Life

Motivul real pentru care Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor să își vândă casa. Ce planuri are vedeta

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au în plan să își vândă casa și de asemenea își doresc să își construiască una nouă, de la zero. Care este însă motivul unei astfel de decizii?
14.02.2023 | 10:48
Motivul real pentru care Gabriela Cristea si Tavi Clonda vor sa isi vanda casa Ce planuri are vedeta
Motivul real pentru care Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor să își vândă casa. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. S-au cunoscut la momentul potrivit, au o familie superbă și se completează reciproc. De asemena deși sunt de ani buni împreună, cei doi continuă să mențină flacăra aprinsă în relație.

Motivul real pentru care Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor să își vândă casa

Recent însă, Gabriela Cristea a vorbit despre planurile de viitor pe care ambii parteneri le au. Printre altele, vedeta a dezvăluit într-un interviu că ea și Tavi Clonda sunt în discuții privind vânzarea casei, iar mai apoi, construirea unei locații noi, de la zero.

ADVERTISEMENT

Să nu uităm că actuala locuință a celor doi soți este una cât se poate de frumoasă. La un moment dat, Gabriela Cristea a făcut și câteva filmări prezentându-le fanilor săi interiorul casei, iar investiția nu a fost deloc una mică. Acum însă, se pare că cei doi parteneri sunt puși pe gânduri.

Ce își dorește Gabriela Cristea și ce nu are actuala locuință? Dacă unele persoane caută apartamente sau case destul de generoase din punct de vedere al spațiului, iată că vedeta și soțul ei vor să se orienteze pe ceva mult mai mic, după cum spune chiar ea.

ADVERTISEMENT

Știm prea bine că facturile la gaze și energie au explodat, dar se pare că nu asta ar fi problema. Gabriela Cristea a dezvăluit într-o emisiune tv că locuința este una foarte mare și că este extrem de dificil de întreținut curățenia în ea și tocmai din acest motiv, o casă mai mică ar fi o idee mult mai ingenioasă.

”A fost o idee de-a noastră și încă ne gândim. Ne-a trecut un gând nebun din două motive: unul pentru că locuința noastră este foarte mare. Nu din cauza utilităților, ci mai degrabă din cauza întreținerii curățeniei. Mai nebuni suntem că ideea era să vindem casa și să construim o altă casă.”, a declarat Gabriela Cristea la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor să cumpere și un apartament în București

Vedeta spune însă că momentan sunt doar discuții și că nu s-a luat o decizie concretă, având în vedere că ea și soțul ei încearcă să cântărească bine alegerea pe care o vor face, având în vedere că este vorba despre o mișcare destul de importantă, atât pentru ei cât și pentru cele două fiice.

Un lucru este însă cert. Gabriela Cristea și Tavi Clonda au în plan oricum să achiziționeze un apartament în București în următorii ani, având în vedere că ambele fetițe vor crește și vor avea în plan cu siguranță să stea în oraș și nicidecum mai spre țară.

ADVERTISEMENT

Până atunci însă, cei doi soți încă se gândescă dacă să renunțe la actuala locuință și dacă merită efortul de a construi o nouă casă, mult mai ușor de întreținut. Cu siguranță când fetele vor fi la liceu o să cumpărăm un apartament mai mare în București. Probabil că vom sta cu ele în timpul săptămânii, iar în weekend nouă ne place la țară.”, a mai spus prezentatoarea tv, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT