News

Tânără doctoriță din Suceava, înjunghiată de soț. Copiii celor doi dormeau în timpul incidentului

Incident extrem de grav în Suceava, acolo unde o tânără doctoriță a fost înjunghiată de soț. Copiii cuplului dormeau în timpul incidentului.
12.05.2023 | 15:59
Tanara doctorita din Suceava injunghiata de sot Copiii celor doi dormeau in timpul incidentului
Incident grav în Suceava: doctoriță de 34 de ani, înjunghiată de soț. În ce stare se află femeia. Sursa foto: Spitalul Județean Suceava
ADVERTISEMENT

O doctoriță din Suceava a ajuns în stare destul de gravă la spital după ce a fost înjunghiată de propriul soț. Copiii cuplului se aflau în casă în momentul în care s-a petrecut acest incident.

Incident grav în Suceava: doctoriță de 34 de ani, înjunghiată de soț. În ce stare se află femeia

Din primele informații, acest grav eveniment din zona de nord a Moldovei a avut loc vineri dimineață, în jurul orei 7:30, într-un apartament din cartierul George Enescu al municipiului Suceava.

ADVERTISEMENT

Se pare că bărbatul a atacat-o pe partenera sa de viață în casă. El nu a ținut cont de faptul că cei doi copii pe care îi are cu soția sa, de 2 şi 4 ani, dormeau într-o cameră alăturată. După atac, individul a mers și s-a predat poliției.

Potrivit presei locale, cei doi sunt în proces de divorț. În această dimineață s-ar fi luat la ceartă, iar conflictul a degenerat. Bărbatul nu a stat pe gânduri, a pus mâna pe un briceag și a lovit-o pe soție de mai multe ori.

ADVERTISEMENT

Victima, în vârstă de 34 de ani, a avut putere și a sunat disperată la 112 pentru a cere ajutor. Doctorița a fost transportată la Urgențele Spitalului Județean Suceava. Soțul său i-a produs mai multe plăgi înjunghiate: la ochiul stâng, la nivelul feței și în zona cervicală. Aceasta a suferit și o contuzie toracică.

Reprezentanții Spitalului Județean Suceava au anunțat că starea doctoriței este stabilă. Din fericire, nu are leziuni profunde, însă a rămas internată în Secția de Oftalmologie a spitalului pentru monitorizare.

ADVERTISEMENT

Doctorița din Suceava a mai fost agresată de soț

Potrivit publicației Monitorul de Botoșani, doctorița atacată de soț lucrează în Secția de Chirurgie Infantilă a Spitalului Județean Suceava. În ultimele zile, ea a scris pe un cont de socializare că a fost abuzată fizic de mai multe ori de soț. În plus, ea ar fi stat internată într-un centru pentru persoane abuzate.

În ceea ce-l privește pe agresor, acesta a fost audiat de polițiști. El este acuzat de infracțiunile de violență în familie, respectiv loviri și alte violențe. Până la această oră, tânăra doctoriță nu a depus încă plângere împotriva soțului violent.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, polițiștii s-au autosesizat după apelul la 112. Cercetările se derulează sub coordonarea unui procuror. Vineri după amiază, soțul agresiv a fost reținut și plasat în arestul IPJ Suceava, pentru 24 de ore. Urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

ADVERTISEMENT
Tags: