Life

Suma ireală pentru care Tavi Clonda ar vinde vila în care locuiește alături de Gabriela Cristea și fetițe. Casa are nu mai puțin de 8 băi

Câți bani vrea să ia Tavi Clonda pe vila din Corbeanca. Artistul stă împreună cu Gabriela Cristea și copiii. Locuința are 8 băi.
07.04.2023 | 08:50
Suma ireala pentru care Tavi Clonda ar vinde vila in care locuieste alaturi de Gabriela Cristea si fetite Casa are nu mai putin de 8 bai
Câți bani vrea să ia Tavi Clonda pe vila din Corbeanca. Artistul stă împreună cu Gabriela Cristea și copiii. Locuința are 8 băi. Sursa foto. Instagram.com
ADVERTISEMENT

Suma ireală pentru care vedeta în vârstă de 43 de ani ar vinde vila în care locuiește alături de soția sa și fetițe. Casa are nu mai puțin de 8 băi, o suprafață mare și a fost construită în funcție de nevoile celor doi parteneri de viață.

Câți bani vrea să ia Tavi Clonda pe vila din Corbeanca. Artistul stă împreună cu Gabriela Cristea și copiii. Locuința are 8 băi

Tavi Clonda a spus câți bani vrea să ia pe vila din Corbeanca în care stă împreună cu Gabriela Cristea și cei doi copii. Locuința, care are o valoare sentimentală pentru cei doi, are 8 băi, o piscină exterioară cu apă sărată și mai multe camere.

ADVERTISEMENT

Cântărețul cere 900.000 de euro și spune că a muncit enorm la ridicarea ei. Soțul prezentatoarei este convins că mutarea într-un alt spațiu nu va fi ușoară pentru că s-au obișnuit în casa în care au venit pe lume fetele.

„Dacă vine cineva cu 900.000 (n.r. euro) i-o dau acum. Este un gând, acum nu știu, pentru că trebuie făcută o filmare frumoasă, eu ce imagini am trimis sunt așa. Nu se măsoară în camere.

ADVERTISEMENT

Am 8 băi, dacă o fac și pe aia de afară. Terenul de 1.000 de metri și amprenta e undeva la 330. Mie îmi e greu, aici era și problema, de fapt. Emoțional, mie îmi e greu să mă despart de lucrurile la care am muncit atât.

Practic, ambele fetițe s-au născut aici”, a declarat Tavi Clonda în emisiunea Xtra Night Show de la Antens Stars. Vila din Corbeanca este una dintre cele mai mari realizări ale prezentatoarei Gabriela Cristea.

ADVERTISEMENT

Tavi Clonda și Gabriela Cristea, locuință de lux

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt proprietarii unei locuințe de lux în care au investit foarte mult. Cântărețul și renumita moderatoare au pus foarte mult suflet în ridicarea construcției pe care vor să o scoată la vânzare.

Prezentatoarea se gândește să renunțe la vila din Corbeanca și să ridice alta după bunul plac. Vedeta nu vrea să achiziționeze o casă gata făcută, ci mai degrabă visează la una adaptată nevoilor sale și ale familiei.

ADVERTISEMENT

Locuința vedetelor are două etaje și o curte generoasă. Imobilul ar fi costat în jur de 200.000 de euro, la parter aflându-se un spațiu de joacă, sufrageria, bucătăria, în timp ce sus sunt dormitoarele fetelor și camera lor.

ADVERTISEMENT