LIVE Actualizat 19-06-2021
17:08

Știrile zilei din sport, sâmbătă, 19 iunie. CFR Cluj, remiză în amicalul cu Ludogoreț. Keșeru a marcat pentru bulgari. Video

FANATIK vă prezintă cele mai importante și interesante știri sportive ale zilei de sâmbătă, 19 iunie.
19.06.2021 | 10:42
Stirile zilei din sport sambata 19 iunie CFR Cluj remiza in amicalul cu Ludogoret Keseru a marcat pentru bulgari Video
ADVERTISEMENT
19-06-2021
17:08

CFR Cluj și Ludogoreț, remiză în amicalul din Austria

Echipa CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1, cu formația Ludogoreț Razgrad, în cel de-al doilea meci amical disputat în stagiul de pregătire din Austria.

Bulgarii, care nu l-au avut în lot pe noul mijlocaș Dorin Rotariu, au deschis scorul prin Claudiu Keșreu (35), campioana României restabilind egalitatea prin Billel Omrani (52).

 

Antrenorul Marius Șumudică a folosit următoarea formulă de echipă: Bălgrădean (Figueiredo 46) – Susic (Manea 46), Bouhenna (Ciobotariu 57), Cestor, Latovlevici (Camora 57) – Sigurjonsson (Itu 57), Rodriguez (Hoban 57) – Deac (Costache 57, Butean 72), Tahiri (Rondon 57), Petrila (Păun 46) – Omrani (Debeljuh 57).

19-06-2021
16:03

Verstappen, al cincilea pole-position din carieră

Olandezul Max Verstappen (Red Bull Racing) va porni de pe prima poziţie a grilei de start în Marele Premiu al Franţei, a şaptea etapă a Campionatului Mondial de Formula 1.

Pentru Verstappen este al cincilea pole-position din carieră, al doilea din acest an (după Bahrain). ”Astăzi nu s-au obţinut puncte, dar trebuie să rezolvăm mâine şi să încercăm să obţinem cele 25 de puncte pe care le-am pierdut la Baku”, a declarat olandezul.

Verstappen l-a devansat pe britanicul Lewis Hamilton (Mercedes), campionul mondial en-titre, clasat al doilea în calificări după ce plecase din pole position la precedentele două ediţii acestui MP, în 2018 şi 2019, încheiate cu victoria sa. Linia a doua a grilei va fi ocupată de finlandezul Valtteri Bottas (Mercedes) şi mexicanul Sergio Perez (Red Bull).

19-06-2021
14:45

MotoGP, decizie în memoria lui Jason Dupasquier

Numărul 50 purtat de pilotul elveţian de Moto3 Jason Dupasquier, decedat la 30 mai, a fost retras definitiv din MotoGP. Acest număr nu mai poate fi folosit la niciuna dintre categoriile motociclismului viteză.

Conform L’Equipe, cerermonia de retragere a numărului, care a reunit toţi piloţii din cadrul Campionatului Mondial, inclusiv sextuplul campion Max Marquez, a avut loc la Sachsenring, unde în acest weekend are loc Marele Premiu al Germaniei, echipa fostului pilot primind un trofeu cu această ocazie.

Dupasquier, în vârstă de 19 ani, a murit după o căzătură suferită în timpul calificărilor pentru Marele Premiu al Italiei la Moto3, un accident în care au fost implicate trei motociclete.

19-06-2021
14:07

Portarul Amra Pandzic s-a transferat la Minaur

Echipa de handbal feminin CS Minaur Baia Mare a anunțat pe site-ul oficial transferul portarului sloven Amra Pandzic.

Pandzic s-a născut pe 20 septembrie 1989 la Ljubljana. Sportiva de 1,78 m şi 67 kg a jucat la Krim Ljubljana până în 2018, după care a urmat un sezon la echipa franceză Brest Bretagne Handball, iar mai apoi două sezoane la echipa turcă Kastamonu Belediyesi GSK.

Pandzic face parte din echipa naţională a Sloveniei, pentru care a strâns 58 de meciuri. Ea a participat cu Slovenia la ultimele două turnee finale de Campionat Mondial (Germania – 2017 şi Japonia – 2019), precum şi la ultimul Campionat European, găzduit de Danemarca, în decembrie 2020.

Minaur le-a mai transferat-o de curând pe Alexandra Severin (inter stânga, ultima oară la HC Zalău), Elena Mihailovna Utkina (Rusia, portar, ultima oară la Kuban Krasnodar, împrumutată de la ŢSKA Moscova), Elaine Gomes Barbosa (Brazilia, pivot, ultima oară la BM Granollers – Spania) şi Aleksandra Zych (Polonia, inter dreapta, ultima oară la Măgura Cisnădie).

19-06-2021
11:17

Marius Măldărășanu, noul antrenor al lui Hermannstadt. Cele două părți au ajuns la un acord

Dani Coman a găsit antrenorul care să conducă Hermannstadt în lupta pentru revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc. Marius Măldărășanu s-a înțeles deja cu noul președinte al sibienilor și mai este doar o chestiune de timp până la semnarea contractului.

În proporție destul de mare, da. Verbal m-am înțeles cu Dani, dar, deocamdată, până nu semnez, știi cum e în sport, nu ai pus semnătura pe contract, nu ești acolo.

Am avut o discuție telefonică, pe repede înainte, eu chiar eram în discuție cu altă echipă, și s-a mișcat mai repede el. Ne și cunoaștem și verbal ne-am înțeles.

Acum urmează să mă întâlnesc cu el față în față și să vedem exact, și vizavi de lot, dar, în proporție mare, nu cred că ar interveni ceva. Dar, repet, până nu e semnătura 100 la sută pe contract…”, a declarat tehnicianul de 46 de ani pentru liga2.ro

19-06-2021
07:31

Stadionul Ghencea, gata de inuagurare. Amical istoric pentru CSA Steaua

Așteptarea fanilor echipei CSA Steaua este pe cale să ia sfârșit. Potrivit gsp.ro, noul stadion din Ghencea ar urma să fie inaugurat pe 7 iulie 2021, cu un amical împotriva sârbilor de la OFK Belgrad.

Practic, vorbim despre echipa pe care „militarii” au înfruntat-o și pe 9 aprilie 1974, când a avut loc primul meci pe arena din Ghencea, încheiat la egalitate, scor 2-2. Coman, Iordănescu, Cristache, sau Sătmăreanu sunt doar câteva dintre numele care au evoluat la acea vreme în tricoul roș-albastru.

Viitorul s-a despărțit și de Tsoumou: „Nu mai este jucătorul echipei noastre”

Continuă „curățenia” la FC Viitorul. După Romario Benzar (împrumut expirat, revine la Lecce), David Babunski (reziliere amiabilă), Jo Santos și Marquinhos Pedroso ( ajunși la final de contract), a venit rândul lui Juvhel Tsoumou să-i spună adio echipei patronate de Gică Hagi.

Adus în februarie 2021, la solicitarea antrenorului de atunci, Mircea Rednic, atacantul congolez de 30 de ani a rămas fără angajament, în ciuda faptului că a înscris 4 goluri în cele 18 partide bifate în sezonul precedent. De-a lungul carierei, acesta a mai evoluat pe prima scenă a fotbalului românesc pentru Hermannstadt și FCSB.

ADVERTISEMENT

Atacantul Juvhel Tsoumou nu mai este jucătorul echipei noastre. Sosit la FC Viitorul Constanța la începutul acestui an, atacantul congolez în vârstă 30 de ani a înscris 4 goluri în cele 18 partide în care a evoluat. Mulțumim pentru evoluțiile în tricoul echipei noastre!”, a anunțat FC Viitorul.