Sport

Surprizele FCSB în cantonamentul din Olanda: „Vom avea șapte copii în pregătire!”. Ce meciuri tari vor juca „roș-albaștrii”

Mihai Stoica este mulțumit de cantonamentul din Olanda al FCSB-ului, spunând ce surprize vor apărea în lot și ce meciuri tari va juca echipa.
24.06.2023 | 10:41
Surprizele FCSB in cantonamentul din Olanda Vom avea sapte copii in pregatire Ce meciuri tari vor juca rosalbastrii
Surprizele FCSB în cantonamentul din Olanda. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

În cantonamentul din Olanda, FCSB va avea două meciuri amicale împotriva lui Anderlecht Bruxelles și lui PAOK Salonic, iar MM Stoica a spus că s-ar putea ca meciul contra belgienilor să aibă două reprize de 60 de minute.

Surprizele FCSB în cantonamentul din Olanda

Mihai Stoica este mulțumit de cantonamentul FCSB-ului, explicând motivul pentru care a ales ca echipa să joace doar două meciuri de pregătire. Acesta a vorbit și despre puștii pe care vicecampioana României îi va lua în lot:

ADVERTISEMENT

„Noi vom juca în Olanda, nu vom juca cu nicio echipă din Bulgaria, doar să aibă cei de la CSKA un parteneriat cu Anderlecht sau cu PAOK.

Cu Anderlecht s-ar putea să jucăm două reprize de 60 de minute. Vrem să vedem și copiii, vom avea 7 copii în pregătire. Cei de la naționala de tineret vor avea câteva zile libere, n-avea rost să vină și ei în Olanda”.

ADVERTISEMENT

„Vor rămâne acasă, vor avea un program bine structurat. E vorba despre Târnovanu, care n-a avut vacanță deloc. Abia a apucat să se pozeze cu o barcă în Thassos și s-a întors. Era clar că nu va apăra și nu e ok deloc că l-au chemat, puteau să-l lase acasă.

Vor veni cei de la echipa națională mare. Îl avem ca portar pe Alexandru Maxim de 2 metri 02. Vor veni Luca Ciobanu, Ricardo Pădurariu, fundaș stânga, George Gogescu, Mihai Toma și Matei Tănasă, care urmează să facă 18 ani”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Niciodată n-am luat multe meciuri amicale!”

„La noi Gigi nu prea are răbdare, asta îi lipește. Deobicei liderii de generație de la juniori nu prea ajung fotbaliști. Vin din spate ăia care nu sunt prea în atenție la juniori, dar muncesc mult. La noi e mai complicat, Anderlecht a jucat cu un fotbalist de 16 ani împotriva noastră, de exemplu.

Antrenamentele de forță nu ai cum să faci dacă a doua zi ai meci. Niciodată n-am luat foarte multe meciuri în amicale și sunt din 2002 în club. Recordul calificărilor în cupelor europene îl deține Steaua”, a continuat Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

„În momentul în care joci, nu e același lucru ca și cum te-ai antrena. În antrenamente, mișcările sunt mult mai calculate. Am luat două meciuri și sunt suficiente”, a mai spus Mihai Stoica.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT
Tags: