News

Taifasuri, număr nou! Editorial Fuego! Super-interviu cu super-băieții de la „3 Sud Est”! Concurs nou cu auto-premii și mulți bani!

Exclusiv în revista TAIFASURI 833: editorial Fuego, interviu cu membrii formației „3 Sud Est”, concurs nou cu mari premii.
27.05.2021 | 16:30
Taifasuri numar nou Editorial Fuego Superinterviu cu superbaietii de la 3 Sud Est Concurs nou cu autopremii si multi bani
A apărut revista Taifasuri 833
ADVERTISEMENT

Paul Surugiu, alias Fuego, este de aproape 2 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, un editorial emoționant în pagina 2.

Îndrăgitul Fuego nu mai are nevoie de nicio prezentare! Paul Surugiu – Fuego este un artist complex, chiar „multilateral dezvoltat”, care cântă, compune melodii, scrie versuri, pictează.

ADVERTISEMENT

Și, nu în ultimul rând, ci dimpotrivă, în fiecare duminică Fuego realizează și moderează apreciata emisiune „Drag de România mea” pe TVR 2, cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

A apărut revista Taifasuri! Nu ratați editorialul lui Fuego, un super-interviu cu super-băieții de la „3 Sud Est” și un nou mega-concurs cu premii „auto” și mulți bani!

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul de suflet scris cu sufletul de Fuego în această săptămână despre „o virtute de seamă – modestia”.

ADVERTISEMENT

„Se vorbeşte foarte mult despre modestie, despre cum să ştii să te comporţi normal, pios, fără a epata în vreun fel anume. Dar oare cine stabileşte aceste reguli, cine poate spune ce înseamnă modestia şi mai ales când e cazul să o avem și când nu?”

„Modestia nu înseamnă să te ascunzi sau să încerci vreo clipă să-ți minimalizezi munca, talentele și performanțele. Modestia nu înseamnă să uiți de tine și de sufletul tău și nici să pozezi într-un personaj care n-are legătură cu structura ta”

„Nici măcar capul plecat nu trebuie să-l ai atunci când ești modest. Cred că asta nu se învață pe undeva și nu există reguli pentru a descoperi ce înseamnă să fii om și să te comporți ca atare”

Aflați ce este modestia pentru Fuego citind întregul editorial în numărul 833 al revistei săptămânale TAIFASURI, care a apărut joi, 27 mai, la toate punctele de difuzare a presei din România.

ATENȚIE! Revista TAIFASURI vă oferă multiple șanse de câștig! Aflați cum puteți participa la un mega-concurs cu premii „auto” și mulți, mulți bani! Numai dacă participați aveți șansa să câștigați! Detalii, doar în revista TAIFASURI!

ADVERTISEMENT
coperta revista Taifasuri 833
Citiți revista TAIFASURI 833! Nici nu știți ce pierdeți dacă o ratați!

Ce subiecte mai puteți citi în revista TAIFASURI 833

  • 3 SUD EST! Sute de mii de casete audio, sute de mii de CD-uri vândute, zeci de hit-uri fredonate de milioane de admiratori, succes nebun de… 18 ani! Citiți în revista TAIFASURI 833 un super-interviu în exclusivitate cu cei 3 super-băieți de la „3 Sud Est”, Laurențiu Duță, Viorel Sipoș și Mihai Budeanu, ajunși la… majorat de scenă, moment marcat de un nou loc 1 în trading, un hit cântat împreună cu altă vedetă de… prime time, Andra (lui) Măruță! 4 pagini de amintiri și dezvăluiri de senzație! Numai în revista TAIFASURI 833!
  • Știți unde aveți al treilea… ochi?! Realitate, nu mit! Știți cum îl puteți folosi și când se deschide? Sau ce puteți vedea cu el? Dacă răspunsurile sunt „nu”, citiți și aflați totul despre „al treilea ochi” din revista TAIFASURI 833!
  • Peste 70% dintre oameni (!!!) se confruntă dramatic cu „sindromul impostorului”. Ce este această adevărată boală, parșivă și insistentă, aflați neapărat din revista TAIFASURI 833! S-ar putea să suferiți, fără să știți, de „sindromul impostorului”, citiți în revista TAIFASURI cum puteți să vă vindecați!
  • Vedete care s-au… călugărit! În plină glorie! După ce și-au construit, pas cu pas, cu multă pasiune, cu multă muncă, cu multe frustrări o carieră în exclusivista lume artistică, au renunțat la reflectoarele gloriei și au urmat chemarea Domnului, spre uimirea miilor de fani. Află care sunt cele mai cunoscute nume de pe această listă sfințită din revista TAIFASURI 833!
  • 4 pagini de „Farmacia verde”, rețete de „cărnuri” cu… cireșe, agenda culturală a week-end-ului, horoscop și anunțuri matrimoniale, dar și alte subiecte originale și incitante veți găsi numai în numărul 833 al revistei TAIFASURI!

Nu ratați o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în numărul 833 al revistei TAIFASURI, la toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 27 mai! Nici nu știți ce pierdeți dacă nu-l citiți!

ATENȚIE! Dacă nu v-ați vaccinat contra coronavirusului SARS-CoV-2 și nu vreți să ieșiți din casă cât timp mai bântuie pandemia de COVID-19… sau pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ acum la revista TAIFASURI  în oricare dintre oficiile Poștei Române!

ADVERTISEMENT

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la tragerea la sorți pentru… pentru ce premii aflați numai din revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT