Life

Tania Budi i-a făcut cea mai tare caracterizare lui Cătălin Botezatu: ”E ceva imens. Nu cred că se pot descrie în cuvinte”

Tania Budi l-a descris în cel mai frumos mod posibil pe Cătălin Botezatu. Vedeta și-a exprimat clar sentimentele pentru designer.
09.09.2023 | 12:05
Tania Budi ia facut cea mai tare caracterizare lui Catalin Botezatu E ceva imens Nu cred ca se pot descrie in cuvinte
Tania Budi l-a descris în cel mai frumos mod posibil pe Cătălin Botezatu. Vedeta și-a exprimat clar sentimentele. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Tania Budi i-a făcut cea mai tare caracterizare lui Cătălin Botezatu. Frumoasa blondină susține că este vorba de ceva imens și nu crede că poate descrie în cuvinte tot ce simte pentru renumitul creator de modă.

Tania Budi l-a descris în cel mai frumos mod posibil pe Cătălin Botezatu. Vedeta și-a exprimat clar sentimentele

Tania Budi l-a descris în cel mai frumos mod posibil pe Cătălin Botezatu. Vedeta și-a exprimat clar sentimentele pentru fostul jurat de la Bravo, ai stil. Blondina are numai aprecieri pentru celebrul designer.

ADVERTISEMENT

Cei doi se cunosc de mai bine de 30 de ani și au una dintre cele mai neașteptate legături. Femeia de afaceri a fost mereu în viața creatorului de modă, chiar și după ce povestea de dragoste dintre ei s-a încheiat.

„Pe mine mă măgulește, mă emoționează extrem de tare orice spune despre mine. El e mult mai exuberant în declarații, eu sunt o fire puțin mai introvertită, dar asta nu înseamnă că nu am niște sentimente pentru el.

ADVERTISEMENT

Nu cred că se pot descrie în cuvinte. Este bărbatul perfect dacă mă întrebi, și pe dinafară și pe dinăuntru. Sufletul lui e ceva imens. Vezi câte e de frumos, sufletul lui înmulțește-l cu un milion.

Mai frumos atât decât atât nu se poate, e un bărbat superb”, a mărturisit Tania Budi despre Cătălin Botezatu într-un interviu pentru wowbiz.ro. Cei doi au format unul dintre cele mai apreciate cupluri mondene de la la începutul anilor 90.

ADVERTISEMENT

Tania Budi și Cătălin Botezatu, relație specială

Tania Budi și Cătălin Botezatu au o relație specială. Fostul jurat de la Bravo, ai stil a declarat la un moment dat că blondina este o femeie care are un suflet bun, subliniind că este de o frumusețe rară și deosebit de mare.

Mai mult decât atât, vedeta consideră că toate femeile din România ar trebui să arate ca afacerista care seamănă cu o adolescentă de 18 ani, în ciuda faptului că a împlinit vârsta de 55 de ani la începutul anului acesta.

ADVERTISEMENT

„Are un suflet extraordinar, o iubesc enorm”, a spus Cătălin Botezatu despre fostul manechin, mai arată sursa citată anterior. Tania Budi crede că designerul este gentlemenul perfect pentru orice femeie.

ADVERTISEMENT