News

Tânăr de 25 de ani din București, arestat după ce a violat o minoră. Cei doi se cunoscuseră pe internet

Caz șocant în Sectorul 4 al Capitalei. O fată de 15 ani a fost violată de un tânăr pe care îl cunoscuse pe internet. Bărbatul a fost reținut.
31.07.2023 | 15:33
Tanar de 25 de ani din Bucuresti arestat dupa ce a violat o minora Cei doi se cunoscusera pe internet
Tânăr de 25 de ani din București, arestat după ce a violat o minoră. colaj Fanatik/ sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Tânăr de 25 de ani din București, arestat după ce a violat o minoră. Pericolele navigării pe internet sunt bine cunoscute, în special pentru copii și adolescenți. O minoră de 15 ani a căzut în plasa unui agresor sexual.

Tânăr de 25 de ani din București, arestat după ce a violat o minoră

Cei doi s-au cunoscut pe internet, iar sâmbătă, 29 iulie, au hotărât să se întâlnească. Fata a urcat în mașina bărbatului, neștiind că va trece printr-un coșmar. Tânărul a parcat autoturismul pe o stradă din Sectorul 4, iar acolo a profitat de inocența minorei.

ADVERTISEMENT

„La data de 29 iulie 2023, Secţia 15 Poliţie a fost sesizată, prin sistem 112, cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 15 ani, ar fi fost victima unei infracţiuni de viol.

Din cercetări, s-a stabilit că minora ar fi cunoscut în mediul online un tânăr, iar la data menţionată, în jurul orei 20.30, în timp ce se aflau într-un autoturism parcat pe o stradă din Sectorul 4, prin constrângere, împotriva voinţei persoanei vătămate, tânărul ar fi întreţinut raporturi sexuale orale cu aceasta, după ce în prealabil ar fi atins-o în mai multe zone ale corpului”, a anunțat Poliția Capitalei.

ADVERTISEMENT

La scurt timp, bărbatul de 25 de ani a fost identificat și prins de oamenii legii. El a fost dus la audieri, iar apoi reținut pentru 24 de ore. Ulterior, agresorul sexual a primit măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

O fată de 15 ani a fost violată de un bărbat din Dâmbovița

Un caz similar a avut loc într-o localitate din județul Dâmbovița, în luna iulie. O minoră de 15 ani din județul Argeș a fost violată de un bărbat de 28 de ani pe care îl cunoscuse pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Inițial, fata a fost dată dispărută de părinți. Mai exact, în noaptea de 10 spre 11 iulie fata s-a întâlnit cu agresorul într-o localitate din Argeș. Bărbatul a dus-o la locuința sa, din comuna Hulubeşti, județul Dâmbovița.

Ajunși acolo, bărbatul ar fi convins-o să intre în casă, mințind că are ceva de luat din interior. Însă lucrurile au degenerat, iar omul a violat-o pe fata de 15 ani. Apoi, el a vrut să o ducă înapoi, la locuința ei.

ADVERTISEMENT

Între timp, a aflat că fata a fost dată dispărută și a dus-o la secția de Poliție din localitatea argeșeană Topoloveni. Numai că aici, oamenii legii au aflat că bărbatul a abuzat de minoră. El a fost reținut, iar apoi arestat preventiv.

ADVERTISEMENT
Tags: