Life

Imunitate Survivor România 2023. Nominalizare neașteptată pentru eliminare în ediția din 7 februarie

Un nou joc de imunitate pentru concurenții de la Survivor România 2023, în episodul de marți, 7 februarie. Cine a fost numit.
07.02.2023 | 23:11
Imunitate Survivor Romania 2023 Nominalizare neasteptata pentru eliminare in editia din 7 februarie
Un nou joc de imunitate pentru concurenții de la Survivor România 2023, în episodul de marți, 7 februarie. Cine a fost numit. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT
07-02-2023
21:00

Cine sunt persoanele nominalizate la Survivor

Consiliul de nominalizare a început cu multe nemulțumiri din partea lui Robert, care i-a acuzat pe Faimoși că le aduc mereu injurii.

Nominalizarea colectivă a tribului Războnicilor este Codruța!

Alexandra Ciomag și Andrei Neagu sunt nominalizările făcute de purtătorii de colan din echipa Războinicilor.

Bianca, Remus, Carmen și Kamara sunt nominalizații de la Faimoși, din ediția trecută.

07-02-2023
20:42

Cine a obținut colanul de imunitate de la Războinici

Andrei Krișan are colanul de imunitate din echipa Războnicilor, după ce i-a învins pe colegii lui în cadrul probei de la Survivor.

La fete, Alexandra Porkolab nu poate participa din cauza accidentării, nu va putea fi nominalizată și nici nu va face nominalizări în această seară.

Andreea Moromete este cea care a primit colanul de imunitate personală.

07-02-2023
20:11

Faimoșii au câștigat jocul la Survivor!

Faimoșii au câștigat imunitatea la Survivor, după ce Remus s-a impus pe teren, în fața lui Robert.

Scorul a fost de 10 la 4 pentru Faimoși și chiar au început să cânte o melodie special compusă pentru imunitate.

„Bravo, mă nebunule”, l-au încurajat colegii pe aceștia, în timp ce Războinicii stăteau supărați pentru înfrângere.

07-02-2023
19:38

Cât este scorul la Survivor. Ce echipă conduce

Scorul este de 5 la 3 pentru Faimoși!

Alin Iftimoaie și Alin Chirilă s-au confruntat pe traseul de la Survivor, iar cel din urmă a reușit să se impună.

07-02-2023
19:02

Primul punct, obținut de Războinici

Andreea Moromete a adus primul punct pentru echipa Războinicilor în cadrul concursului de pe 7 februarie!

Aceasta a fost aplaudată de colegii săi de echipă, ba chiar a început să cânte și să danseze pe ritmuri de manele, fiind încrezătoare că echipa ei va reuși să câștige proba și să se bucure de o porție generoasă de cartofi prăjiți cu un sandviș gustos.

Ulterior, Andrei Krișan a obținut al doilea punct, tot pentru Războinici!

07-02-2023
18:47

Recompensa de la jocul de imunitate de marți, 7 februarie 2023

La jocul de recompensă din ediția de pe 7 februarie, concurenții pot să câștige un meniu de „club sandwich” cu cartofi prăjiți, câte o porție mare pentru fiecare dintre cei care vor reuși să câștige! 

Concurenții au fost foarte fericiți la vederea acestei recompensei și mai determinați să câștige proba.

„Zici că l-am văzut pe Dumnezeu”, au exclamat concurenții la vederea recompensei.

Imunitate în cadrul reality show-ului din Republica Dominicană. Nominalizare neașteptată pentru eliminare în ediția din 7 februarie, după ce anterior participanții de la Pro TV au ales patru Faimoși pentru lista scurtă.

Un nou joc de imunitate pentru concurenții de la Survivor România 2023, în episodul de marți, 7 februarie. Cine a fost numit

Marți, 7 februarie 2023, concurenții de la Survivor România 2023 dispută al doilea meci de imunitate din această săptămână. Prima a fost câștigată de Războinici, care au primit o recompensă mult așteptată, ceva de mâncare.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă peste câteva ore se vor ridica la același rezultat și vor avea parte de un Consiliu liniștit, fără a fi nevoiți să facă nominalizări. Tribul cu banderolă albastră va continua să meargă pe același drum?

Pe de altă parte, Faimoșii au reușit să fie învingători la Jocul de Imunitate personală. DOC și Ada au fost cei care au primit totemul, dar și decizia de a numi participanții care intră la votul fanilor și telespectatorilor.

ADVERTISEMENT

Bianca, Remus, Kamara și Carmen sunt cei patru concurenți nominalizați spre eliminare în ediția anterioară. Acestora se vor alătura încă patru, după cum a anunțat prezentatorul emisiunii Survivor România 2023.

„După Jocul de Imunitate colectivă, tribul care pierde, merge spre Imunitatea personală. Venim în Consiliu. Nu deschidem liniile de vot.

ADVERTISEMENT

Dacă același trib pierde, purtătorii de colan nu mai fac nominalizări, ci tribul face o nominalizare colectivă”, a explicat moderatorul reality show-ului, conform protv.ro.

Mai exact, dacă un singur trib pierde ambele jocuri, atunci vor exista câte 4 nominalizați la vot. În cazul în care pierde al doilea trib din Republica Dominicană, atunci în cea de-a doua zi se va urma, la indigo, parcursul primei zile.

ADVERTISEMENT

Survivor România, al doilea joc de imunitate din această săptămână

Al doilea joc de imunitate din această săptămână de la Survivor România 2023 nu va fi lipsit de certuri, dispute și accidente. Una dintre concurentele din echipa Războinicilor are nevoie de îngrijiri medicale din partea doctorilor.

Traseul se anunță a fi unul dificil pentru candidații care luptă pentru un premiu substanțial. O bătaie cu perne la înălțime se află printre probele prin care trebuie să treacă concurenții din Republica Dominicană în seara aceasta de la ora 20:30.

Cei cu banderolă albastră sunt ferm convinși că sunt pregătiți să câștige, la fel de motivați fiind și cei din echipa Faimoșilor.

ADVERTISEMENT