Life

Surpriză de proporții la Survivor All Stars 2024. Imagini șoc cu Sorin Pușcașu, Cătălin Zmărăndescu, Alexandra Ciomag și Elena Marin. Ce s-a întâmplat cu noii concurenți

Surpriză de proporții în noua ediție Survivor All Stars 2024. Imagini neașteptate cu Sorin Pușcașu, Cătălin Zmărăndescu, Alexandra Ciomag și Elena Marin.
23.01.2024 | 23:45
Surpriza de proportii la Survivor All Stars 2024 Imagini soc cu Sorin Puscasu Catalin Zmarandescu Alexandra Ciomag si Elena Marin Ce sa intamplat cu noii concurenti
Surpriză la Survivor All Stars 2024. Ce s-a întâmplat cu noii concurenți. Sursa foto: Capturi Pro TV, Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Telespectatorii Survivor All Stars 2024 au avut o surpriză de proporții. Ce s-a întâmplat cu Sorin Pușcașu, Cătălin Zmărăndescu, Alexandra Ciomag și Elena Marin, noii concurenți din cadrul reality show-ului?

Surpriză de proporții la Survivor All Stars 2024. Ce s-a întâmplat cu Sorin Pușcașu, Cătălin Zmărăndescu, Alexandra Ciomag și Elena Marin

Survivor All Stars a început săptămâna trecută, iar telespectatorii au ocazia să vadă, din nou, unii concurenți din sezoanele precedente. După eliminarea Andreei Tonciu, alți patru concurenți au fost aduși în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Concurenții care se vor alătura pe traseu sunt Elena Marin, Sorin Pușcașu, Cătălin Zmărăndescu și Alexandra Ciomag. Înainte să ajungă în echipele din care fac parte, cei patru au fost, mai întâi, “cazați” în exil.

Acest lucru reprezintă o premieră în istoria emisiunii, întrucât niciun alt concurent nou nu a fost dus in exil înainte de a începe să intre pe traseu alături de ceilalți coechipieri.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu s-ar fi așteptat la acest scenariu, nici măcar cei patru concurenți. Sorin Pușcași a recunoscut că este foarte nerăbdător să vadă ce se va întâmpla în continuare.

“Nu știu ce se va întâmpla, dar sunt foarte curios și nu mai am răbdare. Adică eram și acasă, așteptam momentul în care să vin, să ajung mai repede, să intru. N-am avut răbdare nici în avion”, a spus Sorin Pușcașu la testimoniale.

ADVERTISEMENT

Deși, deocamdată, cei patru se înțeleg bine în exil, Cătălin Zmărăndescu a spus că este doar o chestiune de timp până când vor apărea tensiuni, deoarece toți concurenții își doresc să câștige.

“Momentan suntem prieteni. (…) Dar cu siguranță în momentul în care vom începe jocul și vom fi adversari se vor schimba lucrurile, pentru că fiecare își dorește să câștige, să mănânce, să fie cel mai bun”, a spus Cătălin Zmărăndescu.

ADVERTISEMENT

“Sper să nu ajungem la cuțite”

Alexandra Ciomag speră ca ea și ceilalți concurenți să se dueleze doar pe traseu, iar în rest să nu existe tensiuni. La rândul ei, Elena Marin va încerca să profite de exil și să se liniștească, înainte de a începe competiția.

“Sper să nu ajungem la cuțite, sper să fim doar adversari pe traseu și în rest să fim oameni”, a transmis Alexandra Ciomag în ediția de marți seară.

“O să încerc să mă calmez în acest exil, e liniștea de dinaintea furtunii”, a adăugat Elena Marin, fosta concurentă din sezonul al doilea, din echipa Faimoșilor.

ADVERTISEMENT