Life

Survivor România 2023, 13 februarie. Echipa care a câștigat jocul de imunitate. Ce concurenți au fost nominalizați pentru eliminare. Update

Survivor România, ediția de luni, 13 februarie 2023. Ce echipă a pus mâna pe prima imunitate a săptămânii și cine a fost numit la Consiliu.
13.02.2023 | 23:30
Survivor Romania 2023 13 februarie Echipa care a castigat jocul de imunitate Ce concurenti au fost nominalizati pentru eliminare Update
Survivor România, ediția de luni, 13 februarie 2023. Ce echipă pune mâna pe prima imunitate a săptămânii și cine este numit la Consiliu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT
13-02-2023
21:41

Războinicii și-au nominalizat concurenții pentru eliminare

Consiliul din ediția de luni, 13 februarie 2023, a aparținut Războinicilor. Aceștia au fost nevoiți să numească membri pentru eliminare. Alexandra Porkolab a fost prima nominalizată, iar ulterior, odată cu votul participanților imuni, s-au nominalizat Alexandra Ciomag și Codruța Began.

13-02-2023
20:47

Cine a câștigat prima imunitate a săptămânii, de la Survivor România 2023

S-a terminat jocul pentru prima imunitate a săptămânii. Echipa care a învins este cea a Faimoșilor. Războinicii au fost învinși cu 10-8. Din cauză că au pierdut, aceștia vor avea un consiliu, unde își vor propune un coechipier pentru eliminare.

13-02-2023
20:20

Incidente în timpul jocului pentru imunitate. Unul dintre concurenții noi, lovit la picior

Jocul pentru imunitate este tot mai strâns. Faimoșii și Războinicii intră legați la ochi pe traseu și trebuie să-și ia unii altora o eșarfă, de pe spate. Totul se desfășoară în liniște, deoarece participanții mizează pe concentrare. La un moment dat, unul dintre ei se accidentează la picior. 

Eduarg Gogulescu, noul membru al Războinicilor, s-a lovit la picior în timpul jocului și a fost scos, astfel, din ring pentru a i se rezolva problema. Până acum, scorul este unul de egalitate între echipe, 6 -6

13-02-2023
18:46

Patru concurenți noi la Survivor România 2023. Doi pentru Faimoși, iar doi pentru Războinici

Faimoșii și Războinicii intră în lupta pentru jocul pentru imunitate. Anterior, în tabăra Faimoșilor a existat o altercație între Kamara și DOC. Totodată, în ediția de luni seară, concurenții au parte de o surpriză. Ambelor echipe li s-au alăturat membri noi.

Unul dintre ei este Mihai Zmărăndescu, fiul lui Cătălin Zmărăndescu. ”Sunt foarte pregătit fizic și psihic. În urmă cu trei săptămâni a venit pe lume”, a declarat acesta. El va face parte din tribul Faimoșilor. Alături de el a mai sosit Crina Abrudan, fostă prezentatoare de știri sportive.

”Am venit pentru aventură. Să reușim să facem echipa Faimosilor să castige ca in primele saptamani”, a spus Crina Abrudan. La Războinici au intrat Alina Radi, de profesie solist, și Eduard, de profesie DJ.

Competiția sportivă din Republica Dominicană revine cu un nou episod. Cine câştigă jocul de imunitate şi ce concurent este nominalizat luni, 13 februarie 2023, dar și care sunt surprizele pe care le-au pregătit producătorii.

Survivor România, ediția de luni, 13 februarie 2023. Ce echipă pune mâna pe prima imunitate a săptămânii și cine este numit la Consiliu

Survivor România 2023 le aduce telespectatorilor o ediție inedită. Reality show-ul de la Pro TV vine cu noi concurenți, câteva unul dintre fiecare echipă. Unul dintre aceștia este fiul cel mare al lui Cătălin Zmărăndescu.

ADVERTISEMENT

Mihai a acceptat provocarea din junglă, în ciuda faptului că nu l-a susținut deloc pe tatăl său, atunci când luptătorul MMA a făcut parte dintre Faimoși în sezonul anterior. Tânărul își dorește să dea totul pentru fiul său.

„Vă așteaptă o surpriză de proporții. Două bărci se apropie. Primim concurenți noi”, a declarat prezentatorul Daniel Pavel, la Pro TV, din teaser-ul emisiunii reieșind și jocul pe care îl au de făcut cele două echipe.

ADVERTISEMENT

În cadrul show-ului concurenții au parte de un joc inedit. Participanții de la Survivor România 2023 sunt legați la ochi și au clopoței la încheieturile mâinilor și la picioare. Care sunt punctele slabe și care este deznodământul?

Survivor România 2023, un nou scandal la Războinici

Alin Chirilă se enervează și spune despre Remus că nu este un bărbat în adevăratul sens al cuvântului. Competiția se anunță una complicată pentru participanții de la Survivor România 2023 care luptă pentru prima imunitate din această săptămână.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte fericită că a plecat un Războinic și-am rămas în formula asta”, spune una dintre concurentele de la Faimoși, în timp ce Andreea Moromete este singura afectată de plecarea lui Andrei Neagu.

„Mă simt și mai singură”, a completat Războinica, spiritele fiind din ce în ce mai încinse în junglă. Rămâne de văzut care este echipa care va câștiga imunitatea și ce trib va sta ca pe jar în Consiliul de nominalizare.

ADVERTISEMENT

„Nu știu de ce face asta, dar face în defavoarea lui și cred că nu își dă seama de chestia asta”, susține o Faimoasă la testimoniale despre faptul că Remus continuă să se plângă de problemele sale, dar nu ia nicio măsură.

ADVERTISEMENT