Life

Survivor România, ediția din 10 aprilie 2023. Ce se întâmplă în Republica Dominicană

Survivor România 2023, ediția din 10 aprilie. Ce se întâmplă în Republica Dominicană. Noi tensiuni printre concurenții rămași.
10.04.2023 | 23:20
Survivor Romania editia din 10 aprilie 2023 Ce se intampla in Republica Dominicana
Survivor România 2023, ediția din 10 aprilie Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT
10-04-2023
20:20

Cine a câștigat Jocul de Quiz

După Jocul pentru Recompensă, membrii echipei lui Alin Chirilă s-au distrat la petrecere și au vizionat un episod din serialul Las Fierbinți, care i-a amuzat foarte tare. 

Concurenții au mers apoi la Jocul de Quiz, unde Daniel Pavel le-a adresat întrebări de cultură generală. Fiecare concurent a jucat pentru el. De altfel, și recompensa poate fi câștigată de o singură persoană. 

Ștefania Stănilă a câștigat Jocul de Quiz. Campioana la gimnastică s-a bucurat de o prăjitură cu morcovi și de o cafea. Concurenta a ales să savureze desertul alături de Bianca, Carmen și Krișan.

10-04-2023
18:30

Egalitate la Jocul pentru Recompensă

Alin, care este și căpitanul propriei echipe, a intrat pe traseu cu Dan Ursa. Acesta din urmă este cel care a câștigat duelul, iar scorul este acum de 2-1 pentru echipa Alexandre Porkolab. 

Fostele Războinice Alexandra Porkolab și Alexandra Ciomag au intrat pe traseu, iar cea care a adus punctul a fost chiar căpităneasa echipei sale. Scorul este acum 2-2. 

10-04-2023
18:14

Echipa lui Alin, în avantaj, cu scorul de 2-0

Kamara a adus primul punct pentru echipa lui Alin. Bianca și Carmen au intrat pe traseu pentru al doilea duel, iar cea care a adus punct pentru echipa sa a fost Bianca, astfel că echipa lui Alin Chirilă este în avantaj. 

Lupta este foarte strânsă, mai ales că recompensa este una la care speră toți membrii Tribului Taino. Rămâne de văzut care va fi echipa câștigătoare din ediția de astăzi.

10-04-2023
18:05

Ce concurenți au câștigat Jocul pentru Căpitan

Alin și Alexandra Porkolab au câștigat Jocul pentru Căpitan. Cei doi își pot alege concurenți pentru a-și forma echipele, care se vor duela în Jocul pentru Recompensă. 

Recompensa anunțată de Daniel Pavel constă într-o petrecere la piscină și seară de film. Concurenții s-au declarat încântați, iar lupta va fi una strânsă. 

10-04-2023
17:50

Începe Jocul pentru Căpitan

Noua săptămână de Survivor se deschide cu Jocul pentru Recompensă. Înainte de acesta, concurenții vor disputa Jocul pentru Căpitan, în urma căruia vor fi aleși doi căpitani. 

În tribul Taino au apărut tensiuni între Andreea Moromete și Ștefania Stănilă, care au avut conflicte chiar înainte să meargă la jocurile anunțate pentru această zi. 

A început o nouă săptămână la Survivor România 2023, iar în ediția de luni, 10 aprilie, Daniel Pavel anunță surprize pentru concurenții tribului Taino.

Survivor România 2023, ediția din 10 aprilie. Ce spun concurenții după eliminarea de săptămâna trecută

După unificare, concurenții de la Survivor România au devenit un singur trib, Taino, iar acum fiecare luptă pe cont propriu. Săptămâna trecută, fostul Faimos Remus Boroiu este cel care a părăsit competiția.

ADVERTISEMENT

“Totul e bine. E bine așa. (…) Colegii mei, chiar dacă am avut păreri despre ei, asta nu înseamnă că au fost oameni răi. Aceste condiții ne forțează la maxim în anumite direcții. (…)

Vreau să le dau multă încredere și putere, chiar dacă eu plec. (…) Îmi doream foarte mult să stau aici până la final”, a spus Remus după ce a aflat că el este cel care pleacă acasă.

ADVERTISEMENT

După eliminarea lui Remus, concurenții rămași, 12 la număr, discută despre acest subiect. Kamara a recunoscut că regretă foarte mult plecarea fostului său coechipier. “Plecarea lui Remus mă doare foarte tare”, spune cântărețul.

De asemenea, nu doar cei din fosta echipă a Faimoșilor sunt afectați de această eliminare. Și fostului Războinic Alin Chirilă îi pare rău că Remus a plecat acasă, din moment ce devenise aliatul său. “Consider că era demn să ajungă mai departe. A ieșit prea repede”, spune acesta în ediția din 10 aprilie.

ADVERTISEMENT

Noi tensiuni la Survivor România, în ediția din 10 aprilie 2023

În această seară, concurenții vor avea parte de noi provocări și vor da totul pe traseu pentru a câștiga recompensele anunțate de prezentatorul reality show-ului.

Tot în ediția de luni, în trib vor apărea noi conflicte în tribul Taino. Din această cauză, Andreea Moromete își pierde răbdarea și are o reacție foarte dură: “Mi-e silă de oameni. Nu suport falsitatea”.

ADVERTISEMENT

Cu toate pe pe insulă există tensiuni, concurenții vor uita de toate în momentul în care vor afla miza serii de Jocul de Recompensă anunțat de Daniel Pavel. Înainte de aceasta, jucătorii vor lupta încă o dată pentru rolul de căpitan.

Jocul de Recompensă nu este singurul care va deschide săptămâna de joc de la Survivor. Ziua va continua și cu un Quiz Game, iar recompensa va fi ceva de mâncare. Ediția de luni seară a emisiunii poate fi urmărită de la 20:30, la Pro TV, sau pe VOYO.

ADVERTISEMENT