Fotbal intern

Talpan îi acuză pe avocații lui Becali că vin cu documente false la procesul pentru palmaresul Stelei

23.10.2018 | 14:16
Talpan ii acuza pe avocatii lui Becali ca vin cu documente false la procesul pentru palmaresul Stelei

Marți a avut loc un nou termen în procesul dintre CSA Steaua și FCSB pentru recunoașterea palmaresului Stelei București din perioada 1947 – 2003. Instanța a stabilit un nou termen de judecată pentru data de 11 decembrie. Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, îi acuză pe avocații lui Becali că vin cu documente false la proces, după ce aceștia au prezentat până acum doar copii, nu și originale.

Instanțele de judecată au stabilit deja că palmaresul Stelei aparține Clubului Sportiv al Armatei, însă Florin Talpan a pornit un nou proces pentru recunoașterea acestuia, având de partea sa două decizii judecătorești și motivările din care reise că finanțatorul FCSB, Gigi Becali, s-a folosit ilegal de acest palmares. La termenul de judecată de marți, 23 octombrie, avocații lui Gigi Becali au adus noi documente care au fost solicitate de judecători, numai că acestea au fost doar niște copii conforme cu originalul. Astfel, Florin Talpan a cerut instanței să acorde un nou termen la care avocații lui Becali să vină cu actele în original.

Termen nou în procesul CSA Steaua - FCSB
Termen nou în procesul CSA Steaua – FCSB

Florin Talpan susține că avocații lui Becali aduc documente false la procesul dintre CSA Steaua și FCSB

Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, îi acuză pe avocații lui Gigi Becali că nu au documentele solicitate de judecători în original și susține că la procesele precedente aceștia au venit chiar și cu înscrisuri falsificate. Judecătorii Tribunalului București au decis să acorde un nou termen în procesul pentru recunoașterea palmaresului Stelei pe data de 11 decembrie. Avocații lui Gigi Becali vor trebui să aducă atunci documentele originale, în cazul în care le dețin. În caz contrar, vor trebui să explice de ce aceste acte nu există în original.

Totodată, magistrații i-au solicitat lui Florin Talpan să aducă la termenul viitor statutul din anul 1998, prin care Steaua București ar fi preluat activitatea vechii echipe. Juristul Clubului Sportiv al Armatei susține că asociația respectivă ar fi aparținut Ministerului Apărării Naționale și că poate dovedi acest lucru.