News

Tânără din România, acuzată că a furat bijuterii în valoare de 400.000 de euro dintr-un hotel din Londra

Poliția din Marea Britanie caută o tânără de 28 de ani din România, acuzată că a furat bijuterii în valoare de 400.000 de euro dintr-un hotel din Londra.
23.11.2023 | 19:52
Tanara din Romania acuzata ca a furat bijuterii in valoare de 400000 de euro dintrun hotel din Londra
Tânără de 28 de ani din România, acuzată că a furat bijuterii de 400.000 de euro dintr-un hotel din Londra. Cum a procedat. Sursa foto: bbc.com / hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O tânără de 28 de ani din România este acuzată de Poliția din Marea Britanie că ar fi furat bijuterii în valoare de 400.000 de euro dintr-un hotel din Londra. Conaționala noastră a fost dată în urmărire.

Tânără de 28 de ani din România, acuzată că a furat bijuterii de 400.000 de euro dintr-un hotel din Londra. Cum a procedat

Acest caz extrem de grav din Regatul Unit al Marii Britanii s-a petrecut luna trecută. Pe data de 8 octombrie, o valiză care conținea bijuterii în valoare de aproximativ 350.000 de lire sterline (circa 400.000 de euro) era furată dintr-un hotel situat în centrul Londrei.

ADVERTISEMENT

Suspecta principală în acest caz este Marinela Manolescu. Vorbim de o româncă de 28 de ani care lucra ca menajeră în hotelul britanic. Ea a dispărut fără urmă după furtul valizei.

Românca este căutată de Poliția Metropolitană din UK. Oamenii legii din insulă fac apel la ajutorul publicului pentru a da de urma acestei femei. Ea este considerată responsabilă de dispariția acestor bijuterii din hotelul londonez.

ADVERTISEMENT

Poliția din Marea Britanie crede că suspecta ar fi ajuns în România după furt

Marinela Manolescu lucra ca menajeră la un hotel din Knightsbridge, Londra, Anglia. Poliția britanică a luat legătura cu autoritățile din România în acest caz. Se crede că suspecta ar fi revenit în țară după furtul bijuteriilor.

Anchetele noastre de până acum sugerează că aceasta a părăsit Regatul Unit și a călătorit în România duminică, 15 octombrie. Am contactat autoritățile din această țară.

ADVERTISEMENT

Orice persoană care deține informații despre locul unde se află Marinela este rugată să sune la 101, citând numărul 3787/19oct. Dacă sunați din afara Marii Britanii, sunați la +44 20 7230 1212.

De asemenea, informațiile pot fi transmise în mod anonim către organizația caritabilă independentă Crimestoppers la numărul 0800 555 111”, a anunțat purtătorul de cuvânt al poliției din insulă.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii din Londra mai spun că românca ar fi lucrat în hotelul din Knightsbridge pentru o perioadă scurtă de timp. În online a fost prezentată o fotografie cu românca pentru ca cei care pot da detalii să o depisteze mai ușor.

ADVERTISEMENT