Life

Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor să își vândă casa. Ce decizie au luat cei doi soți: ”Suntem pe plus în viața asta”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt împreună de mulți ani și au o familie superbă. Se pare însă că în anul următor, cuplul are planuri mărețe, după cum spune chiar vedeta.
09.02.2023 | 10:28
Gabriela Cristea si Tavi Clonda vor sa isi vanda casa Ce decizie au luat cei doi soti Suntem pe plus in viata asta
Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor să își vândă casa. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea se poate declara o femeie cât se poate de împlinită pe toate planurile. Și-a construit o carieră solidă în televiziune și de asemenea, este căsătorită cu Tavi Clonda, alături de care are două fetițe superbe. Planurile vedetei nu se opresc însă aici, iar asta dezvăluie chiar ea.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor să își vândă casa

Într-un interviu acordat recent, Gabriela Cristea a vorbit despre realizările ei din ultimii ani de zile, dar și despre planurile de viitor pe are le are, alături de soțul ei, Tavi Clonda. Vedeta este mulțumită de tot ceea ce a realizat până acum, însă mai este un mic lucru care trebuie să se întâmple.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea speră ca anul viitor să își poată scoată casa la vânzare și se pare că soțul ei o susține în acest demers. Vedeta spune că odată cu trecerea timpului apar alte nevoi, iar acest lucru se întâmplă și în cazul lor. Momentan cei doi doar discută despre vânzarea casei, însă speră ca acest lucru să se și întâmple, cel mai probabil anul viitor.

Prezentatoarea tv susține că și-ar dori ca în primăvara viitoare să își poată vinde casa, iar mai apoi să își construiască una nouă. De asemenea, ea a mai dezvăluit și că nu își dorește o casă deja construită, ci una de la zero, după preferințele ambilor parteneri, dar și ale celor mici.

ADVERTISEMENT

”Este o mare realizare, doar că, odată cu trecerea timpului, și tu evoluezi ca om și-ți dorești alte lucruri. Este o discuție în sensul ăsta și poate la anul, în primăvară, o să scoatem casa la vânzare și o să bifăm a doua construcție, pentru că nu o să cumpărăm o casă de-a gata, ci o să ne facem altă casă, dacă va fi să ni se împlinească acest plan”, a dezvăluit Gabriela Cristea, într-un interviu acordat pentru Viva.

Totodată, vedeta recunoaște că ea și Tavi Clonda sunt niște oameni realizați, iar viața le-a oferit nenumărate oportunități dar și surprize. În acest sens, ea le recomandă tuturor celor care au visuri neîmplinite, să continue să creadă în ele, pentru că doar așa vor deveni realitate.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea nu pune preț pe lucrurile materiale

”Avem multe realizări în viață, suntem pe plus în viața asta, dar, în același timp, nu trebuie să te oprești niciodată după ce spui că ți-ai atins unul dintre visuri”, a mai completat Gabriela Cristea, care s-a declarat a fi extrem de mulțumită de cariera ei, care nu doar că o face fericită, dar o ține și în priză zi de zi.

Vedeta a mai dezvăluit și că pentru ea, dar și pentru Tavi Clonda, banii nu au însemnat prea mult până acum, iar dovada cea mai clară este faptul că amândoi au și pierdut sume importante, dar pe de altă parte, au și câștigat amintiri, dar și experiențe cât se poate de plăcute.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Gabriela Cristea nu regretă nicio alegere pe care a făcut-o până acum, în ciuda faptului că a trecut și prin momente dificile și este dispusă să lupte în continuare pentru familia ei, indiferent de situație. Vedeta ar fi în stare să renunțe și la orice lucru material pe care îl are, atât timp cât este fericită, iar familia ei este bine.

ADVERTISEMENT