Sport

Dinamo a cerut suplimentarea biletelor la derby-ul cu Steaua. Peste 5.000 de „câini” vor fi în Ghencea. Răspunsul primit de la „roș-albaștri”. Update

Suporterii lui Dinamo au cumpărat deja un număr mare de bilete pentru derby-ul cu Steaua din Ghencea. Dinamo a cerut oficial suplimentarea numărului de bilete. Răspuns prompt
13.04.2023 | 14:48
Dinamo a cerut suplimentarea biletelor la derbyul cu Steaua Peste 5000 de caini vor fi in Ghencea Raspunsul primit de la rosalbastri Update
500 de bilete mai sunt disponibile în sectorul lui Dinamo pentru derby-ul cu Steaua. Sursă foto: Facebook Peluza Cătălin Hîldan
ADVERTISEMENT
13-04-2023
11:48

Dinamo a cerut 2.000 de bilete în plus la derby-ul cu Steaua

Dinamo a epuizat toate cele 5.000 de bilete primite pentru derby-ul cu Steaua din Ghencea, deși mai sunt șase zile până la meci. În acest moment, au mai rămas aproximativ 300 de bilete, iar conducerea clubului a cerut oficial „militarilor” suplimentarea numărului de tichete.

Numai că cererea a fost refuzată de conducerea clubului Steaua București, conform as.ro. În acest moment, pentru derby s-au vândut aproximativ 10.000 de bilete, iar la ora meciului vor fi cel mai probabil peste 15.000 de spectatori. Cu toate acestea, suporterii lui Dinamo ar putea fi infiltrați la tribuna a doua și tribuna întâi. 

12-04-2023
11:19

Fanii lui Dinamo vor să își cumpere bilete la Tribuna 2 la derby-ul cu Steaua

Peluza Cătălin Hîldan a publicat un amplu comunicat cu o săptămână înainte de derby-ul cu Steaua. Printre „înțepături” și atacurile clasice la adresa rivalilor, ultrașii îi îndeamnă pe suporterii lui Dinamo să își cumpere bilete la tribuna a doua: „Ghencea alb-roșie! Pe cât de paradoxal și poate chiar neplăcut sună asta, sintagma e adevărată. Pe data de 18 aprilie, imediat după sărbătorile pascale, Câinii vor umple Ghencea. 5000 de bilete au fost aproape epuizate în 2 zile, iar cerere încă există. Mai sunt 500!”.


Nu au lipsit nici comentariile acide la adresa Jandarmeriei Române: „Suntem cu toții deja în febra meciului, iar sărbătorile ce urmează să vină nu ne mai liniștesc, ci mai mult ne agită. Chiar dacă meciul a fost reprogramat într-o zi lucrătoare din cauza faptului că instituția plătită din bani publici să asigure protecția cetățenilor în fiecare zi nu are efectivele necesare, câinii tot au reușit să umple peluza pe care, în urmă cu aproape 26 de ani o și incendiau. Tot 5000 am fost și atunci!

Până la ora meciului, somnul nostru va fi din ce în mai agitat, iar în mintea noastră nu vor fi decât imagini cu o peluză cucerită sau amintiri de la vechile deplasări unde dominam fondul sonor și jocul din teren. Golurile lui Cătălin Munteanu, Dănciulescu și Niculescu sunt încă proaspete în amintirea noastră și ne aduc aminte de ce Paștele este o sărbătoare specială pentru toată suflarea dinamovistă. Iar dacă atunci îi umileam înainte de Paște și le stricam sărbătorile, anul acesta îi lăsăm să se bucure de Învierea Domnului doar ca apoi să îi întristăm cu Renașterea Câinilor.

PCH: „Stadion construit tot pe banii noștri. Sfătuim câinii să își ia bilete la tribuna a doua”

Cu bilete luate pe banii noștri, cu echipa ținută vie pe banii noștri, cu salarii plătite din banii noștri, mergem să jucăm pe stadionul armatei, construit, practic, tot din banii noștri (știm, am mai făcut aluzia aceasta, dar este la fel de adevărată acum ca și atunci). Astfel, dacă vreunul dintre suporterii rivali prezenți marți pe stadion nu va fi apucat să ia lumină, să nu-și facă griji căci le-o vom aduce noi.

Iar pentru câinii care nu au apucat să își ia bilete, îi sfătuim să le achiziționeze pe cele de la tribuna a 2a, în sectoarele imediat învecinate cu peluza oaspete. Le vom face, în acest fel, un favor și îi vom ajuta să umple stadionul. După acest meci, vom spune cu voce răspicată: Dinamo a înviat! MARȚI, CU TOȚII ÎN GHENCEA! INFO IMPORTANT: Accesul se face cu biletul la meci și buletinul fizic sau o poză a buletinului pe telefon!”, se concluzionează în comunicatul galeriei dinamoviste.

Suporterii lui Dinamo au sunat mobilizarea prin intermediul Peluzei Cătălin Hîldan, pentru primul derby din Ghencea împotriva lui CSA Steaua București. PCH a primit 5.000 de bilete, iar acestea se dau deja ca pâinea caldă.

Suporterii lui Dinamo se pregătesc de spectacol în Ghencea: „Pe ele! Avem 5000 de bilete”

Peluza Cătălin Hîldan a început să promoveze deja meciul din Ghencea cu Steaua. „Militarii” tocmai au pus în vânzare biletele pentru suporterii „alb-roșii”, luni, 10 aprilie, ora 14:00, iar „câinii” au cumpărat deja peste 1.000 de tichete în doar două ore.

ADVERTISEMENT

„Toate sectoarele cu “N” sunt ale noastre. Pe ele! Avem 5000 de bilete, adică toată peluza nord. Până mâine va fi sold out, deci nu pierdeți vremea! 15 Lei biletul. Marți, 18 aprilie, ora 19:00, cu toții În ghencea!

Doar online, de aici: https://www.myticket.ro/order-api/events/events/event… PS: Detaliile deplasării le vom anunța în curând. CU TOȚII ÎN GHENCEA!”, au transmis suporterii lui Dinamo, strecurând și o mică ironie, după ce au scris cu literă mică numele stadionului marii rivale.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Dinamo, în extaz: „Nu există deplasare care să ne trezească amintiri mai plăcute decât cele de pe Ghencea”

Ultrașii lui Dinamo s-au mobilizat de fiecare dată la meciurile din fieful marii rivale: „5000 în Ghencea. Nu există deplasare care să ne trezească amintiri mai plăcute decât cele de pe Ghencea. Indiferent de scor, meciurile jucate pe Ghencea începeau mereu cu cel puțin 2 săptămâni înainte de fluierul de start”.

Ne imaginam deja mii de câini în corteo, luând cu asalt cartierul Militari până spre cel mai ostil teritoriu din tot Bucureștiul față de câini. Nopți petrecute la vopsit de coregrafie, măsurători, mirosuri de vopsea și alte sacrificii deveneau din ce în ce mai ușoare atunci când știam că vom fi la ei acasă, iar ei nu vor avea noroc.

ADVERTISEMENT

Când credeam că toate astea s-au oprit și că niciun meci cu ei (oricare-ar fi) nu va mai fi la fel, iată-ne din nou pregătiți. Doar că de data asta vom fi mulți, vom fi 5000 și vom merge la ei din nou în sărbătoarea care le provoacă una dintre cele mai negre amintiri”.

Ne vom aminti de acel Paște din 2007 când le-am provocat o suferință de nedescris”

Fanii dinamoviști și-au adus aminte și de victoria istorică cu 4-2 din Ghencea, ultimul mare triumf obținut în deplasare: „Ne vom aminti de acel Paște din 2007 când le-am provocat o suferință de nedescris, când lumea se pregătea să ia Lumina, iar noi le-o stingeam. De data asta, ei vor avea lumina aprinsă, dar a noastră va fi mai puternică pentru că a noastră vine din eforturile pe care le-am depus din suflet și nu le-a făcut vreun minister pentru noi.

ADVERTISEMENT

Așadar, câinilor, în a doua zi de Paște va fi despre o deplasare istorică. Avem 5000 de bilete pentru meciul din Ghencea, iar acesta se va juca la ora 18:00, luni, 17 aprilie. Un bilet costă 15 lei.

Nu există scuze pentru care să nu ne prezentăm într-un număr uriaș pentru ceea ce va fi, poate, cea mai frumoasă deplasare și cea mai frumoasă amintire din Liga 2, despre care sperăm să rămână amintire. CU TOȚII ÎN GHENCEA!”.

ADVERTISEMENT