News

Fată de 15 ani din Argeș, violată de un bărbat cunoscut pe Facebook. Individul a fost arestat

Caz grav în județul Argeș, acolo unde o fată de 15 ani a fost violată de un bărbat pe care l-a cunoscut pe Facebook. Bărbatul a fost arestat.
13.07.2023 | 17:32
Fata de 15 ani din Arges violata de un barbat cunoscut pe Facebook Individul a fost arestat
Bărbat de 28 de ani, acuzat că a violat o fată de 15 ani din Argeș. Cei doi s-au cunoscut pe Facebook. Sursa foto: hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O fată de doar 15 ani din județul Argeș ar fi fost violată de un bărbat de 28 de ani. Minora și presupusul agresor s-au cunoscut prin intermediul unei platforme de socializare.

Fată de 15 ani din Argeș, violată de un bărbat mult mai în vârstă

Cazul din sudul țării este unul destul de complicat. La începutul acestei săptămâni, părinții fetei de 15 ani au anunțat la poliție faptul că fiica lor a dispărut de la domiciliu.

ADVERTISEMENT

Se pare că minora, care locuiește într-o localitate din judeţul Argeş, l-a cunoscut pe bărbatul de 28 de ani, din comuna Hulubeşti, județul Dâmbovița, prin intermediul rețelei de socializare Facebook.

”Cercetările au fost demarate din oficiu, ca urmare a verificărilor privind dispariția de la domiciliu a unei minore de 15 ani, care a fost sesizată de către părinții acesteia, în noaptea de 10 spre 11 iulie a.c., în jurul orei 02:30”, conform IPJ Argeș.

ADVERTISEMENT

Copila și suspectul de viol au vorbit online aproximativ o lună. În această săptămână, relația lor a avansat. Individul a mers în localitatea unde trăiește fata. În noaptea de luni spre marţi, adică în momentul în care părinții au dat-o dispărută, suspectul a convins-o să plece de acasă şi a dus-o la locuința sa.

Din anchetă reiese că bărbatul a convins-o să intre în casă. A mințit-o că are ceva de luat din interior. Odată ajunși aici, el ar fi violat-o. După agresiune, el a urcat fata în mașină şi a plecat cu ea spre locuința ei.

ADVERTISEMENT

Chiar în timp ce se afla pe drum, bărbatul a aflat că minora este căutată e poliţie. Părinții fetei au anunțat dispariția ei. El s-a prezentat cu adolescenta la secţia din Topoloveni.

Bărbatul, arestat preventiv pentru 30 de zile

Într-o primă fază, după administrarea probatoriului, marți 11 iulie, bărbatul de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. La o zi distanță, miercuri, 12 iulie, bărbatul a fost prezentat de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni în fața instanței competente.

ADVERTISEMENT

Judecătoria Topoloveni admis cererea și a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul a fost inculpat sub acuzația de viol. E suspectat că ar fi întreținut cu minora un act de natură sexuală, împotriva voinței persoanei vătămate.

ADVERTISEMENT
Tags: