News

Doliu pentru o cunoscută cântăreață de muzică populară. ”Ce o să facem acum fără tine, copilul nostru frumos și plin de viață?

Renato Popescu, nepotul unei cunoscute cântăreţe de muzică populară, a murit în timpul unui meci de fotbal cu prietenii, la doar 27 de ani.
11.11.2023 | 19:38
Doliu pentru o cunoscuta cantareata de muzica populara Ce o sa facem acum fara tine copilul nostru frumos si plin de viata
Renato a murit la doar 27 de ani Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Un tânăr de 27 de ani a murit subit pe terenul de fotbal, în timpul unei partide cu prietenii. Renato era din Gorj dar se mutase cu serviciul la Cluj, unde era angajat la RCS RDS.

Renato Popescu a murit în urma unui infarct, iar decesul său a căzut ca un trăsnet asupra prietenilor şi familiei. De altfel, mătuşa sa, cunoscuta cântăreaţă de muzică populară, Daniela Spahiu, a postat pe Facebook un mesaj plin de durere.

ADVERTISEMENT

“Dumnezeu a ales să te ia la El. Ce o sa facem noi acum fără tine copilul nostru frumos si plin de viață? Cum o să trăim acum fără tine? De ce Doamne,de ceee?

Drum lin printre îngeri, îngerul nostru frumos. Dumnezeu să te odihnească in pace, nepotul meu iubit Renato C. Popescu”, a scris Daniela Spahiu.

ADVERTISEMENT

Renato era al doilea copil al familiei Popescu şi era necăsătorit.  Tânărul va fi înmormântat duminică, la ora 12.00, în localitatea natală, Turcineşti, din judeţul Gorj.

În urmă cu mai puţin de trei săptămâni un alt gorjean şi-a pierdut viaţa în circumstanţe similare. Un pompier în vârstă de de 44 ani ani, originar din Turburea, a murit în urma unui stop cardiac în timp ce juca fotbal cu prietenii, la Târgu Jiu.

ADVERTISEMENT

Pompier la Petrom, bărbatul nu era cunoscut ca având probleme de sănătate, nu fuma şi nu consuma alcool. El era căsătorit şi avea doi copii.

Tot în această toamnă, un bărbat de 40 de ani, poliţist de proximitate în municipiul Roman, a murit după ce a intrat în stop cardio-respirator pe terenul de minifotbal, unde se relaxa alături de prieteni.

ADVERTISEMENT

“Vestea tragică a plecării timpurii a colegului nostru, agent principal de poliție Mineață Marius Lucian, ne-a lăsat pe toți îndurerați. Nu a fost doar un coleg, ci și un prieten de nădejde și un membru valoros al familiei Inspectoratului de Poliție”, a transmis IPJ Neamţ.

ADVERTISEMENT