Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Anunț de ultimă oră despre bilete la FCSB – Rapid. „Asta e situația azi”. Ce vor face fanii FCSB

Se anunţă spectacol total la derby-ul FCSB - Rapid. Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, a anunţat că s-au vândut deja aproape 30.000 de bilete.
30.10.2023 | 15:33
Anunt de ultima ora despre bilete la FCSB  Rapid Asta e situatia azi Ce vor face fanii FCSB
Anunț de ultimă oră despre bilete la FCSB – Rapid. „Asta e situația azi” Ce vor face fanii FCSB. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB – Rapid se dispută duminică seara, de la ora 20:30, pe Arena Naţională. Roş-albaştrii sunt lideri în SuperLiga, dar giuleştenii şi-au cimentat locul pe podium după victoria cu Universitatea Craiova.

Anunț de ultimă oră despre bilete la FCSB – Rapid: “Sunt aproape 30.000 vândute”

Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, a dat la FANATIK SUPERLIGA ultimele detalii despre derby, spunând că s-au dat deja aproximativ 30.000 de bilete. Fanii vor merge în această săptămână în cantonamentul FCSB pentru a-i încuraja pe băieţi:

ADVERTISEMENT

“Până în momentul de faţă sunt aproape 30.000 de bilete vândute, cu o săptămână înainte de meci. Noi sperăm să se vândă toate biletele. Sperăm să fie 50.000 de oameni dacă se poate. 

Cred că va fi record. Chiar dacă echipa a avut o cădere uşoară şi la Ploieşti, nu au ţinut de rezultat, nu este nicio problemă, suntem alături de ei, suntem acolo. Dacă s-au întâmplat aceste lucruri, nu o să jignim jucătorii.

ADVERTISEMENT

“Cu siguranţă va fi iureş dacă nu luăm titlul. Nu ai cum să pierzi campionatul cu lotul pe care îl ai”

Vom merge şi la bază pentru a fi alături de ei, vom discuta cu ei, să îi facem să înţeleagă că anul ăsta nu au cum să mai scape şi trebuie să fim campioni. Şi vom fi alături de ei tot timpul, indiferent de situaţie.

Cu siguranţă va fi iureş dacă nu luăm titlul. Nu ai cum să pierzi campionatul cu lotul pe care îl ai. Dacă îl pierzi ori nu eşti profesionist, ori nu ai treabă cu fotbalul sau hai să jucăm să ne intre salariul bine: 15-20.000.

ADVERTISEMENT

Noi vom fi acolo, dar şi ei trebuie să ne ajute pe noi, să ne bucurăm împreună la final. Spiritul Stelei ăsta este. Să se joace fotbal şi să fie pentru suporteri. Pentru că aşa îi aduci la stadion. 

“Rapidiştii vor avea 2600 de bilete”

Rapidiştii o să aibă 2600 de bilete. Atât. La ora asta sunt aproape 30.000 fără biletele oaspeţilor. Am trecut pe acolo, băieţii erau la antrenament. Am fost la o discuţie pentru că noi plecăm la Galaţi. 

ADVERTISEMENT

Am văzut echipa că pleca la antrenament, o parte dintre ei la recuperare”, a dezvăluit Gheorghe Mustaţă la FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe FANATIK.RO. În premieră, fiecare ediție poate fi vizionată pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT