News

Tânărul înjunghiat la Craiova a ieșit de la terapie intensivă. Ies la iveală noi detalii despre atacator

Vin vești bune de la Craiova, acolo unde tânărul înjunghiat în Grădina Botanică a ieșit de la terapie intensivă. Apar noi detalii despre atacator.
03.07.2023 | 13:47
Tanarul injunghiat la Craiova a iesit de la terapie intensiva Ies la iveala noi detalii despre atacator
Vești bune de la Craiova: tânărul înjunghiat a ieșit de la terapie intensivă. Sursa foto: ȘtirileProTV / captură Digi24 / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După mai multe zile în care starea sa a fost una critică, tânărul înjunghiat în Grădina Botanică Craiova a ieșit de la terapie intensivă. Băiatul de 19 ani va fi transferat la secția de Chirurgie Toracică.

Vești bune de la Craiova: tânărul înjunghiat a ieșit de la terapie intensivă

Ultimele eforturi ale medicilor din Craiova, precum și mobilizarea exemplară a populației, care a donat masiv sânge, au făcut ca starea lui Emi, tânărul de 19 ani înjunghiat alături de prietena Meliss, în Grădina Botanică, să se amelioreze considerabil.

ADVERTISEMENT

Luni, băiatul va fi transferat de la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova la secţia de Chirurgie Toracică. Un anunţ în acest sens a fost făcut de oficialii unităţii sanitare. Ei notează că starea de sănătate a pacientului are o evoluție favorabilă.

Pacientul, conștient, cooperant, stabil respirator și hemodinamic, este transferat din clinica ATI în clinica Chirurgie Toracică a spitalului nostru, unde își va continua tratamentul.

ADVERTISEMENT

Evoluție favorabilă! Eforturile colegilor noștri care au supravegheat, îngrijit și tratat pacientul, încă de la locul unde a suferit agresiunea și până în acest moment, nu au fost în zadar”, a declarat Cristiana Geormăneanu, purtătoarea de cuvânt a SCJU Craiova, citată de craiovaforum.

Amintim că, în primă fază, prognosticul în cazul băiatului a fost rezervat. Emi a ajuns în stare extrem de gravă la spital. La finalul săptămânii trecute, reprezentanții spitalului spuneau că evoluţia stării sale de sănătate poate fi imprevizibilă.

ADVERTISEMENT

Date noi despre atacator. Ce au găsit anchetatorii în rucsacul elevului criminal de la Grădina Botanică

Între timp, tot luni, au apărut noi informații din dosarul crimei de la Grădina Botanică din Craiova. În urma verificărilor, asupra elevului de la liceul militar din Craiova care a comis atacul s-au descoperit mai multe obiecte. Ele pot demonstra premeditarea.

Printre ele sunt maceta cu care acesta a ucis-o pe Meliss și l-a rănit grav pe prietenul acesteia, Emi, potrivit Antena 3. Se pare că, în momentul în care a comis atacul, tânărul purta mască și mănuși.

ADVERTISEMENT

De asemenea, polițiștii au găsit în ghiozdanul adolescentului și o pentagramă, un însemn satanist. În plus, imaginea de pe husa telefonului atacatorului are o semnificație ocultă. Și husa în care individul își păstra căștile pentru telefon avea formă de grenadă.

ADVERTISEMENT
Tags: