Fotbal intern

Stephan Drăghici a revenit la Craiova după împrumutul la Mediaș. Care e situația jucătorilor accidentați

09.09.2020 | 16:57
Stephan Draghici a revenit la Craiova dupa imprumutul la Medias Care e situatia jucatorilor accidentati
Stephan Drăghici revine la Craiova. Ce se întâmplă cu jucătorii accidentați. Sursa foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Stephan Drăghici revine la Craiova, după ce fusese împrumutat la Gaz Metan Mediaș. În vârstă de 22 de ani, fotbalistul care evoluează pe postul de aripă stânga s-a întors la vicecampioana României și se antrenează în prezent alături de fotbaliștii aflați în perioada de recuperare după accidentări.

Cristiano Bergodi nu se va putea baza pe Drăghici în meciul contra celor de la Viitorul Constanța, care se va disputa luni. Drăghici a ajuns pentru prima oară la Craiova în iarna lui 2017, însă a fost împrumutat pe rând la Academica Clinceni, Juventus București, Sepsi Sfântu Gheorghe și Gaz Metan Mediaș, cluburi pentru care a adunat 31 de prezențe în Liga 1.

ADVERTISEMENT

Stephan Drăghici a jucat cel mai mult în tricoul celor de la Sepsi, pentru care a adunat 20 de meciuri și a reușit și singurul assist din cariera sa în Liga 1. Fotbalistul născut la Roșiorii de Vede are și două prezențe la naționala U21 a României.

Stephan Drăghici revine la Craiova. Care este situația jucătorilor accidentați

Chiar dacă s-a întors în Bănie, Drăghici nu poate fi utilizat deocamdată de Bergodi și se pregătește alături de jucătorii care sunt în perioada de refacere, după ce au avut de înfruntat probleme medicale. Este vorba despre Alexandru Tudorie, Paul Papp și Vladimir Screciu. Fostul mijlocaș stânga al lui Gaz Metan Mediaș și Sepsi Sfântu Gheorghe a suferit o accidentare în finalul play-off-ului și încă are nevoie de recuperare.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Craiovei nu l-a putut utiliza contra celor de la Lokomotiv Tbilisi și Astra Giurgiu nici pe Ștefan Vlădoiu. Tânărul fundaș dreapta în vârstă de 21 de ani a trebuit să se refacă în urma unor probleme musculare, însă a revenit de curând în programul echipei și este apt de joc pentru meciul de luni, contra Viitorului.

Dintre fotbaliștii accidentați, doar Paul Papp și Vladimir Screciu sunt aproape de a fi recuperați și există speranțe că cei doi vor putea fi folosiți la meciul din etapa a 4-a, contra celor de la FC Voluntari. Situația lui Alexandru Tudorie este mai complicată, întrucât în cazul fostului atacant de la FCSB este vorba despre o recidivă, iar momentul revenirii sale se mai amână.

ADVERTISEMENT

Cum s-a mișcat Craiova în această pauză pe piața transferurilor

Dacă Stephan Drăghici revine la Craiova după ce a fost împrumutat, oltenii au reușit să aducă și alți fotbaliști cu nume, pentru a-și rezolva problemele care i-au împiedicat să câștige titlul în ediția precedentă a Ligii 1. Craiova i-a adus pe Marius Constantin (35 de ani), Paul Papp (30 de ani), Vladimir Screciu (20 de ani) și Alexandru Tudorie (24 de ani).

Din punct de vedere al plecărilor notabile, echipa din Bănie a renunțat la Carlos Fortes (atacant, 25 de ani, plecat în Portugalia), Marius Briceag (fundaș stânga, 28 de ani, plecat la FCSB), Florin Gardoș (fundaș central, 31 de ani, plecat la Academica Clinceni), Luis Gustavo (aripă dreapta, 28 de ani, plecat la Ajman Club) și Uros Cosic (fundal central, 27 de ani, liber de contract).

ADVERTISEMENT

Din fericire pentru Cristiano Bergodi, la Craiova a rămas Elvir Koljic, cel mai bun marcator al echipei din 2013 încoace. De asemenea, antrenorul italian se poate baza în continuare pe Alexandru Cicâldău, deși mijlocașul adus de la Viitorul Constanța a stârnit interesul unor cluburi importante din Italia.

Programul oltenilor din următoarele trei etape nu este deloc unul ușor. Craiova joacă luni, 14 septembrie, pe terenul Viitorului, începând cu ora 21:00, iar sâmbătă, 19 septembrie, primește vizita celor de la FC Voluntari. Conform site-ului oficial al grupării din Bănie, s-a decis și data de disputare a partidei din etapa a 5-a, contra celor de la FC Argeș. Meciul va avea loc la Pitești vineri, pe 25 septembrie, de la 21:00.


(P) Cota BETANO pentru Viitorul Constanța – U Craiova: 4,85 este cota pentru „X pauză / X final“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: