Sport

Surpriză pentru jucătorii Universității Craiova înaintea derby-ului cu FCSB! Gică Craioveanu i-a vizitat pe olteni: „Distanța nu va fi niciodată un impediment”. Foto

Gică Craioveanu le-a făcut o surpriză oltenilor înainte de derby-ul FCSB - Universitatea Craiova. „Grande” va fi alături de elevii lui Eugen Neagoe pe Arena Națională.
16.03.2023 | 08:23
Surpriza pentru jucatorii Universitatii Craiova inaintea derbyului cu FCSB Gica Craioveanu ia vizitat pe olteni Distanta nu va fi niciodata un impediment Foto
Surpriză pentru jucătorii Universității Craiova înaintea derby-ului cu FCSB! Gică Craioveanu i-a vizitat pe olteni în Bănie. sursă foto: Facebook UCV
ADVERTISEMENT

Oltenii au început pregătirile înaintea derby-ului cu FCSB, care este programat sămbătă, de la ora 20:00 pe Arena Națională. Fostul coleg al lui Eugen Neagoe și actualul director de imagine al Universității Craiova, Gică Craioveanu, i-a surprins pe jucătorii alb-albaștrilor cu apariția sa în baza din Lunca Jiului.

Gică Craioveanu, vizită surpriză în baza de pregătire a Universității Craiova înaintea derby-ului cu FCSB. „Grande” anunță: „Distanța nu va fi niciodată un impediment”

Derby-ul FCSB – Universitatea Craiova este capul de afiș al primei etape din play-off, iar oltenii și-au reîncărcat bateriile înaintea partidei de foc de pe Arena Națională. Sorin Cârțu a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că jucătorii trebuie să rezolve în scurt timp problemele din defensivă.

ADVERTISEMENT

Gică Craioveanu și-a anunțat dragostea pentru Universitatea Craiova de nenumărate ori, iar fostul mare atacant al alb-albaștrilor speră să antreneze formația din Bănie într-o zi. „Grande” exclude să își îndeplinească visul în următorii ani, deoarece pe banca oltenilor se află Eugen Neagoe, fostul său coleg.

„Geană” a avut o surpriză la unul dintre antrenamentele din baza de pregătire „Ilie Balaci”, atunci când „Grande” și-a făcut apariția în bază. Gică Craioveanu i-a observat atent pe jucătorii Universității Craiova, care se pregătesc intens pentru derby-ul cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Gică Craioveanu a declarat că va fi alături de olteni pe Arena Națională și speră să vadă cât mai mulți olteni în tribunele cele mai mari arene din România. Acesta a mărturisit că distanța nu este niciodată o problemă când este vorba de Universitatea Craiova.

„Când vine vorba de Craiova, distanța nu va fi niciodată un impediment. Vă spun sincer că nu mai am răbdare și sâmbătă vin la București special pentru «leii» mei. Așa sper să fiți și voi lângă mine!”, a declarat Gică Craioveanu pentru pagina oficială a Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Gică Craioveanu are încredere în Eugen Neagoe: „Cunoaște casa și știe ce reprezintă Universitatea Craiova”

Eugen Neagoe și Gică Craioveanu au împărțit vestiarul în Bănie în perioada anilor ′90, iar fostul jucător de la Getafe, Villarreal și Real Sociedad are încredere în „Geană”. Acesta este de părere că tehnicianul alb-albaștrilor a învățat mai multe de pe vremea când făcea parte din staff-ul lui Victor Pițurcă.

„Universitatea Craiova are antrenor și este un antrenor pe care îl apreciez forte mult, care a fost coleg cu mine. Aici nu se pune nicio problemă să ajung pe bancă. Am spus mereu că visul ar fi să antrenez Universitatea Craiova mai devreme sau mai tărziu.

ADVERTISEMENT

Ca antrenor nu îl cunosc foarte bine, pentru că sunt plecat de aproape 28 de ani în Spania. Este o viață, iar el s-a apucat mai târziu de antrenorat. În primul rând a fost jucător, iar după a început puțin câte puțin, așa cum am început toți presupun. 

L-am văzut că a fost cu Piți, automat înveți stând cu Piți la echipa națională. Piți este un antrenor cu foarte mare experiență, care a avut rezultate bune. Pozitiv este faptul că a fost jucător la Craiova, unul dintre ultimii campioni ai Craiovei și cunoaște casa și ce reprezintă Universitatea Craiova, lucruri foarte pozitive”, spunea Gică Craioveanu.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 3,45 este cota pentru „2 solist” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT