Life

Survivor România revine cu sezonul trei în 2022, pe Pro TV. Cine va prezenta emisiunea 

Survivor România, cel mai dur reality show, revine la Pro TV din 2022. Anunțul a fost făcut de reprezentanții postului de televiziune.
04.11.2021 | 13:16
Survivor Romania revine cu sezonul trei in 2022 pe Pro TV Cine va prezenta emisiunea
Survivor România revine cu sezonul trei în 2022, difuzat la Pro TV . Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Survivor România revine în 2022 pe micile ecrane, însă va fi în grila de programe de la Pro TV. Formatul emisiunii a fost cumpărat de reprezentanții televiziunii din Pache Protopopescu.

Primele două sezoane ale emisiunii – fenomen au fost difuzate de Kanal D. Postul turcesc a fost lider de audiență de multe ori datorită show-ului filmat în Republica Dominicană, fiind în fața rivalilor precum Pro TV sau Antena 1.

ADVERTISEMENT

Încă din septembrie au apărut speculații potrivit cărora Pro TV ar fi cumpărat formatul emisiunii datorită succesului pe care l-a avut al doilea sezon. Daniel Pavel va fi gazda emisiunii și în sezonul următor.

Survivor România revine cu sezonul trei în 2022, difuzat la Pro TV

Survivor România se va vedea la Pro TV de anul viitor. Reprezentanții postului TV au anunțat că emisiunea se va regăsi în grila de programe din 2022.

ADVERTISEMENT

Banijay este compania care distribuie formatul la nivel global, fiind una dintre cele mai urmărite emisiuni din lume.

Pro TV a anunțat, printr-un comunicat, colaborarea cu Acun Media, compania care produce formatul în mai multe țări, printre care și Turcia, Grecia și Mexic, dar și al sezoanelor difuzate până acum în România.

ADVERTISEMENT

Directorul de Programe a garantat că va fi păstrat formatul show-ului, dar se va adăuga și amprenta Pro TV.

„Ne bucurăm să anunțăm că în 2022 vom adăuga acest format incredibil în portofoliul nostru de programe.

ADVERTISEMENT

Survivor este deja un show de succes în România, dar vom adăuga la semnătura puțin din ceea ce înseamnă PRO TV, ceea ce reprezintă garanția divertismentului de cea mai înaltă clasă”, a declarat Antonii Mangov, Director de Programe la Pro TV.

Daniel Pavel a semnat cu Pro TV, astfel că va rămâne prezentatorul emisiunii și în cel de-al treilea sezon. Deja au început înscrierile pentru Survivor România 2022, astfel că cei care își doresc să trăiască aventura vieții lor pot intra pe survivor.protv.ro.

Regulile competiției rămân aceleași ca în primele două sezoane. Concurenții sunt împărțiți în două triburi care luptă zilnic pentru imunitate și recompense. După fiecare joc de imunitate, e echipă este nevoită să-și elimine unul dintre membri.

Concurenții sunt izolați pe o insulă, departe de civilizație, fiind nevoiți să-și asigure mâncarea și apa pe cont propriu.

Competiția este dificilă și va pune la încercare abilitățile fizice și îndemânarea concurenților. La final, un singur concurent va fi Supraviețuitorul, cel care pleacă acasă cu marele premiu.

Show-ul a debutat în 1997, în Suedia. Cei care vor să iasă din zona de confort și să învețe cum să supraviețuiască departe de casă, cu resurse limitate, își pot demonstra abilitățile la cel mai dur reality show.

ADVERTISEMENT