News

El este Bogdan, polițistul de la Rutieră care s-a sinucis cu arma din dotare. Avea doar 39 de ani

Tragedie în Roman, județul Neamț. Un ofițer de poliție a fost găsit decedat în propria locuință chiar de către soția sa
18.03.2024 | 20:53
El este Bogdan politistul de la Rutiera care sa sinucis cu arma din dotare Avea doar 39 de ani
Bogdan Mihalache este polițistul de 39 de ani găsit decedat în propria locuință. Sursa foto: Colaj Fanatik / Facebook / Roman On Line / Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un polițis în vârstă de 39 de ani, din Roman, s-a sinucis cu arma din dotare și a fost găsit decedat în propria locuință de către soția sa. Potrivit primelor informații, individul și-a pus capăt zilelor folosind arma de serviciu. Autoritățile au demarat o anchetă pentru a clarifica detaliile și circumstanțele acestui tragic eveniment.

Un polițist de la Biroul Rutier din Neamț s-a sinucis cu arma din dotare

Bogdan Mihalache este numele ofițerului de poliție de 39 de ani din cadrul Poliției municipiului Roman, care s-a sinucis luni, 18 martie. El a fost descoperit chiar în propria locuință cu o plagă împușcată la cap, ce părea a fi rezultatul unui act de sinucidere.

ADVERTISEMENT

Corpul său neînsuflețit a fost descoperit în după-amiaza zilei de luni, în jurul orei 15:00, iar soția lui a fost cea care a făcut descoperirea îngrozitoare și a sunat imediat la numărul de urgență 112 pentru a solicita ajutor.

Potrivit primelor rapoarte polițistul pare să fi suferit o rană la cap care i-a provocat imediat decesul. Acesta era considerat apt din punct de vedere psihologic, conform evaluărilor recente. Bărbatul a fost angajat la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Neamț din data de 16 ianuarie 2017.

ADVERTISEMENT

„La data de 18 martie a.c., ora 15.08, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către o femeie referitor la faptul că soțul ei s-ar fi sinucis în imobilul comun. Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, era polițist în cadrul Biroului Rutier Roman, fiind în timpul serviciului”

Acesta era testat psihologic, apt, în termen, fiind încadrat din sursă externă, la Inspectoratul de Poliție Județean Neamț, din data de 16.01.2017. La acest moment, se desfășoară activități de cercetare la fața locului, pentru a se stabili cauzele și circumstanțele care au dus la producerea acestui eveniment nefericit”, potrivit IPJ Neamț.

ADVERTISEMENT

De ce a recurs bărbatul la acest gest

Polițistul se căsătorise recent cu soția sa, chiar în vara anului trecut, iar toată lumea se întreabă care ar fi putut fi motivul gestului la care a recurs acesta, lăsând în spate o soție și o familie îndurerată.

Întreaga comunitate din Roman, mai ales colegii săi de muncă, sunt profund șocați de tragicul eveniment. Ofițerul de 39 de ani era membru activ al Biroului Rutier al Poliției municipiului Roman.

ADVERTISEMENT

Un purtător de cuvânt al Poliției Neamț a confirmat că polițistul, în vârstă de 39 de ani, lucra la Biroul Rutier Roman și că au fost demarate cercetări pentru a clarifica circumstanțele și cauzele care au condus la acest eveniment tragic.

ADVERTISEMENT