Life

Sting, îndemn la solidaritate și donații pentru ucraineni. Cântărețul a interpretat pentru refugiați o melodie din perioada Războiului Rece

Sting se alătură celor care sunt solidari cu Ucraina, afectată acum de război. Artistul a făcut apel la donații și a interpretat o melodie din perioada Războiului Rece.
06.03.2022 | 22:20
Sting indemn la solidaritate si donatii pentru ucraineni Cantaretul a interpretat pentru refugiati o melodie din perioada Razboiului Rece
ADVERTISEMENT

Sting a făcut apel la solidaritate și donații pentru refugiații ucraineni, printr-o postare pe Instagram. Artistul a ținut și să interpreteze o melodie din 1985, de pe vremea Războiului Rece, intitulată ”Russians”.

Sting, apel la ajutor pentru Ucraina și încheierea războiului

Sting spune că a interpretat rareori ”Russians”, de-a lungul anilor, deoarece nu s-a gândit că va mai avea vreo relevanță. Iată că acum a avut din nou ocazia să cânte piesa, deoarece versurile se potrivesc situației actuale, războiul Rusia-Ucraina.

ADVERTISEMENT

De altfel, Sting a făcut apel la încetarea conflictului de la granițele țării noastre. El îi cataloghează, totodată, ”curajoși” pe ucrainenii care se opun cum pot atacurilor rușilor, dar și pe rușii care au ieșit în stradă să protesteze față de invazia ordonată de Vladimir Putin.

”Rareori am cântat această melodie în mulţii ani de când a fost scrisă, pentru că nu m-am gândit niciodată că va mai fi relevantă.

ADVERTISEMENT

Dar, în lumina deciziei sângeroase şi îngrozitor de greşite a unui om de a invada un vecin paşnic, neameninţător, cântecul este, din nou, o pledoarie pentru umanitatea noastră comună.

Pentru curajoşii ucraineni care luptă împotriva acestei tiranii brutale şi, de asemenea, pentru mulţi ruşi care protestează faţă de această grozăvie, în ciuda ameninţării cu arestarea şi închisoarea – Noi, toţi, ne iubim copiii. Opriţi războiul”, a postat Sting pe Instagram, lângă acest mesaj atașând un filmuleț cu el cântând ”Russians”.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de STING (@theofficialsting)

Cum au reacționat fanii la postarea lui Sting

În aceeași postare, solistul a lăsat toate datele necesare celor vor să contribuie financiar la ajutorarea ucrainenilor. Fanii au reacționat apoi doar cu mesaje pozitive.

”Când ascult melodiile și vocea lui Sting, parcă sunt plecat de pe această planetă, undeva frumos. Ești o adevărată legendă, Sting❤️”, i-a răspuns un internaut lui Sting.

ADVERTISEMENT

”Un cântec de care îmi amintesc bine, din copilărie. Îmi pare rău că este din nou relevant astăzi. Vă mulțumim că ne-ați cântat atât de frumos. ❤️❤️❤️”, i-a mai scris un alt fan, cântărețului.

Rusia și Ucraina se află, duminică, 6 martie, în a 11-a zi de război. Luni, delegații ale ambelor țări vor purta negocieri în scop de pace, pentru a treia oară.

ADVERTISEMENT