Sporturi

Sute de oameni la priveghiul lui Emi Pian. Nu se respectă nicio măsură de protecție, jandarmii sunt ținuți la poartă

07.08.2020 | 14:21
Sute de oameni la priveghiul lui Emi Pian Nu se respecta nicio masura de protectie jandarmii sunt tinuti la poarta
ADVERTISEMENT

Priveghiul lui Emi Pian a adunat sute de oameni care au ținut să-l omagieze pe fostul lider al lumii interlope.

Cu toate acestea, suferința participanților a fost mult prea mare pentru a mai ține cont de măsurile de protecție și distanțare socială.

ADVERTISEMENT

Conform Digi 24, Poliția și Jandarmeria au fost ținute la poartă, însă oamenii legii ar fi amendat mai multe persoane pentru că nu purtau mască.

Sute de oameni la priveghiul lui Emi Pian, care nu respectă nicio regulă de distanțare socială

Sute de oameni care nu l-au uitat pe Emi Pian participă la priveghi și s-au îmbulzit în cartierul Rahova, în curtea familiei celui care a fost lider al clanului Duduianu.

ADVERTISEMENT

Familie, rude sau prieteni, toți s-au adunat pentru a-și lua rămas bun de la Emi Pian, la locuința acestuia din Sectorul 5. Strada a fost împânzită cu oameni care își așteaptă rândul pentru a ajunge în interiorul casei.

Inclusiv manelistul Florin Salam, care aparent ar fi fost șantajat și păgubit de clanul Duduienilor, s-a prezentat la casa familiei pentru a-și demonstra respectul față de Pian.

ADVERTISEMENT

Cu toate că legea prevede că în spații exterioare nu se pot aduna mai mult de 50 de oameni, iar în interior nu pot fi mai mult de 20, distanțarea socială nu mai are importanță pentru cei care îl jelesc pe Florin Mototolea.

Cel mai probabil Jandarmeria și Poliția nu intervin tocmai pentru a nu amplifica situația, oricum tensionată, după ce liderul Duduienilor a fost omorât după un scandal la barbut.

ADVERTISEMENT

CLICK AICI PENTRU VIDEO CU OAMENII CARE SE ÎMBULZESC LA PRIVEGHIUL LUI EMI PIAN

Între timp, Bucureștiul a fost împânzit de luptători de la trupele speciale și jandarmi, pentru a preveni un război între clanuri.

Bogdan Berechet, șeful poliției din București le-a transmis cetățenilor să nu își facă griji fiindcă situația e sub control: „Împreună, asigurăm cetățenii din București că cetățenii că situația este sub control. Niciun cetățean de bună credință nu trebuie să se simtă în pericol. Suntem aici pentru siguranța dumneavoastră și a familiilor dumneavoastră”.

Cu toate acestea, clanurile se amenință pe internet și Duduienii promit răzbunare pentru moartea liderului Emi Pian.

ADVERTISEMENT
Tags: