Sport

Super lovitura weekend-ului la pariuri! A luat peste 37.000 de lei cu doar 3 meciuri

Un parior a dat marea lovitură în weekend, câștigând peste 37.000 lei cu un bilet aproape ireal pe care a jucat doar 3 partide.
09.01.2023 | 17:33
Super lovitura weekendului la pariuri A luat peste 37000 de lei cu doar 3 meciuri
Un parior a dat marea lovitură în weekend, câștigând peste 37.000 lei cu un bilet aproape ireal pe care a jucat doar 3 partide. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anul 2023 a început în forță, la fel cum s-a încheiat și cel precedent în care un alt norocos a pus mâna pe 50.000 de euro cu un bilet spectaculos și o investiție minimă.

Cum să câștigi în două ore peste 37.000 de lei

Curajosul jucător din weekend a reușit cu o investiție de 50 de lei și cu un număr mic de meciuri alese, și anume 3, pe care a mizat aceeași variantă, ”x pauză / x final”, să dea o adevărată lovitură și să încaseze peste 37.000 de lei. Pentru a face asemenea bilete de tip big win, oferta completă de bonusuri oferite de Superbet poate fi de mare ajutor.

ADVERTISEMENT

Un pronostic foarte riscant având în vedere că în toate cele trei întâlniri exista o favorită extrem de clară, însă a mizat pe faptul că marile echipe europene încă nu s-au pus la punct după revenirea jucătorilor de la Cupa Mondială.

Toate cele trei întâlniri s-au disputat sâmbătă, două au început la ora 22:00, iar a treia o jumătate de oră mai târziu. Au fost două ore și jumătate pline de emoții pentru omul nostru, care însă în final s-a văzut mai bogat cu 37.500 de lei. În plus, bonusurile oferite cu generozitate de Superbet te pot ajuta și pe tine să dai lovitura.

ADVERTISEMENT

Gakpo, ajutor în 2 meciuri

Nebunia a început cu meciul Liverpool – Wolverhampton, din turul 3 al Cupei Angliei, care s-a dovedit a fi și cel care i-a dat cele mai mari bătăi de cap. Deși porneau cu prima șansă, ”cormoranii” au început prost meciul și la jumătatea reprizei s-au văzut conduși.

Salvarea biletului a venit în ultimul minut al primei reprize, atunci când Alexander-Arnold a dat o pasă sublimă și Nunez a restabilit egalitatea. În partea secundă, ambele formații au mai înscris câte o dată și s-a terminat 2-2. Exact de ce avea nevoie omul nostru pentru a bifa prima cotă de 10,00.

ADVERTISEMENT

În același timp cu partida de pe Anfield Road, se juca și celălalt meci care îl interesa pe parior. Este vorba de PSV Eindhoven – Sparta Rotterdam, din campionatul Olandei, și el cu o cotă de 10,00. Rămasă fără superstarul Cody Gakpo, plecat la Liverpool, PSV nu a reușit să deblocheze tabela și scorul final a fost 0-0.

Varela, omul salvator

Ultimele emoții au fost la meciul Casa Pia – FC Porto, din campionatul Portugaliei, care a avut o cotă de 7,50. Elevii lui Sergio Conceicao nu au reușit să desfacă defensiva compactă a gazdelor, condusă exemplar de fostul fundaș al FCSB-ului, Fernando Varela, iar la final a fost un 0-0 de vis pentru pariorul nostru.

ADVERTISEMENT

pariuri 37.000 de lei

Felicitări îndrăznețului jucător, care a crezut într-un pariu nebun și acum este mai bogat cu peste 37.000 de lei cu un efort financiar de doar… 50 lei! Nu rata oferta bogată din această săptămână, dar mai ales bonusurile oferite de Superbet.

ADVERTISEMENT