Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Șucu îi aruncă mănușa lui Gigi Becali înainte de FCSB – Rapid. „Da, e un meci al orgoliilor și între noi, patronii”

Dan Șucu îl ațâță pe Gigi Becali înainte de derby-ul FCSB - Rapid. Mesaj pentru fanii „alb-vișinii”. Singurul regret pe care îl are.
05.11.2023 | 01:06
Sucu ii arunca manusa lui Gigi Becali inainte de FCSB  Rapid Da e un meci al orgoliilor si intre noi patronii
Dan Șucu vrea victorie în derby-ul cu FCSB de pe Arena Națională. Mesaj pentru fani și jucători. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Șucu încinge derby-ul de pe Arena Națională dintre FCSB și Rapid. Patronul „giuleștenilor” vrea să îi dea peste nas lui Gigi Becali. Declarații optimiste la FANATIK SUPERLIGA.

Dan Șucu face spectacol înainte de FCSB – Rapid: „Nu mă feresc de cuvinte. E un meci al orgoliilor și între patroni”

Dan Șucu e convins că FCSB – Rapid e un derby în adevăratul sens al cuvântului„Vă dați seama că va fi un meci al orgoliilor la toate capitolele. Va fi un meci al orgoliilor între suporteri. Va fi un meci al orgoliilor între jucători și da, va fi un meci al orgoliilor și între patroni, între mine și domnul Becali.

ADVERTISEMENT

Deși Rapid are infirmeria plină, Șucu e sigur că jucătorii lui Cristiano Bergodi pot obține victoria împotriva liderulu:„Bineînțeles, nu putem să nu spunem și lucrul acesta, dar mai important decât noi este faptul că va fi un meci foarte important pentru jucători și pentru fanii noștri. Ne ducem să câștigăm împotriva FCSB-ului cu toate problemele care le avem. Mă bazez pe determinare, pe ambiția noastră, chiar dacă suntem un Rapid rănit”.

Patronul Rapidului e conștient de forța echipei lui Gigi Becali: „În momentul de față, sunt convins că putem să câștigăm și împotriva FCSB-ului. Va fi un meci foarte, foarte, foarte greu. Vom întâlni o echipă extrem de bună, o echipă cu jucători valoroși, dar eu cred că gândirea tactică și strategică a lui Bergodi, determinarea jucătorilor noștri, fanii care vor veni să ne susțină vor fi decisive și sper ca până la final să reușim să câștigăm împotriva FCSB-ului sau să plecăm neînvinși din această partidă foarte importantă cu liderul campionatului”.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu acuză problemele de lot înainte de derby-ul cu FCSB: „Mi-ar fi plăcut să întâlnim echipa domnului Becali în niște condiții echidistante”

Dan Șucu nu a putut să nu vorbească despre duelul cu Becali, dar mai ales despre problemele importante de lot ale Rapidului: „Da, da, v-am spus, nu mă feresc de cuvinte. Poate să fie și un meci al orgoliilor între patroni, între mine și domnul Becali, dar asta pe ultimul plan.

Mi-ar fi plăcut însă să întâlnim echipa domnului Becali în niște condiții, să zicem așa, oarecum echidistante, în sensul că altfel ar fi arătat Rapidul cu Rahmani, cu Petrila, cu Emmers împotriva FCSB-ului”.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri din Giulești a dezvăluit ce l-a încântat la ultimul meci: „În mod sigur, toți ceilalți jucători care vor intra pe teren vor da totul, pentru că mie asta mi-a plăcut cu Universitatea Craiova. Băieții ăștia își dau sufletul și merită respectul meu”.

Dan Șucu a încheiat într-o notă extrem de optimistă: „Merită respectul galeriei, merită respectul nostru, al tuturor. Sunt foarte mândru de actuala echipă a Rapidului și sunt convins că ne vor face mândri și împotriva FCSB-ului”.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA e luni, marți și vineri, LIVE pe homepage-ul FANATIK.RO, începând cu ora 10:30. Emisiunea e ÎN PREMIERĂ pe YouTube și Facebook, de la 17:30.

Dan Șucu, mesaj pentru fanii Rapidului înainte de derby-ul cu FCSB

ADVERTISEMENT