Life

Surpriza Netflix pentru abonați. Acestea sunt filmele românești care vor fi disponibile în luna decembrie pe platformă

Decembrie, luna filmelor românești pe Netflix. Ce producții filmate la noi în țară vor fi urcate, în curând, pe platformă
29.11.2023 | 11:13
Surpriza Netflix pentru abonati Acestea sunt filmele romanesti care vor fi disponibile in luna decembrie pe platforma
Biblioteca de filme Netflix se mărește. Ce filme românești vor fi urcate pe platformă în luna decembrie Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Netflix face ce face și mulțumește toți utilizatorii. În luna decembrie, nu doar filmele de Crăciun vor lua cu asalt platforma de streaming, ci și filmele românești. Vor fi urcate zeci de titluri în biblioteca media, așa că este imposibil să nu găsești ceva pe placul tău.

Filme noi, românești în luna decembrie pe Netflix

Luna decembrie vine cu vești bune pentru toți iubitorii de filme românești. Netflix, una dintre cele mai populare platforme de streaming de la noi din țară a pregătit o listă cu producții românești care vor fi disponibile începând cu 1 Decembrie.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre producții de succes care au rulat, deja, în cinematografe. Lista titlurilor este una destul de lungă și cuprinde comedii, filme de dragoste, dar și mini-serii tip reality show.

Pentru utilizatorii Netflix, luna decembrie va deveni luna dedicată filmelor românești. Astfel de producții au mai fost urcate și până acum pe platformă, doar că, de data asta, numărul lor este mult mai mare.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cele mai așteptate filme românești este ”Teambuilding”. Producția semnată de BRomania, cu Micutzu în distribuție ajunge pe platformă după mai bine de un an de la lansarea în cinematografe.

Tot pe Netflix va putea fi urmărit și filmul ”Babardeală cu bucluc sau porno balamuc”. Filmul este produs de Ada Solomon, iar din distribuție fac parte Claudia Ieremia, Nicodim Ungureanu, Olimpia Mălai, Andi Vasluianu, dar și mulți alții.

ADVERTISEMENT

Speak și iubita sa, Ștefania vor fi și ei prezenți pe Netflix. Cei doi au realizat independent ”Aventura strigați ura!”, o mini-serie în care au arătat excursiile lor de la capătul lumii. Primul sezon s-a bucurat de un real succes în online, așa că fanii au mari așteptări de la ei.

Lista filmelor produse în România este una lungă

Utilizatorii Netflix se pot bucura și de filme premiate, precum ”4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile”. Producția urmărește povestea captivantă a unei tinere care dorește să facă întreruper de sarcină în regimul comunist. Drama combinată cu istoria fac ca acest titlul să fie unul de neratat.

ADVERTISEMENT

O altă producție românească care a primit recenzii bune din partea specialiștilor este și documentarul ”Flavours of Romania”. Filmat în unele dintre cele mai frumoase zone din țara noastră, documentarul își propune evidențierea bogățiilor din ținutul carpatic.

Tot la capitolul filme românești mai sunt disponibile pe Netflix ”Ana, mon amour”, ”Taximetriști”, ”Miami Bici”, ”Metronom”, ”Câmp de maci” și ”Un pas în urma serafimilor”

ADVERTISEMENT
Tags: