Life

Clasamentul eficienței de la Survivor România 2022, după o lună de concurs. Rengle, în continuare ultimul la Faimoși

Cum arată clasamentul eficienței de la Survivor România 2022, după o lună de competiție? Există câteva surprize uriașe. Ultimii la eficacitate sunt Rengle de la Faimoși și Doru de la Războinici.
23.02.2022 | 12:28
Clasamentul eficientei de la Survivor Romania 2022 dupa o luna de concurs Rengle in continuare ultimul la Faimosi
Clasamentul eficienței de la Survivor România după prima lună. Capturi PRO TV
ADVERTISEMENT

A trecut mai bine de o lună de la debutul Survivor România, sezonul 3. Clasamentul eficacității este unul plin de surprize. O parte dintre concurenții care s-au remarcat cu critici la adresa echipelor lor sunt pe ultimele locuri în clasamentul obiectiv, bazat strict pe punctele aduse pe traseu.

Emil Rengle, unul din cei mai vocali de la Faimoși, este sub ”bătrânii” acestui sezon, la adresa cărora a avut multe ironii pentru faptul că sunt în vârstă.

ADVERTISEMENT

Dansatorul care a câștigat „Românii au talent” are doar 9 victorii din 31 de meciuri în care a jucat până acum, respectiv 22 de înfrângeri. În procente, coregraful are o eficacitate de 29%.

Clasamentul eficienței de la Survivor România, după prima lună

La Războinici, cel care a adus cele mai puține puncte până acum e recent intratul Doru Răduță, care are doar două puncte aduse, o eficacitate de 22,2%.

ADVERTISEMENT

Cine se află, însă, pe primele poziții din acest top? Regina clasamentului sportiv este, de departe, Ștefania Ștefan de la Războinicii. Tânăra s-a menținut prima în victorii aproape de la începutul acestui sezon.

Războinica are o eficacitate pe trasee de 80%. Are 24 de victorii din 30 de meciuri câștigat și doar 6 înfrângeri. Ștefania e urmată de Faimosul Cătălin Zmărăndescu. Sportivul a adus 23 de puncte pentru echipa lui, din 35 posibile, având 12 pierdute.

ADVERTISEMENT

Cu un procent al eficacității de 63,2%, pe locul trei se situează Ionuț Popa, membru al echipei Războinicilor.

Pe locul al 4-lea se află fashionista Laura Giurcanu, care a adunat într-o lună 25 de puncte pentru Faimoși, însă are 16 înfrângeri. Pe 5 urmează luptătoarea de taekwondo Elena Chiriac, cu 24 de victorii și 17 înfrângeri.

ADVERTISEMENT
Așa arată topul eficacității de la Survivor România. Foto: statisztikaworld.com

CRBL, pe locul 12, TJ Miles pe 14

Clasamentul eficacității este completat de Alexandru Nedelcu, Marian Drăgulescu, Alex Delea, Alexandra Duli, Relu Pănescu și Blaze. CRBL, unul din protagoniștii acestei ediții este abia pe locul 12. Blaze, fostul concurent de la Mireasa se află pe poziția a 11-a în top.

TJ Miles este pe locul 14, iar Otilia Bilionera pe 16. Show-ul Survivor România este difuzat de PRO TV în fiecare duminică, luni și marți, după buletinul de știri de la ora 19:00.

Competiția a fost lider de audiență de la bun început, surclasând toate producțiile televiziunilor concurente. Eliminările din acest sezon au loc marțea.

Survivor este disponibil pe canalul VOYO cu o zi înainte de difuzarea emisiunii pe post, cu excepția momentului eliminării.

ADVERTISEMENT