News

Accident tragic pe ”Drumul morții”. Tânăr de 33 de ani, decedat după impactul mașinii sale cu un camion

”Drumul morții” DN 2 - E85 aduce un nou accident tragic. Un tânăr de 33 de ani a murit după coliziunea dintre o mașină și un camion.
13.12.2023 | 12:04
Accident tragic pe Drumul mortii Tanar de 33 de ani decedat dupa impactul masinii sale cu un camion
Încă un accident tragic pe ”Drumul morții”. Tânăr de 33 de ani, decedat în județul Vrancea. Sursa foto: monitoruldevrancea.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un accident tragic avut loc miercuri dimineața pe ”Drumul morții”, în județul Vrancea. Un tânăr de 33 de ani a murit după ce mașina sa a intrat în coliziune cu o autoutilitară.

Încă un accident tragic pe ”Drumul morții”. Tânăr de 33 de ani, decedat în județul Vrancea

Din informațiile oferite de IPJ Vrancea, evenimentul dramatic din primele ore ale zilei a avut loc pe Drumul Național 2 – E85, la ieșire din municipiul Adjud spre Focșani. Aici, un autoturism și o autoutilitară cu 7 locuri s-au ciocnit frontal.

ADVERTISEMENT

În urma impactului au rezultat trei victime. Din păcate pentru șoferul mașinii, o Dacie, acesta nu a mai putut fi salvat. Echipele de pe ambulanță sosite la fața locului l-au găsit inconștient. Resuscitarea nu a mai dat rezultate.

În accidentul rutier au fost implicate un autoturism și o autoutilitară. Din nefericire, conducătorul autoturismului, un bărbat de 33 de ani, din județul Galați, a decedat. Alte două persoane au fost rănite și transportate la spital”, anunță poliția, citată de Monitorul de Vrancea.

ADVERTISEMENT

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vrancea a deplasat la locul tragediei mai multe echipaje. Pompierii din Adjud au intervenit cu o autospecială de intervenție și modul SMURD ambulanță + descarcerare. Traficul a fost blocat total în zona producerii accidentului rutier.

Tragedie rutieră și în Suceava. Un bărbat a intrat cu mașina într-un tractor

A fost o dimineață neagră și în Suceava. La primele ore ale zilei, o persoană a decedat, iar alte două au fost rănite, în urma unui accident rutier produs în localitatea Arbore, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

ADVERTISEMENT

În accident au fost implicate un tractor cu plug şi un autoturism. ”Din nefericire, o persoană de sex masculin din autoturism prezintă leziuni incompatibile cu viaţa şi a fost declarată decedată de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Intervin pompierii militari ai Gărzii de Intervenţie Solca cu o autospecială de stingere dotată cu modul pentru descarcerare, cu sprijinul a două echipaje SAJ. Persoana decedată era încarcerată între fiarele contorsionate ale autoturismului“, spun pompierii suceveni.

ADVERTISEMENT

Din datele celor de la ISU mai aflăm că o adolescentă în vârstă de 16 ani, pasageră în autoturism, dar şi şoferul tractorului au fost transportaţi la spital în urma acestui eveniment grav.

ADVERTISEMENT