News

Subofițer al ISU Suceava, găsit mort în mașina sa. Bărbatul de 41 de ani și-a pus capăt zilelor

Un subofițer al ISU Suceava a ales să își ia viața, fiind găsit mort în mașina sa. Soția bărbatului a alertat autoritățile.
21.03.2024 | 17:38
Subofiter al ISU Suceava gasit mort in masina sa Barbatul de 41 de ani sia pus capat zilelor
Subofițer al ISU Suceava, găsit mort în mașina sa. Foto Monitorul de Suceava
ADVERTISEMENT

Un subofițer al ISU Suceava a fost găsit mort în mașina sa. Din primele informații, se pare că și-a pus capăt zilelor. Tragedia a avut loc, joi, în jurul prânzului, după ce bărbatul de 41 de ani a plecat de la locuința sa.

Un subofițer al ISU Suceava a fost găsit decedat în mașină

De altfel, soția sa este cea care a alertat autoritățile. Femeia a sunat la 112, vâzând că soțul ei nu se află într-o stare bună. Bărbatul a ieșit pe ușa casei, s-a urcat în mașina proprie și a plecat. La scurt timp, autoritățile i-au găsit autoturismul, parcat pe o stradă din municipiul Suceava.

ADVERTISEMENT

Angajatul ISU Suceava se afla în interiorul mașinii, fără semne vitale. Echipajele medicale solicitate în zona respectivă au început manevrele de resuscitare, însă eforturile specialiștilor nu au dat rezultat. Omul a fost declarat decedat.

Potrivit presei locale, se pare că bărbatul și-ar fi pus capăt zilelor. Primele cercetări arată că ar fi luat mai multe medicamente, înainte să plece de acasă. De asemenea, polițiștii au descoperit un cuțit în mașină.

ADVERTISEMENT

Pe trupul său a fost găsită o leziune pe care subofițerul și-ar fi făcut-o cu acel cuțit, însă rana era minoră și nu ar fi putut duce la moartea acestuia. De aceea, anchetatorii iau în calcul varianta potrivit căreia bărbatul ar fi murit după ce a înghițit medicamente.

Polițiștii au deschis o anchetă

Toți cei care l-au cunoscut pe subofițer sunt șocați, în urma gestului extrem la care a apelat. Colegii spun că era un angajat model al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava și nu își explică de ce a ales să își ia viața.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili, cu exactitate, cum s-a produs această tragedie, dar și pentru a afla ce l-a împins pe bărbat să se sinucidă. Un caz similar s-a petrecut la începutul acestei săptămâni în Roman, județul Neamț.

Un ofițer de poliție a ales să își încheie socotelile cu viața, la doar 39 de ani, într-un mod dramatic. Bogdan Mihalache s-a împușcat în cap cu arma din dotare, fiind găsit mort în casă chiar de soția sa.

ADVERTISEMENT

Era angajat în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Neamț din ianuarie 2017. De altfel, se pare că atunci când s-a sinucis, bărbatul era în timpul serviciului. Potrivit superiorilor, el era considerat apt din punct de vedere psihologic.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: