Life

Cine este noul concurent de la Survivor All Stars 2024. Surpriza e foarte mare. Va intra în concurs în echipa Faimoșilor

Cine va intra, de săptămâna viitoare, să lupte alături de Faimoși la Survivor All Stars 2024. Concurentul care îi va lua locul Andreei Tonciu
19.01.2024 | 14:11
Cine este noul concurent de la Survivor All Stars 2024 Surpriza e foarte mare Va intra in concurs in echipa Faimosilor
Cine este noul concurent de la Survivor All Stars. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Anul acesta, competiția Survivor All Stars este mai dură ca niciodată. Nici bine nu au început probele, că au și apărut disensiunile între concurenți. Ba mai mult, cu toții au asistat la prima eliminare din acest sezon, ceea ce înseamnă că un nou concurent va intra în competiție.

Cine este noul coleg al Faimoșilor de la Survivor All Stars 2024

Fanii au așteptat cu sufletul la gură începerea noului sezon Survivor. De data asta, emisiunea i-a dus în jungla din Republica Dominicană pe cei mai buni concurenți din toate timpurile.

ADVERTISEMENT

Survivor All Stars 2024 este un sezon extrem de greu și doar cel mai bun va reuși să plece acasă cu marele premiu. Lupta este una acerbă, iar concurenții trebuie să facă față unor probe dificile.

Ieri seară, echipa Faimoșilor a pierdut primul concurent din acest sezon. În urma consiliului de eliminare, vedeta care a spus adio luptei pentru marele premiu a fost Andreea Tonciu.

ADVERTISEMENT

Deși a plecat la drum cu speranțe mari, colegii ei au propus-o spre eliminare fără să stea prea mult pe gânduri. Andreea Tonciu a acceptat părerea și votul colegilor, așa că și-a făcut bagajul și și-a luat adio de la marele trofeu.

Cătălin Zmărăndescu se alătură luptei pentru supraviețuire din Republica Dominicană

Așa cum spune regulamentul, atunci când un concurent părăsește echipa, un altul trebuie să îi ia locul. Pentru că este vorba de Survivor All Stars, doar cei mai buni ajung să lupte pentru supraviețuire.

ADVERTISEMENT

Începând de săptămâna viitoare, un nou concurent se va alătura Faimoșilor. Momentan, identitatea lui nu a fost dezvăluită, iar fanii vor trebui să stea în suspans până pe 23 ianuarie. Însă, potrivit cancan.ro, noul concurent nu este deloc greu de recunoscut.

Indiciile oferite de cei de la PRO TV sunt extrem de clare încă din clipul de prezentare. Majoritatea cadrelor cu noul concurent se axează pe tatuajele multiple pe care le are. Cei care au analizat cu atenție imaginile și-au dat seama imediat despre cine este vorba.

ADVERTISEMENT

Noul concurent de la Survivor All Stars 2024 este nimeni altul decât Cătălin Zmărăndescu. Acesta a mai fost în Republica Dominicană anul trecut, așa că este antrenat să facă față unora dintre cele mai grele probe de până acum.

În sezonul în care a fost concurent, Cătălin Zmărăndescu a stârnit destul de multe controverse. Însă, nimeni nu a putut să conteste abilitatea lor de a rezista în condiții vitrege și nici condiția sa fizică excelentă.

ADVERTISEMENT