Sport

Mihai Stoica anunţă jucătorul care va face senzaţie în noul sezon la FCSB: “Bag mâna în foc pentru el!”

Mihai Stoica este încântat de transferul lui Alexandru Băluţă la FCSB şi pariază pe faptul că va avea impact imediat la echipă, văzându-l cum se antrenează.
22.06.2023 | 14:59
Mihai Stoica anunta jucatorul care va face senzatie in noul sezon la FCSB Bag mana in foc pentru el
Mihai Stoica, la o conferinţă de presă. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB i-a transferat până acum pe Alexandru Băluţă, liber de contract, şi Siyabonga Ngezana, de la Kaiser Chiefs. Roş-albaştrii l-au acontat şi pe Damjan Djokovic, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

Mihai Stoica anunţă jucătorul care va face senzaţie în noul sezon la FCSB: “Bag mâna în foc pentru el!”

Mihai Stoica este încântat de faptul că Alexandru Băluţă a semnat cu FCSB şi este sigur că jucătorul va avea un impact imediat la echipă, mai ales după ce a văzut cum se antrenează:

ADVERTISEMENT

„Băluță e foarte bun. Pot să bag mâna în foc pentru el. L-am văzut antrenându-se. A spus că ritmul de la antrenamentele noastre e mult superior celui din Ungaria.

E jucătorul de care aveam nevoie. Când se pierde mingea, e mereu în sprint. E foarte bun jucător, mi-a plăcut tot timpul. Am văzut de la început că nu e un fotbalist de bandă și mi se pare că poate juca în centru, așa cum am văzut și la Darius Olaru”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Alex Băluţă, considerat trădător în Craiova: “Contractul era pregătit și m-a sunat Alex Băluță să mă anunțe că merge la FCSB”

În stagiunea precedentă, Alex Băluţă a evoluat în Ungaria la Puskas Academy. A evoluat în 27 de meciuri, reuşind două goluri şi cinci pase decisive. Cei de la Universitatea Craiova s-au considerat trădaţi că Băluţă a ales FCSB în detrimentul echipei de pe “Ion Oblemenco”:

“Când Băluță, crescut de noi, a terminat contractul cu Academia Puskas l-am sunat acum 4 săptămâni și mi-a spus că e jucător liber de contract și că prima lui opțiune e să joace în străinătate. I-am spus că e pe masă o ofertă pentru el, să își caute tot ce se poate și dacă nu găsește să vină la noi.

ADVERTISEMENT

L-am sunat după două zile, n-a răspuns, mi-a răspuns impresarul, i-am propus un comision, dar i-am spus să ne mișcăm pentru că vrem să ne facem planurile.

Ne-am întâlnit la botez la Mitriță și i-am spus că are tot banii de la Gigi și că îi dau 100.000 de euro la semnătură, dar 50.000 de euro îi dau lui Mitriță și el face cum dorește el. Mitriță a spus că nu vrea banii ăia, a fost mai mult în glumă. Contractul era pregătit și m-a sunat Alex Băluță să mă anunțe că merge la FCSB.

ADVERTISEMENT

“L-am sunat pe Gigi și i-am spus că nu e Alex Băluță pentru el, pentru că Alex are niște probleme mai speciale”

I-am spus că eu cred că e o greșeală și l-am întrebat de ce merge pe același salariu acolo și mi-a spus că asta e alegerea sa și că nu mai are de gând să se întoarcă. Am rămas mut pentru câteva secunde, abia acum încep să îmi revin.

L-am sunat pe Gigi și i-am spus că nu e Alex Băluță pentru el, pentru că Alex are niște probleme mai speciale și noi știm cum să-l luăm pe el. Gigi nu a schimbat nimic, nici nu avea de ce, dar asta a fost discuția.

Gigi nu are niciun pact cu mine, i-am spus doar că nu licitez, dar nu vorbim de pact aici. Repet, ca să fie sânge, trebuie să fie un trădător, l-am găsit. Dacă primea 10 euro mai mult la Gigi înțelegeam, dar când e aceeași sumă permiteți-mi să nu înțeleg”, a declarat Mihai Rotaru după ce a aflat că Băluţă va semna cu FCSB.

În vara anului 2018, Universitatea Craiova l-a vândut pe Alex Băluţă la Slavia Praga pentru 2,7 milioane de euro. Cehii au câştigat atunci licitaţia cu Gigi Becali, care a pus pe masă 2 milioane de euro pentru transfer.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT
Tags: