Life

Steven Seagal, apropiat al lui Putin, reacție la războiul din Ucraina. Actorul dă vina pe o “entitate străină”

Stevan Seagal, unul dintre apropiații președintelui Vladimir Putin, a transmis un mesaj legat de conflictul dintre Rusia și Ucraina. Cunoscutul actor vede țările ca o „familie”.
01.03.2022 | 17:24
Steven Seagal apropiat al lui Putin reactie la razboiul din Ucraina Actorul da vina pe o entitate straina
Steven Seagal, prieten cu Vladimir Putin, despre războiul dintre Rusia și Ucraina. Ce a spus. Sursa foto: nypost.com
ADVERTISEMENT

Starul în vârstă de 69 de ani, care este un apropiat al președintelui rus de mai bine de 15 ani, a avut o reacție la războiul din Ucraina. Actorul dă vina pe o ”entitate străină”.

Steven Seagal, prieten cu Vladimir Putin, despre războiul dintre Rusia și Ucraina. Ce a spus

Steven Segal a lăsat un mesaj după ce a apărut în mai multe imagini în mijlocul armatei ruse. Actorul este prieten vechi cu președintele rus, Vladimir Putin. Cei doi au pasiuni comune, printre care se numără sportul.

ADVERTISEMENT

„Cei mai mulți dintre noi avem prieteni și familii atât în Rusia, cât și în Ucraina. Mă uit la ambele ca la o mare familie și cred că există cineva din afară, o entitate care cheltuiește sume exorbitante pe propagandă pentru a le provoca pe cele două țări să își joace cărțile una împotriva celeilalte.

Rugăciunile mele se îndreaptă înspre cele două țări pentru a ajunge la un rezultat pozitiv, o soluție de pace”, a declarat actorul pentru publicația Fox News.

ADVERTISEMENT

Steven Seagal, interzis în Ucraina o perioadă de 5 ani

Mai mult decât atât, Steven Seagal a fost decorat de președintele rus, Vladimir Putin, moment în care a primit interdicție în Ucraina. Se întâmpla în anul 2017, restricția fiind valabilă pentru o perioadă de cinci ani.

Totodată, actorul a apărat conducerea Rusiei la anexarea Crimeei în 2014, numindu-l pe Putin „unul dintre marii lideri ai lumii vii”. În anul 2016 starul de acțiune a primit cetățenie și pașaport rusesc.

ADVERTISEMENT

Doi ani mai târziu Steven Seagal era numit de Ministerul rus de Externe drept trimis special pentru legăturile umanitare cu Statele Unite ale Americii.

Vedeta ar „facilita relațiile dintre Rusia și Statele Unite în domeniul umanitar, inclusiv cooperarea în cultură, arte, public și schimburi de tineret”, anunța agenția atunci, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT

De asemenea, celebrul actor din producția „Under siege” (Seghestrați în larg) a fost inclus oficial în partidul politic Pro-Putin A Just Russia — Patriots — For Truth. Ceremonia s-a desfășurat în anul 2021.

ADVERTISEMENT