News

Tânăr de 19 ani, mort într-un cumplit accident, în Suceava. Scene de groază la locul tragediei

Un grav accident rutier a avut loc imediat după miezul nopții, în Suceava. Un tânăr de doar 19 ani a pierit după ce mașina sa a ieșit în decor.
15.12.2023 | 07:27
Tanar de 19 ani mort intrun cumplit accident in Suceava Scene de groaza la locul tragediei
Final tragic pentru un tânăr de 19 ani: băiatul, mort într-un grav accident rutier produs în Suceava. Sursa foto: Suceava News Online / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La mai puțin de două ore după miezul nopții de joi spre vineri, un accident mortal s-a produs pe raza județului Suceava. În eveniment a fost implicată o singură mașină, la volanul căreia se afla un tânăr de 19 ani.

Final tragic pentru un tânăr de 19 ani: băiatul, mort într-un grav accident rutier produs în Suceava

Suceava este din nou scena unui cumplit eveniment rutier. După ce în urmă cu două zile un bărbat a murit în localitatea Arbore, intrând cu mașina într-un tractor cu plug, acum o altă tragedie este consemnată în trafic.

ADVERTISEMENT

Vineri, în jurul orei 2.30 a.m., dispeceratul comun ISU – SAJ Suceava a fost anunțat să intervină la un accident rutier produs pe drumul comunal de pe raza localitații Petia, comuna Bunești (la ieșire spre loc. Uncești), notează ȘtireaSucevei.

În scurt timp, la fața locului s-au deplasat pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ. Salvatorii au fost martorii unor imagini cumplite.

ADVERTISEMENT

La locul indicat, a fost găsit un autoturism, care era răsturnat în afara șoselei. În apropiere de mașină a fost găsită o persoană inconștientă. E vorba de un tânăr în vârstă de 19 ani. Imagini de la fața locului apar în presa locală.


Din nefericire, pentru victimă nu s-a mai putut face nimic. Băiatul avea răni extrem de grave, incompatibile cu viața. Cadrele medicale ISU nu au putut decât să constate decesul tânărului. În prezent, polițiștii desfășoară cercetări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs accidentul rutier. A fost deschis un dosar penal.

ADVERTISEMENT

Accident cu imagini la fel de cumplite produs recent în comuna Arbore

În urmă cu doar două dimineți, un alt eveniment rutier tragic a avut loc în Suceava, de această dată în localitatea Arbore. Potrivit celor de la ISU, în accident au fost implicate un tractor cu plug şi un autoturism.

În urma impactului celor două vehicule, o persoană a decedat, iar alte două au fost rănite, au anunțat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) din nordul țării.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, o persoană de sex masculin din autoturism prezintă leziuni incompatibile cu viața. A fost declarată decedată de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Persoana decedată era încarcerată între fiarele contorsionate ale autoturismului”, au transmis reprezentanții ISU Suceava.

ADVERTISEMENT