Life

Survivor România 2021 Live Video. Lovitură pentru Faimoși, din partea Războinicilor! Ce a pățit Culiță

13.05.2021 | 23:57
Survivor Romania 2021 Live Video Lovitura pentru Faimosi din partea Razboinicilor Ce a patit Culita
Survivor România 2021 Live Video. Noi probleme pentru Albert? Vezi aici ediția de azi, 13 mai. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Survivor România 2021 revine pe micile ecrane cu primul joc din această săptămână, cel de recompensă, dar și câteva conflicte aprinse între concurenți. 

Albert Oprea de la Războinici este convins că Sorin Pușcașu încearcă să-l pună la pământ. Participantul din tabăra albastră susține că coechipierul său s-a aliat cu câteva persoane din tabăra adversă.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Albert lansează acuzații dure și spune că Sorin și câțiva Faimoși încearcă să râdă de el și să-l doboare psihic. Vezi întregul episod Live Video joi, 13 mai 2021, la kanald.ro, începând cu ora 20:00!

UPDATE ORA 23:57. Culiță Sterp a extras numărul 5, care i-a adus trei bucăți de carne de vită la grătar. Elena Marin a câștigat nachos și două felii de cheesecake. Cosmin nu a câștigat nimic, la fel și Sebi!

ADVERTISEMENT

UPDATE ORA 23:50. Jocul de mini-game i-a recompensat pe mai mulți concurenți. Andrei a câștigat banane și lapte, Zanni pui cu cartofi prăjiți, în timp ce Raluca Dumitru a prins premiul cel mare. Bruneta a primit câte puțin din mai multe feluri de mâncare, dar și doi morcovi.


UPDATE 23:37. Din păcate, după ce Culiță a pierdut jocul de ștafetă, Faimoșii nu au altă variantă decât câștigul la mini-game. Andrei a fost atât de rapid, încât i-a făcut pe rivali să piardă șansa unui grătar ca-n filme.

ADVERTISEMENT

UPDATE 22:37. Războinicii au câștigat cu scorul de 10-9. Ei se vor bucura de un grătar fabulos. Sorin se află momentan sub supraveghere medicală, dar va participa și el la recompensă.

UPDATE 22:29. Seară incredibilă la Survivor România! În aceste clipe, are loc Ștafeta. Războinicii și Faimoșii speră să câștige premiul de recompensă.

ADVERTISEMENT

UPDATE 22:22. Faimoșii preiau conducerea, cu scorul de 9-8.

UPDATE 22:12. Adelina și Elena se luptă pentru punctul care poate aduce un avantaj uriaș echipei. Fiecare concurentă se gândește la recompensa incredibilă de care poate avea parte, la finalul probelor de astăzi. Războinicii conduc cu un punct diferență.

UPDATE 21:28. Luptă crâncenă în aceste momente, între Faimoși și Războinici, pentru recompensa fabuloasă. Războinicii conduc cu scorul de 4-3.

UPDATE 21:06. Recompensa din această seară i-a făcut pe concurenți să sară în sus de bucurie. Cei care câștigă vor avea parte de un barbecue pentru fiecare membru al echipei.

UPDATE 20:35. Și în tabăra Războinicilor se încinge atmosfera. Schimbul tensionat de replici dintre Sorin și Albert, de la Consiliu, aduce un nou conflict în camp.

UPDATE 20:10. Sebi și Ștefan au început să își arunce cuvinte grele. Totul ar fi pornit de la o discuție în care era implicat și numele lui Culiță Sterp. “Minți de spargi, băiatule!”, a răbufnit Sebastian Chitoșcă. Și Elena cu Raluca s-au luat la ceartă, după lăsarea serii, din cauza locurilor de dormit.

Survivor România, episodul de joi, 13 mai 2021. Live Video

„A încercat iar cumva să o ducă spre victimizare”, este părerea lui Sorin Pușcașu de la Survivor România.

„Împreună cu Faimoșii a încercat să mă pună jos, să râdă de mine”, a mărturisit Albert Oprea.

Din păcate, lucrurile nu sunt deloc pe roz nici în echipa Faimoșilor. Zanni reia conflictul mai vechi avut cu Elena Marin, care este surprinsă având o discuție sinceră cu Ștefan.

Plecarea Irishei de la Survivor România este momentul culminant dintre cei doi concurenți, tensiunea atingând cote alarmante în afara meciului de recompensă din această săptămână.

„După ce a aflat că ea (Irisha) va părăsi competiția, brusc, a început să vorbească despre jigniri”, spune Zanni de la Faimoși.

„În momentul în care nu este acel om și știi să vorbești cu băieții foarte urât de ea și o jignești…”, declară dansatoarea.

„De ce mințiți, mă? El tace că știe că tu ești penibilă și de aia tace”, a fost reacția promptă a fostului concurent de la Chefi la cuțite.

„Este prima oară când sunt urmărită”, spune Elena Marin după ce Zanni și Sebastian intervin în discuția ei cu Ștefan.

„Eu am luat decizia să nu mai am nicio discuție cu aceste două persoane, nici măcar legătura de salut-salut”, completează Ștefan referindu-se la Zanni și la Sebi.

Jocul pentru recompensă, primul meci din această săptămână

Faimoșii și Războinicii se vor lupta în seara de joi, 13 mai, pentru jocul pentru recompensă. Meciul este unul greu, care se va disputa pe un traseu senzațional din toate punctele de vedere.

Concurenților de la Survivor România le sunt puse la încercare viteza, rezistența, forța și îndemânarea, toate acestea fiind testate într-o zi tropicală din Republica Dominicană.

Meciul are loc pe nisip, sub soarele, care le va da ceva dureri de cap participanților. La finalul ediției concurenții vor avea parte și de un mini-game, unde au șansa să câștige ceva de mâncare.

ADVERTISEMENT