Sport

”Suflet de rapidist”, marți, 9 aprilie, ora 13:30. Lucian Marinescu, invitatul lui Robert Niță

”Suflet de rapidist” programează o nouă ediție marți, 9 aprilie, de la ora 13:30. Lucian Marinescu, fost jucător în Giulești, este invitatul lui Robert Niță.
08.04.2024 | 17:00
Suflet de rapidist marti 9 aprilie ora 1330 Lucian Marinescu invitatul lui Robert Nita
”Suflet de rapidist” programează o nouă ediție marți, 9 aprilie, de la ora 13:30. Lucian Marinescu, fost jucător în Giulești, este invitatul lui Robert Niță. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Spectacolul marca FANATIK continuă în fiecare marți, de la ora 13:30. Fostul fotbalist Lucian Marinescu este invitat la ”Suflet de rapidist”, emisiunea moderată de Robert Niță și Lucian Ionescu. Emisiunea se vede LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO.

”Suflet de rapidist”, marți, 9 aprilie, ora 13:30. Ediție de top cu Lucian Marinescu

”Suflet de rapidist” face spectacol în fiecare marți, ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA. Emisiunea realizată de Robert Niță și Lucian Ionescu livrează informații de interes pe bandă rulantă, iar ediția de marți, 9 aprilie, se anunță a fi una spectaculoasă.

ADVERTISEMENT

Așa cum am promis, de fiecare dată, la ”Suflet de rapidist” își vor face apariția legende ale clubului giuleștean nu doar din fotbal, ci din tot ce reprezintă sportul în culorile „alb-vișiniu”. Superbet sponsorizează cea mai tare emisiune dedicată rapidiștilor.

În fiecare marți, fostul jucător al Rapidului, dar și specialist la FANATIK SUPERLIGA, Robert Niță schimbă pase la firul ierbii cu Lucian Ionescu, directorul de imagine al giuleștenilor. Robert Niță și Lucian Ionescu vă invită „Să facem show!”. Așa cum s-a întâmplat la ediția în care Adrian Olariu, responsabil de ordine și siguranță la Rapid, a făcut dezvăluiri despre camera secretă din Giulești.

ADVERTISEMENT

Marți, 9 aprilie, ora 13:30, Lucian Marinescu vine la ”Suflet de rapidist”. Deși a jucat un singur sezon la Rapid, 1997-1998, fostul mijlocaș a fost extrem de apreciat de suporteri, mai ales că a marcat golul decisiv care a adus Cupei României în Giulești.

Marinescu va veni cu povești fabuloase despre anul petrecut la Rapid care i-a adus convocarea în lotul naționalei României pentru turneul final al Cupei Mondiale din 1998. După retragere, fostul mijlocaș a devenit impresar. El va face o analiză a tot ce se întâmplă în acest moment la formația lui Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

”Suflet de rapidist”, toate detaliile despre emisiunea de top marca FANATIK! Superbet, sponsor principal!

”Suflet de rapidist” promite spectacol la fiecare ediție, iar emisiunea are un real succes în rândul suporterilor giuleșteni. Emisiunea se vede Live EXCLUSIV pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO în fiecare marți, de la ora 13:30. Premiera fiecărei ediții a emisiunii va avea loc în fiecare joi, începând cu ora 10:30, pe pagina de facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.RO.

Mai mult decât atât, cele mai savuroase momente din emisiune vor putea fi urmărite pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, fanatiksportoficial.

ADVERTISEMENT

Robert Niță nu mai are nevoie de explicații pentru a dovedi că este ”Suflet de rapidist”. Marea sa iubire fotbalistică, declarată, asumată și semnată a fost, este și va fi Rapid. Iar emisiunea ”Suflet de rapidist” se mulează ca o mănușă pe… sufletul lui de rapidist!

Lucian Ionescu s-a alăturat cu tot sufletul său de rapidist noului proiect marca FANATIK și este convins că ”Suflet de rapidist” – ”va trezi neapărat emoții și va intra definitiv în sufletele rapidiștilor”.

FANATIK SUPERLIGA continuă în forță! Horia Ivanovici vă așteaptă cu invitați consacrați, dar și cu multe surprize!

”Suflet de rapidist” promite spectacol total în fiecare marți, după FANATIK SUPERLIGA. Cea mai tare emisiune sportivă din media românească, moderată de Horia Ivanovici, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, ÎN EXCLUSIVITATE, pe site-ul FANATIK.RO.

Fiecare ediție poate fi urmărită ÎN PREMIERĂ în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 17:30 pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.RO.

FANATIK SUPERLIGA și ”Suflet de rapidist”, cele mai importante emisiuni sportive din România, se laudă cu un parteneriat puternic. Sponsorul principal al emisiunilor este SUPERBET, sponsor al SuperLigii.

ADVERTISEMENT