Life

Survivor România 2021 Live Video. Lovitură pentru Războinici. Cine a fost nominalizat?

Survivor România aduce primul joc de imunitate din această săptămână. Concurenții din Republica Dominicană sunt nevoiți să propună o persoană pentru eliminarea din competiție.
11.06.2021 | 23:49
Survivor Romania 2021 Live Video Lovitura pentru Razboinici Cine a fost nominalizat
Survivor România 2021 Live Video. Cine este propus pentru eliminare? Vezi aici ediția de astăzi, 11 iunie. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT
11-06-2021
20:51

Albert este nominalizat pentru eliminare

Se pare că dintre cei patru Războinici, Albert este cel care a primit cele mai multe voturi la Consiliu și riscă să plece acasă de la Survivor România.

11-06-2021
19:46

Noi tensiuni între Zanni și Elena

Chiar dacă au câștigat, Faimoșii s-au luat la ceartă în tabără. Zanni și Sebi au început să îi facă reproșuri Elenei, apoi concurenta a rămas doar cu Ștefan în camp. Însă, la testimoniale, dansatoarea a mărturisit că nu mai poate comunica deloc cu cei din echipa ei, incluzându-l și pe Ștefan.

11-06-2021
19:18

Războinicii sunt în lacrimi

Din păcate, echipa albastră a pierdut la limită la jocul de ștafetă. Acest lucru înseamnă că Războinicii sunt forțați să nominalizeze pe cineva pentru eliminare. Concurenții au lăcrimat de supărare, ținând cont că sunt deja doar în patru oameni.

11-06-2021
19:11

Ștafetă în jocul din această seară

După o luptă crâncenă pe traseul extrem de dificil, Războinicii i-au ajuns din urmă pe Faimoși. Echipele trebuie să aleagă concurenții care să joace meciul de ștafetă pentru prima imunitate a săptămânii.

11-06-2021
18:30

Medicii au intervenit la Survivor România

După ce Albert nu a primit acordul medicilor pentru a intra pe traseu, acum Andrei a avut parte de ghinion, după ce s-a accidentat pe traseu. Rămâne de văzut cât de gravă este situația pentru Războinicii, conduși în acest moment de Faimoși cu scorul de 7-4.

11-06-2021
18:18

Bucurie mare pentru Faimoși

Chiar dacă Războinicii și-au regăsit echilibrul în echipă, cei care conduc acum în joc sunt Faimoșii, cu scorul de 6-2. În aceste momente, Elena se luptă să mai aducă încă un punct pentru echipa ei.

11-06-2021
17:22

S-au împăcat Războinicii?

Momentan, în ziua în care pierzătorii trebuie să nominalizeze pentru eliminare, pare că liniștea a revenit în tabăra Războinicilor. Pentru că Albert nu poate juca, Andrei și Marius au decis să discute iar cu Maria și să lase momentan în urmă toate conflictele.

Un duel de proporții epice este pregătit pentru participanții care luptă pentru a intra în posesia totemului de imunitate, dar și a unei recompense. Vezi Live Video numai pe kanald.ro, începând cu ora 20:00.

De asemenea, ziua aduce un meci care se desfășoară pe un traseu cu nămol, lucru care le îngreunează și mai mult mult situația Faimoșilor și Războinicilor din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

„Faimoșii, Războinicii sunt pregătiți pentru totemul de imunitate și pentru recompensă. Veți urmări din nou intensitate și determinare”, anunță prezentatorul Daniel Pavel.

Survivor România, episodul de vineri, 11 iunie 2021. Live Video

Totodată, este și momentul unui nou Consiliu de Nominalizare. Moderatorul de la Survivor România le transmite concurenților că a venit clipa să facă o nominalizare pentru eliminarea din competiția sportivă.

ADVERTISEMENT

Participanții luptă din greu pentru marele premiu pus la dispoziție de producătorii reality show-ului, de aici și certurile și disputele dintre ei, care par mai aprige ca niciodată.

Elena Marin și Zanni reaprind conflictul din trecut, dansatoarea fiind de părere că artistul o atacă din toate părțile, în timp ce fostul concurent de la „Chefi la cuțite” spune că nu poate sta fără să nu spună adevărul.

ADVERTISEMENT

„Am simțit mici înțepături, mici reacții care m-au dus cu gândul că el ar avea cu adevărat ceva pe suflet”, a declarat fosta asistentă a lui Mihai Morar.

„Dar cine sunt eu să le zic adevărul? Mă întreb eu așa singur. Ia să-i las în pace. Și zic, nu frate, că asta-i tot o lașitate. Dacă eu gândesc ceva și nu le-o spun, simt că sunt eu laș”, a completat Zanni.

ADVERTISEMENT

Ștefan Ciuculescu, pus la zid de unul dintre Războinici

Ștefan Ciuculescu a început să facă tot felul de glume în ultima perioadă, dar nu toți concurenții le gustă. Unul dintre cei care nu apreciază deloc amuzamentul fotbalistului este Marius Crăciun.

Războinicul susține că nu mai vrea să bage în seamă glumele făcute de Faimos. În plus, participantul din echipa albastră dorește să-l evite pe celălalt, lucru mai greu după unificare.

„Legat de Ștefan, atâta timp cât va avea acest comportament de copil sau acest comportament prostesc și în care să facă glume efectiv care nu sunt la locul lor, am să încerc să le evit”, a spus Marius Crăciun.

Acestea nu sunt singurele momente importante de la Survivor România, stai cu ochii pe emisiune și află tot ce se întâmplă în show-ul din Republica Dominicană, numai de la ora 20:00!

ADVERTISEMENT