Life

Survivor România, ediţia din 3 aprilie 2022! Războinicii, victorii pe linie după unificarea cu Faimoșii

Show-ul Survivor România intră, odată cu ediția din 3 aprilie 2022, într-o nouă fază a luptei pentru supraviețuire, marcând și prima luptă, după unificarea triburilor, dintre Faimoși și Războinici.
03.04.2022 | 23:04
Survivor Romania editia din 3 aprilie 2022 Razboinicii victorii pe linie dupa unificarea cu Faimosii
Survivor România, ediţia din 3 aprilie 2022: Primul duel între Faimoşi şi Războinici după unificare / Foto: Pro TV
ADVERTISEMENT
03-04-2022
20:18

Faimoșii, tensionați după ce au fost învinși de Războinici

Elena Chiriac și Laura Giurcanu nu au digerat prea bine înfrângerea în fața Războinicilor. Dacă campioana la taekwondo le-a atras atenția că cei care fac gălăgie în timp ce alții dorm au probleme de educație și că nu înțeleg conceptul de respect reciproc, Laura Giurcanu i-a indicat ca vinovați pe TJ Miles și pe Marian Drăgulescu, acuzându-i că sunt prea apropiați de Războinici.

Ideile expuse de cele două Faimoase au fost susținute și de CRBL care recunoaște că sunt din ce în ce mai multe probleme în echipa lor, spreând însă că acestea vor fi rezolvate în următoarele meciuri, esențiale pentru mersul lucrurilor de la Survivor România 2022.

03-04-2022
20:05

Războinicii câștigă jocul de recompensă

Mari de la Faimoși încearcă să își țină echipa în joc în fața Ștefaniei de la Războinici. Atleta din echipa roșie pierde însă în fața concurentei cu cea mai mare eficiență de la Survivor România, iar victoria revine Războinicilor.

Echipa albastră câștigă cu 10 la 7, iar premiul pus în joc – mâncare pe săturate de la un fast-food – ajunge în tabăra Războinicilor.

03-04-2022
20:02

CRBL nu reușește să îl învingă pe Relu

După două puncte obținute pentru echipa sa, Faimosul CRBL nu găsește resursele necesare să îl învingă și pe Relu Pănescu de la Războinici. Victoria revine reprezentantului albaștrilor, iar echipa lui se distanțează, din nou, la două puncte de Faimoși. Scorul este 9 la 7 pentru Războinici.

03-04-2022
19:57

Laura Giurcanu, victorie grea în fața Alexandrei Duli

Laura Giurcanu nu a reușit să aducă niciun punct în duelurile precedente, în timp ce Alexandra a reușit, totuși, să câștige o dată. Dificilul traseu de la Survivor România 2022 este câștigat de Alexandra Duli, cea care ajunge prima la finalizare. Victoria revine Laurei Giurcanu, iar scorul ajunge 8 la 7 în favoarea Războinicilor.

03-04-2022
19:54

TJ Miles, înfrângere dureroasă în fața lui Doru de la Războinici

Faimosul TJ Miles încearcă să aducă încă o victorie și, astfel, egalarea. Lupta lui cu Războinicul Doru Răduță este însă una mult mai grea decât și-ar fi imaginat, iar victoria revine Războinicului, iar scorul este 8 la 6.

03-04-2022
19:43

Elena Chiriac și Oana, meciul orgoliilor

Faimoasa Elena Chiriac, deținătoarea a două victorii pe traseu, o înfruntă pe Războinica Oana, cea care are tot atâtea succese. Ajunge prima la finalizare frumoasa Faimoasă, iar victoria revine Elenei Chiriac, care astfel ajunge la trei meciuri câștigate din tot atâtea intrări. Scorul este însă 7 la 6 în favoarea Războinicilor.

03-04-2022
19:40

Marian Drăgulescu, zdrobit de Ionuț Popa

Marian Drăgulescu și noul său amic din echipa Războinicilor, Ionuț Popa, se înfruntă pe traseul de noapte de la Survivor România 2022. Ionuț Popa reușește să își coordoneze mai bine mișcările și ajunge primul la finalizare și reușește să câștige proba. Războinicii ajung la 7 puncte, cu două mai multe decât Faimoșii.

03-04-2022
19:37

Mari și Mihaela luptă pentru primul lor punct

Mari, de la Faimoși, și Mihaela, de la Războinici, luptă să aducă primul lor punct și, în acest fel, să își aducă echipele în avantaj. Victoria revine Războinicei, iar scorul devine 6 la 5 pentru echipa albastră.

03-04-2022
19:34

Alex Delea și CRBL, show pe traseu

Alex Delea de la Războinici îl înfruntă pe mai vârstnicul Faimos CRBL. Războinicul se încurcă pe traseu, iar CRBL reușește, temporar măcar, să obțină un avantaj în fața lui Alex Delea. Victoria revine lui CRBL, iar scorul ajunge 5 la 5, încă o egalitate.

03-04-2022
19:31

Alexandra Duli, nicio șansă în fața Elenei Chiriac

Alexandra Duli de la Războinici intră pe traseu împotriva Faimoasei Elena Chiriac, cele două făcând eforturi serioase pentru a câștiga punctul. Campioana de Taekwondo care îi reprezintă pe Faimoși ajunge prima la finalizare și, după ce părea că Alexandra Duli e în avantaj cu aruncările la țintă, aduce totuși victoria, iar scorul este 5 la 4 pentru Războinici.

03-04-2022
19:27

TJ Miles și Blaze, înfruntare spectaculoasă

TJ Miles, după ce a câștigat prima rundă, intră în luptă cu Blaze, iar Faimosul are șansa să aducă egalarea. Victoria îi revine, după nenumărate aruncări care i-au exasperat pe colegii lor, Războinicului, iar scorul este 5 la 3 pentru echipa lui Blaze.

03-04-2022
19:24

Faimoasa Laura Giurcanu vs. Războinica Oana, meci dezechilibrat

Faimoasa Laura Giurcanu se întrece pe traseu cu Războinica Oana. Oana reușește să câștige un mic avantaj până să ajungă la finalizare, iar până ajunge Faimoasa obține un avantaj considerabil. Victoria îi revine Războinicei care așa își aduce echipa în avantaj, scorul devenind 4 la 3.

03-04-2022
19:12

Marian Drăgulescu, învins fără drept de apel de Alex Nedelcu

Marian Drăgulescu și Alex Nedelcu încearcă să aducă un punct important pentru moralul echipelor pe care le reprezintă. Războinicul dovedește că se descurcă mai bine pe traseu decât Faimosul și aruncă primul după cilindrii de la final. Victoria revine Războinicului și aduce o nou egalitate. Scorul este 3 la 3.

03-04-2022
19:09

Elena Chiriac îi aduce pe Faimoși în avantaj

Elena Chiriac și Mihaela se întrec, traseul fiind, în prima fază, câștigat de Războinică. Faimoasa recuperează, și sunt eliberate de CRBL și, respectiv, Doru. Aruncările îi aparțin însă Elenei Chiriac, iar victoria îi aparține, aducându-și echipa în avantaj. Scorul devine 3 la 2 pentru Faimoși.

03-04-2022
19:04

CRBL și Doru, înfruntare tensionată pe traseu la Survivor România 2022

CRBL din partea Faimoșilor și Doru, de la Războinici, se înfruntă pe traseu. Primul la finalizare ajunge Războinicul, urmat de CRBL, iar ratările celor doi îi exasperează pe concurenți. Victoria îi revine, într-un final, lui CRB, iar scorul devine, din nou, egal, 2 la 2.

03-04-2022
19:01

Mari de la Faimoși pierde în fața Oanei de la Războinici

Mari de la Faimoși  și Oana de la Războinici se înfruntă pe traseu pentru a-și aduce echipele în avantaj. Oana reușește să câștige, pe traseu, un avantaj ușor și este eliberată de colegul ei cu puțin mai devreme în fața Faimoasei. Avantajul Războinicei este conservat, iar Oana aduce punctul pentru echipa ei. Scorul este 2 la 1 pentru Războinici.

03-04-2022
18:56

TJ Miles câștigă în fața lui Relu Pănescu

TJ Miles îl înfruntă pe Relu Pănescu pe traseul de la Survivor România 2022. Mai tânărul concurent din echipa Faimoșilor reușește să câștige, cu greu, în ciuda avantajului pe care l-a avut la parcurgerea traseului, în fața veteranului de vârstă din echipa Războinicilor, iar scorul devine egal, 1 la 1.  

03-04-2022
18:52

Laura Giurcanu și Ștefania ”inaugurează” traseul

Laura Giurcanu de la Faimoși și Ștefania de la Războinici sunt primele care luptă pe traseul de la Survivor România 2022. Cu un adevărat jug pe spatele lor, cele două fete sunt eliberate, pe rând, de Relu Pănescu și de CRBL. Ștefania reușește să obțină punctul, iar Războinicii conduc cu 1 la 0.

03-04-2022
18:36

Daniel Pavel anunță jocul de recompensă! Meciul are loc noaptea

Daniel Pavel a discutat cu Laura Giurcanu și CRBL despre scandalul care a avut loc în dimineața meciului, cei doi Faimoși făcându-i praf pe Marian Drăgulescu și TJ Miles. Războinicii încearcă însă, subtil, să toarne puțin ”gaz pe foc”, prin Alex Delea, care susține că nu a fost deranjat nicio secundă de zgomotul făcut de Faimoși.

Premiul pus în joc provoacă un vacarm uriaș, fiecare concurent din echipa câștigătoare urmând să primească o porție zdravănă de fast-food.

03-04-2022
18:24

Marian Drăgulescu reușește să provoace un scandal serios

Marian Drăgulescu a reușit să își deranjeze colegii încă de la răsăritul soarelui. ”Mariane, dormim, ești nebun? Chiar trebuie să faci hamac la prima oră? Ai toată ziua să îl faci”, i-a reproșat Laura Giurcanu. ”Nu mi s-a părut foarte potrivită nici rugămintea eu, nici atitudinea ei. Pentru după persoane care vor să doarmă să oprim activitatea tribului?”, a fost replica lui Marian Drăgulescu.

În scandal intervine și Elena Chiriac. ”Problema este el, problema este la capul lui”, a spus Elena Chiriac, deranjată că Marian folosea sfoara ei pentru a face hamacul fără să îi ceară acordul.

Și CRBL i-a înțepat pe Marian Drăgulescu și pe TJ Miles. ”Văd că doi concurenți și-au făcut deja prieteni printre Războinici”, spune CRBL, lucru care poate fi observat prin atitudinea celor doi Faimoși în relația cu Războinicii. ”Ei nu mai există în ochii mei”, a spus și Laura Giurcanu.

03-04-2022
17:57

Tortul este câștigat de Războinici după meciuri de infarct

Mari de la Faimoși o înfruntă pe Alexandra Duli de la Războinici. Echipa albastră obține punctul esențial, iar scorul este 6 la 5 pentru ei.

Victoria Războinicilor este adusă de Ionuț Popa în fața lui Marian Drăgulescu, iar Războinicii au ocazia să se înfrupte cu un tort cu morcovi, minigame-ul fiind câștigat, spre entuziasmul albaștrilor, cu scorul de 7 la 5.

03-04-2022
17:46

Înfruntările pentru tort devin tensionate

Elena Chiriac reușește să reducă din diferență după ce o învinge pe Oana de la Războinici după un meci care a durat doar câteva secunde. Laura Giurcanu îl înfruntă pe Alex Nedelcu de la Războinici, Faimoasa fiind însă învinsă de fostul fotbalist.

TJ Miles încearcă să își țină echipa în joc în confruntarea cu Mihaela de la Războinici, victoria revenind Faimosului, iar scorul devine 5 la 4 pentru echipa albastră.

Înfruntarea dintre Ștefania, Războinica care domină topul eficienței de la Survivor, și CRBL, are un final încins, iar victoria revine Faimosului care, astfel, reușesc să restabilească egalitatea.

03-04-2022
17:39

Războinicii recuperează în fața Faimoșilor și se distanțează în minigame

TJ Miles și Alex Delea luptă pentru un punct esențial echipelor lor. Înfruntarea, una tensionată, este câștigată de Războinic, iar echipa albastră este în avantaj.

Marian Drăgulescu și Alex Nedelcu încearcă să câștige un punct de moral pentru echipele lor. După ratări care și-au exasperat coechipierii din triburile de care aparțin, cei doi concurenți stabilesc ”recordul” pentru cel mai lung meci din minigame. Victoria aparține Războinicilor, într-un final.

03-04-2022
17:36

CRBL, înfrânt de Alexandra Duli

CRBL și Alexandra Duli, doi dintre concurenții care s-au tot certat la Survivor România, se înfruntă pentru prima oară. Victoria îi aparține Războinicei care, astfel, restabilește egalitatea.

03-04-2022
17:34

Faimoasele Mari și Laura Giurcanu și-au spulberat adversarii

După unificarea triburilor, primul meci este între Faimoasa Mari împotriva Războinicului Blaze. Înfruntarea nu are istoric, iar Faimoasa îl învinge fără drept de apel.

Laura și Doru sunt a doua pereche de combatanți, iar fata se înscrie și ea printre câștigători, dovedind că Faimoasele sunt concurente puternice. 2 la 0 pentru Faimoși.

A treia înfruntare este între Elena Chiriac și Relu, Faimoasa fiind însă învinsă de Războinic, iar scorul devine 2 la 1 pentru echipa roșie.

03-04-2022
17:30

Primul joc după unificare, un minigame cu premiu dulce

Primul joc după unificarea echipelor este un minigame care pune la bătaie un premiu fabulos pentru Faimoși și pentru Războinici. Iar cum Survivor România 2022 pare să fie un show în care cel mai mare dușman este foamea, premiul anunțat de Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii filmate în Republica Dominicană, este primit cu aplauze de cele două triburi.

”Recompensa minigame-ului de astăzi este un tort cu morcovi, uriaș, pentru tribul care câștigă”, a anunțat Daniel Pavel, momentul fiind aplaudat de toți cei 16 concurenți. Apoi, Daniel Pavel le-a explicat regulile după care se vor înfrunta cei din echipa Faimoșilor cu cei din cea a Războinicilor. ”Astăzi se vor putea înfrunta și fată contra băiat”, a mai precizat prezentatorul de la Survivor România 2022.

03-04-2022
17:12

TJ Miles și Alexandra Duli, apropieri suspecte

”Am vrut să îl aud pe Marian, care a devenit vocal, am vrut să îl aud pe TJ… Am vrut să cum sunt Războinicii, ce glume fac. (…) Am luat cuvântul ca test să văd ce stare se creează în momentul în care vorbim despre reguli”, a spus CRBL.

Iar discuția despre felul în care să se comporte fiecare membru din echipa Războinicilor sau Faimoșilor au fost legate, în primul rând, de respectarea odihnei, mai ales de dimineață.

Dar, spre surpriza multora, apar noi alianțe, între Faimoși și Rzboinici, iar TJ și Ionuț Popa par să se împrietenească. Dar, din ceea ce se vede, TJ Miles are un succes deosebit în rândul ”Albaștrilor”.

”TJ s-a apropiat de locația în care dorm eu, și mă bucur, vreau să îl cunosc mai bine”, spune Alexandra Duli. ”Poate se formează primul cuplu de la Survivor”, a explicat un coleg al Alexandrei din echipa Războinicilor.

03-04-2022
17:03

Faimoșii și Războinicii, încântați de saltelele și pernele primite

Ajunși în tabăra în care locuiesc cele două triburi, după unificare atât Faimoșii cât și Războinici, s-au arătat de-a dreptul fericiți de surpriza de a primi saltele și perne. Și, pentru prima oară după săptămâni în care au avut sub cap doar lemnul tare al cabanei în care au locuit, noaptea s-au putut odihni așa cum o faceau în civilizație.

De dimineață, după ce au dormit pe noile saltele și perne, cele două grupuri au discutat despre petrecerea de unificare. ”Relu, ai fost sufletul petrecerii”, i-au spus câțiva dintre Războinici veteranului de la Survivor. ”Relu a fost favoritul meu în această noapte”, a spus Alexandra Duli, o veche rivală a lui Relu.

După o săptămână în care nu au fost nevoiți să trimită pe cineva în exil și nu a avut loc nicio eliminare, la Survivor România 2022 lucrurile reintră în normal. Primul duel dintre Faimoși și Războinici după unificarea triburilor marchează și apariția unor noi dispute încinse.

Survivor România din 3 aprilie 2022 aduce primul duel între Faimoşi şi Războinici după unificare

Intrat în a 12-a săptămână de concurs, Survivor România 2022 aduce în ediția de astăzi în fața telespectatorilor noi probe și, normal, noi momente care dezvăluie, cu adevărat, caracterul fiecărui concurent care luptă pentru titlul de Supraviețuitor.

ADVERTISEMENT

Cu regulile jocului schimbate, Faimoșii și Războinicii se văd puși în fața primului duel de după unificare. Iar asta înseamnă că trebuie să lupte unii împotriva celorlalți chiar dacă locuiesc în același loc din jungla din Republica Dominicană.

Cele două tabere încearcă să învețe să supraviețuiască împreună în același loc după o săptămână în care au avut ocazia să se distreze și chiar au fost la o petrecere de pomină împreună, un party de la care nu a lipsit mâncarea, muzica și dansul și la care au avut ocazia să se îmbrace cu haine de gală.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, chiar dacă au primit, pentru o săptămână, perne și saltele, locul în care trăiesc concurenții celor două triburi devine prea mic pentru ca ei să se simtă în largul lor.

Lupta dintre Faimoși și Războinici se acutizează: ”Distracția s-a terminat”

În plus, pare-se, viața împreună nu este însă atât de ușoară pe cât și-ar fi putut dori membrii celor două echipe, iar discuțiile tensionate nu întârzie să apară între ei. ”S-a deschis cutia Pandorei”, spune, plastic, CRBL despre atmosfera existentă între cele două triburi.

ADVERTISEMENT

”Distracția s-a terminat”, susține și Războinicul Relu Pănescu, veteranul de vârstă de la Survivor România 2022. ”Trebuie să fim foarte, foarte atenți. Cu siguranță jocul se va schimba de acum înainte”, spune Faimoasa Laura Giurcanu, încercând să pună la punct o strategie care să aducă victoria echipei sale.

Meci pentru recompensă la Survivor România 2022

Evident, nu vor lipsi scandalurile între membrii echipelor Faimoșilor și Războinicilor, mai ales în momentul în care unii concurenți vor reuși să îi deranjeze pe ceilalți, în taberă, cu obiceiurile pe care și le-au făcut.

ADVERTISEMENT

Primul duel între cele două triburi după unificare va avea ca obiect o recompensă pe cinste, una care pare să asigure un moral mai bun celor care vor câștiga. Așa că, în înfruntarea din minigame se va schimba și strategia, mai ales că regulile de la Survivor România 2022 vor cunoaște mici modificări, iar concurenții își vor putea alege adversari de sex opus.

Normal, Faimoșii și Războinicii vor face tot ce le stă în putință pentru a aduce puncte echipelor pe care le reprezintă, iar dramatismul va atinge cote paroxistice, pentru că în joc este pus un premiu care le va stimula la maximum poftele: un tort.

Cel de-al doilea joc al serii de Survivor România 2022 va aduce, din nou, un traseu de noapte pentru cele două triburi. Faimoșii și Războinicii se vor lupta, la Pro TV, pentru mâncare, iar meciul, unul extrem de încins, anunță și tensiuni serioase între membrii celor două triburi.

ADVERTISEMENT