și le iau așa cum vin.

ADVERTISEMENT

Mereu am fost undeva de ziua mea și chiar dacă nu aș fi nu m-aș supăra, nu sufăr de singurătate, mereu găsesc câte ceva de făcut, la ce să mă gândesc”, a spus Stela Enache pentru FANATIK.

Stela Enache, o viață de împliniri

La cei 73 de ani ai săi, Stela Enache se declară o femeie împlinită. Aceasta spune că au fost succes pe toate planurile și lucrurile i-au ieșit mereu exact așa cum și-a dorit.

ADVERTISEMENT

Artista mărturisea într-un interviu pentru FANATIK că a avut tot ce și-a dorit de a lungul vieții sale. De la o viață pe scenă până la iubirea vieții sale, Florin Bogardo. Aceasta are și doi copii.

„Practic tot ce mi-am dorit am avut. Am avut scena, l-am avut pe Florin (Bogardo, n. red.).

Mi-am dorit ca primul copil să fie fată și așa a fost, al doilea să fie băiat și așa a ieșit. Am avut și niște părinți extraordinari”, a spus aceasta.

ADVERTISEMENT

Familia a fost mereu cea mai importantă pentru artistă, iar înțelegerea este cea care a făcut-o să își dea seama că aceea este adevărata fericire.

„Toată viața mea a fost o realizare pentru că tot ce mi-am dorit s-a realizat. Dumnezeu a avut grijă de mine și m-a iubit așa că nu pot să-mi doresc ceva mai mult.

Când ai o familie care se înțelege, niște copii care nu au luat-o pe căi greșite, când ai realizat tot ce ți-ai dorit, ca meserie, când ții steagul sus și nu faci compromisuri pentru bani sau succes înseamnă că le ai pe toate”, a spus artista pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT