Life

Survivor România, 18 aprilie 2023. Ce se petrece în Dominicană. Update

Survivor România, 18 aprilie 2023. Ce se întâmplă în Republica Dominicană în ediția din această seară, după plecarea lui Iftimoaie.
18.04.2023 | 23:17
Survivor Romania 18 aprilie 2023 Ce se petrece in Dominicana Update
Survivor România, 18 aprilie 2023. Foto: Pro Tv
ADVERTISEMENT
18-04-2023
20:17

Concurenții nominalizați în ediția din 18 aprilie 2023

Carmen Grebenișan a fost propunerea colectivă pentru eliminare a grupului. Unii dintre concurenți au nominalizat-o și pe Andreea Moromete, însă aceasta nu a avut mai multe voturi decât fosta Faimoasă. 

Robert Moscalu, în calitate de purtător al colanului de imunitate, a avut dreptul de a propune un concurent pentru eliminare. Acesta l-a ales pe Alin Chirilă, acuzându-l de falsitate. Fostul Războinic a ținut să adauge că Alin “nu este o victimă”.

18-04-2023
19:35

Robert Moscalu a câștigat imunitatea

Robert Moscalu este cel care a câștigat colanul de imunitate în ediția de marți, 18 aprilie 2023. Fostul Războinic s-a luptat cu Alin Chirilă și va putea nominaliza un alt concurent, în cadrul Consiliului de Nominalizare. 

18-04-2023
19:27

Alin Chirilă l-a învins pe Dan Ursa. Urmează finala zilei

Alin Chirilă este cel care a câștigat duelul cu Dan Ursa. Lupta dintre cei doi a fost una strânsă, iar la un moment dat au ajuns la egalitate. Bătălia finală a zilei se va da între Alin și Robert Moscalu. 

18-04-2023
17:50

Începe Jocul pentru Imunitate la Survivor

Au mai rămas doar zece concurenți de la Survivor România 2023, iar printre aceștia se numără Bianca Patrichi, Ștefania Stănilă și Carmen Grebenișan, ultimele trei fete din fostul trib al Faimoșilor, o premieră în istoria emisiunii. 

Lupta este strânsă, mai ales că fiecare dintre aceștia speră să ajungă în marea finală și să fie câștigătorul acestui sezon. Daniel Pavel a anunțat un nou Joc de Imunitate în ediția de marți seară. 

În această seară va fi o nouă ediție de la Survivor România 2023. Iată ce se întâmplă în emisiunea din Republica Dominicană pe 18 aprilie 2023.

Survivor România, 18 aprilie 2023. Ce se întâmplă în această seară

Mai sunt doar zece concurenți în lupta pentru Survivor România 2023. După plecarea lui Ionuț Iftimoaie, competiția este și mai strânsă.

ADVERTISEMENT

În această seară în Republica Dominicană pe concurență îi așteaptă o nouă provocare pentru imunitate. Unul dintre concurenți va fi chiar uimit de propria realizare de a fi ajuns în competiție atât de departe.

”Incredibil pentru mine că am ajuns în punctul ăsta”, va spune concurentul în ediția de pe 18 aprilie 2023 de la Survivor.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Carmen, Ștefania și Bianca își vor da seama că sunt singurele rămase din fostul trib al Faimoșilor pentru că toți ceilalți au plecat acasă.

În ediția din această seară, de pe 18 aprilie 2023 de la Survivor, vom asista la schimbarea unor strategii. Vom afla și cine vor fi persoanele care vor ajunge la vot și care este posibil să plece acasă.

ADVERTISEMENT

Ionuț Iftimoaie, eliminat de la Survivor România 2023

Concurenții încearcă acum să se liniștească după consiliul de urgență din ediția trecută. Daniel Pavel a rostit numele lui Ionuț Iftimoaie atunci când a vorbit despre niște probleme de natură personală din familia acestuia.

Concurentului i s-a dat alegerea de a rămâne în continuare în competiție sau de a merge acasă. Acesta a decis să plece pentru a fi alături de cei dragi.

ADVERTISEMENT

Ionuț Iftimoaie a plecat acasă din cauza unor probleme de natură personală, despre care nu s-au dat mai multe detalii. Cert este că acesta nu era nici accidentat și nici nu a încălcat vreo regulă.

„Am de făcut un anunț extrem de important. În această seară, pentru unul dintre voi va fi ultimul consiliu tribal. Ați auzit bine, unul dintre voi părăsește competiția.

Și nu o face nici pe motive medicale, nici pe încălcarea regulamentului. Motivele sunt de natură personală. Lucruri de o importanță extremă, de natură personală. Asta înseamnă… acasă! Este vorba despre Ionuț Iftimoaie”, a spus acesta la Pro TV.

ADVERTISEMENT
Tags: